Новини
Останні статті і огляди
Steam Machine отримує в середньому 2,5% приріст продуктивності в GPU-сценаріях при встановленні другого модуля DDR5
-
D_ad
Member
Пропоную обговорити Steam Machine отримує в середньому 2,5% приріст продуктивності в GPU-сценаріях при встановленні другого модуля DDR5
Там що, одна плашка ОЗУ!? Ні, ну.. дещо я ще можу зрозуміти, але це - то вже якийсь прогрів гоїв.
Там що, одна плашка ОЗУ!? Ні, ну.. дещо я ще можу зрозуміти, але це - то вже якийсь прогрів гоїв.
Востаннє редагувалось 01.07.2026 15:59 користувачем D_ad, всього редагувалось 1 раз.
-
Ostin
Member
Ставили те, що було під рукою. Вже не раз про це писали.D_ad: ↑ 01.07.2026 15:35одна плашка ОЗУ
-
kairo
Member
Треба всього лиш докупити ще одну плашку 16ГБ ДДР5...
-
warp37
Member
С одной стороны, выглядит диковато с одним модулем памяти и одноканальным режимом.
С другой стороны, там слабый графический процессор и разницы просто не будет.
С другой стороны, там слабый графический процессор и разницы просто не будет.
-
XXXshadyXXX
Member
И слететь с гарантииkairo: ↑ 01.07.2026 15:37Треба всього лиш докупити ще одну плашку 16ГБ ДДР5...
-
1234waltz
Member
Сенсація! Двоканал краще за одноканал!
-
hohlid19
Member
warp37
Так для слабого ГП и нужна большая скорость памяти, чтобы хоть чё то компенсировать
Так для слабого ГП и нужна большая скорость памяти, чтобы хоть чё то компенсировать
- спойлер
- хотя чё там компенсировать, если топовые АИ Максы по производительности такие же, если не лучше...
-
bes
Member
больше прибавку в производительности можно получить купив нормальное игровое устройство
-
Олег963
Member
Так і так в 98відсотків все впиратимиця в відеокартк, а ще незабувайте що задушений проц до 30ват але то таке короч зі всіх боків шляпа .
-
kairo
Member
Гейб я рахую геній. Можна було піти двома шляхами:
1. Зробити дешеву консоль із старим залізом.
2. Зробити дорогу консоль із сучасним залізом.
Вальв вибрали третій шлях, браво!
-
n+gibat[]r
Member
Ну в ноутбуки, даже игровые, давно уже ставят одну плашку DDR4/DDR5 на 16 гб а второй слот пустой оставляют, и можно добавить вторую плашку без потери гарантии.
Я так все время и делаю при покупке ноутов.
Но покупать вторую плашку сейчас боль, да, особенно когда она окажется несовместимой с той что есть с завода и придётся еще и вторую плашку покупать чтобы две одинаковые были
Но покупать вторую плашку сейчас боль, да, особенно когда она окажется несовместимой с той что есть с завода и придётся еще и вторую плашку покупать чтобы две одинаковые были
-
kairo
Member
Це застаріла практика. Розпаяна пам'ять - «This is the way»!n+gibat[]r: ↑ 01.07.2026 15:47Ну в ноутбуки, даже игровые, давно уже ставят одну плашку DDR4/DDR5 на 16 гб а второй слот пустой оставляют, и можно добавить вторую плашку без потери гарантии.
-
warp37
Member
ЦА игровых ноутбуков и консолей - немного разные вещи.n+gibat[]r: ↑ 01.07.2026 15:47 Ну в ноутбуки, даже игровые, давно уже ставят одну плашку DDR4/DDR5 на 16 гб а второй слот пустой оставляют, и можно добавить вторую плашку без потери гарантии.
Но покупать вторую плашку сейчас боль, да, особенно когда она окажется несовместимой с той что есть с завода и придётся еще и вторую плашку покупать чтобы две одинаковые были![]()
-
kairo
Member
99% покупців консолей навіть не в курсі про існування Гейбкубу. Для цього він має стояти на вітринах в Комфі в наборі із ГТА6 або чимось подібним.warp37: ↑ 01.07.2026 15:50ЦА игровых ноутбуков и консолей - немного разные вещи.
-
warp37
Member
Тим не менш, #1 у чарті Steam.kairo: ↑ 01.07.2026 15:46 Гейб я рахую геній. Можна було піти двома шляхами:
-
kairo
Member
Та це якась наркоманія, порівнюють СМ із батлроялем та інді за три копійки.warp37: ↑ 01.07.2026 15:55Тим не менш, #1 у чарті Steam.
-
hohlid19
Member
warp37
Так и крупных релизов то нет, чё ей не быть там
Так и крупных релизов то нет, чё ей не быть там
-
Hotspur
Member
Мед Макс дорога до ДДР5kairo: ↑ 01.07.2026 15:37 Треба всього лиш докупити ще одну плашку 16ГБ ДДР5...
-
Liam
Member
Двоканал - не про продуктивність, а про стабільність кадру. Новина якась, крінжова, відверто кажучі.
-
Soulwatcher
Member
1234waltz: ↑ 01.07.2026 15:40 Сенсація! Двоканал краще за одноканал!
Вообще-то в ДДР 5 два независимых канала, и сравнивать две/одну плашки ддр5 старыми мерками уже давно не актуально.Liam: ↑ 01.07.2026 16:10 Двоканал - не про продуктивність, а про стабільність кадру. Новина якась, крінжова, відверто кажучі.
Ложитесь, спите дальше, я вас разбужу перед концом света