Вони це довго досліджували?
Новини
Останні статті і огляди
Lenovo попереджає, що високі ціни на пам’ять стали новою нормою для галузі
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Lenovo попереджає, що високі ціни на пам’ять стали новою нормою для галузі
-
powerpizza
Member
Пошла аналитика.gif, кто понял,тот понял 
-
KimRomik
Member
готують людей до звикання
-
Tyler
Member
Всіх все влаштовує, крім споживача
-
Bukakanga
Member
высокие цены на отдельно взятый компонент потянут за собой снижение продаж всего остального и приведут к стагнации рынка. А производство микроэлектроники на этом уровне рентабельно лишь при большущих тиражах. Производителям памяти-то ок, а вот соседи по индустрии вряд ли будут рады снижению своих продаж.
-
harito
Member
Не буду обновлять комп . Буду ждать бесплатной раздачи памяти на каждом углу. 
-
cacos
Junior
Они что, мягко намекают на то, что пора забывать о ПК и плавно переходить на смартфоны и подписки с ИИ агентами, о которых так рассказывает Хуанг?
-
Artem_K
Member
Раз ШІ винуватий, то хай й розбираєтьсяharito: ↑ 26.06.2026 10:47Не буду обновлять комп . Буду ждать бесплатной раздачи памяти на каждом углу.
-
arme
Junior
Це яким чином дефіцит чогось може стати нормою? Закони ринку трохи не так працюють
-
Васильович
Member
Fight fire with fireArtem_K: ↑ 26.06.2026 11:31Раз ШІ винуватий, то хай й розбирається Закинув конфіг свого компа у Gemini pro та Claude з питанням, що робимо - обидва запропонували почекати до кінця 2027 року.
-
cacos
Junior
Они то всю правду расскажут и предскажут?Artem_K: ↑ 26.06.2026 11:31Закинув конфіг свого компа у Gemini pro та Claude
"Треба потугіше затягнути пояси і трішки почекати"? Десь я це вже чув.Artem_K: ↑ 26.06.2026 11:31запропонували почекати до кінця 2027 року
-
waryag
Member
Так він по ціни, а не дефіцит. Якого, взагалі-то, немає.arme: ↑ 26.06.2026 11:42 Це яким чином дефіцит чогось може стати нормою? Закони ринку трохи не так працюють
Якщо відяхи під час майнінг буму було складно купити навіть за оверпрайс, то пам'яті на ринку набагато більше за попит (з такою ціною)
-
Tyler
Member
коли антимонопольні комітети сидять з язиками в сраці - то і маємо що маємо, на жаль.arme: ↑ 26.06.2026 11:42 Це яким чином дефіцит чогось може стати нормою? Закони ринку трохи не так працюють
-
yariksom
Member
Вони можливо, як говорять слідчі з економічних злочинів "відгодовують бичка", ото я б сміявсяTyler: ↑ 26.06.2026 14:37коли антимонопольні комітети сидять з язиками в сраці - то і маємо що маємо, на жаль.
-
Inqizitor2022
Member
Прогрев гоев. Олигархи хотят сверхприбылей, если не развести лохов - то как дальше жить? 
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
Они вполне себе в доле, чего париться?Tyler: ↑ 26.06.2026 14:37 коли антимонопольні комітети сидять з язиками в сраці - то і маємо що маємо, на жаль.
-
Invincible
Member
За молчание им дали собрать компы с ценами на память годаTyler: ↑ 26.06.2026 14:37коли антимонопольні комітети сидять з язиками в сраці - то і маємо що маємо, на жаль.arme: ↑ 26.06.2026 11:42 Це яким чином дефіцит чогось може стати нормою? Закони ринку трохи не так працюють
-
KimRomik
Member
так але те шо зараз роблять виробники - пробують набобати закони ринкуarme: ↑ 26.06.2026 11:42 Це яким чином дефіцит чогось може стати нормою? Закони ринку трохи не так працюють
Отправлено спустя 36 секунд:
або їм платять, аля корупціяTyler: ↑ 26.06.2026 14:37коли антимонопольні комітети сидять з язиками в сраці - то і маємо що маємо, на жаль.arme: ↑ 26.06.2026 11:42 Це яким чином дефіцит чогось може стати нормою? Закони ринку трохи не так працюють