Lenovo попереджає, що високі ціни на пам’ять стали новою нормою для галузі

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
powerpizza
Member

Повідомлення

Пошла аналитика.gif, кто понял,тот понял :lol:
KimRomik
Member

Повідомлення

готують людей до звикання
Tyler
Member

Повідомлення

Всіх все влаштовує, крім споживача
Bukakanga
Member

Повідомлення

высокие цены на отдельно взятый компонент потянут за собой снижение продаж всего остального и приведут к стагнации рынка. А производство микроэлектроники на этом уровне рентабельно лишь при большущих тиражах. Производителям памяти-то ок, а вот соседи по индустрии вряд ли будут рады снижению своих продаж.
harito
Member

Повідомлення

Не буду обновлять комп . Буду ждать бесплатной раздачи памяти на каждом углу. :gigi:
cacos
Junior

Повідомлення

Они что, мягко намекают на то, что пора забывать о ПК и плавно переходить на смартфоны и подписки с ИИ агентами, о которых так рассказывает Хуанг?
Artem_K
Member

Повідомлення

harito: 26.06.2026 10:47Не буду обновлять комп . Буду ждать бесплатной раздачи памяти на каждом углу.
Раз ШІ винуватий, то хай й розбирається :) Закинув конфіг свого компа у Gemini pro та Claude з питанням, що робимо - обидва запропонували почекати до кінця 2027 року.
arme
Junior

Повідомлення

Це яким чином дефіцит чогось може стати нормою? Закони ринку трохи не так працюють
Васильович
Member

Повідомлення

Artem_K: 26.06.2026 11:31Раз ШІ винуватий, то хай й розбирається Закинув конфіг свого компа у Gemini pro та Claude з питанням, що робимо - обидва запропонували почекати до кінця 2027 року.
Fight fire with fire :D
cacos
Junior

Повідомлення

Artem_K: 26.06.2026 11:31Закинув конфіг свого компа у Gemini pro та Claude
Они то всю правду расскажут и предскажут? :laugh:
Artem_K: 26.06.2026 11:31запропонували почекати до кінця 2027 року
"Треба потугіше затягнути пояси і трішки почекати"? Десь я це вже чув.
waryag
Member

Повідомлення

arme: 26.06.2026 11:42 Це яким чином дефіцит чогось може стати нормою? Закони ринку трохи не так працюють
Так він по ціни, а не дефіцит. Якого, взагалі-то, немає.
Якщо відяхи під час майнінг буму було складно купити навіть за оверпрайс, то пам'яті на ринку набагато більше за попит (з такою ціною)
Tyler
Member

Повідомлення

arme: 26.06.2026 11:42 Це яким чином дефіцит чогось може стати нормою? Закони ринку трохи не так працюють
коли антимонопольні комітети сидять з язиками в сраці - то і маємо що маємо, на жаль.
yariksom
Member

Повідомлення

Tyler: 26.06.2026 14:37коли антимонопольні комітети сидять з язиками в сраці - то і маємо що маємо, на жаль.
Вони можливо, як говорять слідчі з економічних злочинів "відгодовують бичка", ото я б сміявся :lol:
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Прогрев гоев. Олигархи хотят сверхприбылей, если не развести лохов - то как дальше жить? :mad:

Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
Tyler: 26.06.2026 14:37 коли антимонопольні комітети сидять з язиками в сраці - то і маємо що маємо, на жаль.
Они вполне себе в доле, чего париться?
Invincible
Member

Повідомлення

Tyler: 26.06.2026 14:37
коли антимонопольні комітети сидять з язиками в сраці - то і маємо що маємо, на жаль.
За молчание им дали собрать компы с ценами на память года :super:
KimRomik
Member

Повідомлення

так але те шо зараз роблять виробники - пробують набобати закони ринку

Отправлено спустя 36 секунд:
Tyler: 26.06.2026 14:37
або їм платять, аля корупція
Відповісти