Apple підвищила ціни на більшість пристроїв, базовий MacBook Neo подорожчав до $699

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Apple підвищила ціни на більшість пристроїв, базовий MacBook Neo подорожчав до $699
А виявляється маки не такі вже й дорогі. :shuffle:
big_bang
Member

Повідомлення

опа, а що сталося ?
alexeygalas
Member

Повідомлення

yariksom: 26.06.2026 08:34А виявляється маки не такі вже й дорогі
Так Neo це ж 13 дюймова косметичка. Звичайно є задачі, для яких не потрібно багато простору на екрані. У мене за життя були всі діагоналі лептопів від 11.6 до 18.
І я прийшов до висновку, що 15-16 - найуніверсальніший розмір лептопу. Суб*єктивно мої відчуття.
dreamcome
Junior

Повідомлення

Був 13-дюймовий MacBook, але мені не сподобався маленький екран і те, що він занадто витягнутий по горизонталі. Потім купив 15-дюймовий MacBook — чудовий розмір, усе подобається.
XAMCTBO
Member

Повідомлення

big_bang: 26.06.2026 08:35 опа, а що сталося ?
Apple жаліться на виробників пам'яті, а Мікрон жаліться, що Епл жлоби, купували пам'ять раніше дуже дешево, і тому галузь не доотримувала прибутків, і не вкладалася у розвиток.
alexeygalas
Member

Повідомлення

dreamcome: 26.06.2026 09:21але мені не сподобався маленький екран
У мене в часи сенді-айві був 13 Zenbook prime UX31A на 3517U. Класний вишліфуваний компактний лептоп. Береш в руки - відчуття що до кришки дорогого фірмового сріблястого холодильника торкаєшся Все в ньому подобалось, але з часом я зрозумів що 13 не достатньо навіть для перегляду відео. І після нього спробував 14. А далі перейшов на 15.6.
Із тих самих пір я лише купую 15-16 моделі. Не менше 15
S0N1C
Member

Повідомлення

Там он ще майки підтягнулися зі своїми коробками :shuffle: так шо підвищення цін буде усюди :insane:
Відповісти