А виявляється маки не такі вже й дорогі.
Новини
Останні статті і огляди
Apple підвищила ціни на більшість пристроїв, базовий MacBook Neo подорожчав до $699
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Apple підвищила ціни на більшість пристроїв, базовий MacBook Neo подорожчав до $699
-
big_bang
Member
опа, а що сталося ?
-
alexeygalas
Member
Так Neo це ж 13 дюймова косметичка. Звичайно є задачі, для яких не потрібно багато простору на екрані. У мене за життя були всі діагоналі лептопів від 11.6 до 18.yariksom: ↑ 26.06.2026 08:34А виявляється маки не такі вже й дорогі
І я прийшов до висновку, що 15-16 - найуніверсальніший розмір лептопу. Суб*єктивно мої відчуття.
-
dreamcome
Junior
Був 13-дюймовий MacBook, але мені не сподобався маленький екран і те, що він занадто витягнутий по горизонталі. Потім купив 15-дюймовий MacBook — чудовий розмір, усе подобається.
-
XAMCTBO
Member
Apple жаліться на виробників пам'яті, а Мікрон жаліться, що Епл жлоби, купували пам'ять раніше дуже дешево, і тому галузь не доотримувала прибутків, і не вкладалася у розвиток.big_bang: ↑ 26.06.2026 08:35 опа, а що сталося ?
-
alexeygalas
Member
У мене в часи сенді-айві був 13 Zenbook prime UX31A на 3517U. Класний вишліфуваний компактний лептоп. Береш в руки - відчуття що до кришки дорогого фірмового сріблястого холодильника торкаєшся Все в ньому подобалось, але з часом я зрозумів що 13 не достатньо навіть для перегляду відео. І після нього спробував 14. А далі перейшов на 15.6.dreamcome: ↑ 26.06.2026 09:21але мені не сподобався маленький екран
Із тих самих пір я лише купую 15-16 моделі. Не менше 15
-
S0N1C
Member
Там он ще майки підтягнулися зі своїми коробками
так шо підвищення цін буде усюди