Новини
Останні статті і огляди
Один монітор на всі випадки життя — що дає Dual mode у моніторі?
-
Reinmar
Member
Пропоную обговорити Один монітор на всі випадки життя — що дає Dual mode у моніторі?
Цікаво, ніколи не пробував, але чув, що коли ставити не рідну роздільну здатність, то зображення пливе. А тут виходить це обійшли. Мені наприклад було б цікаво купити 4к, але в важких іграх перемикати до 2к.
Цікаво, ніколи не пробував, але чув, що коли ставити не рідну роздільну здатність, то зображення пливе. А тут виходить це обійшли. Мені наприклад було б цікаво купити 4к, але в важких іграх перемикати до 2к.
-
Filabatya
Member
5К в 2К напевно круто, фулл хд шляпа
-
leif
Member
сабж це повна фігня, як на мене. собі б таке ніколи не купив
давайте вже отой qd-oled 4к@360hz, а 480гц буде взагалі шикарно, коли там його зроблять через пару років
давайте вже отой qd-oled 4к@360hz, а 480гц буде взагалі шикарно, коли там його зроблять через пару років
-
big_bang
Member
тобто, зменшення розширення, то тепер Dual mode буде називатися ?
-
denizen
Member
нашо воно треба, якщо є DLSS?
-
walkman3000
Member
нє, там тобі ще навалюють x2 у частоті, ми це в гілці підбору монітора вже обговорювалиbig_bang: ↑ 23.06.2026 14:45тобто, зменшення розширення, то тепер Dual mode буде називатися ?
-
MSiAventador
Member
Є окремий підвид сімрейсерів - тріплскрін збоченці, ото нехай купують.
-
MaKCuMyC
Member
denizen
Як це нащо? Щоб грати на 4к моніторі із розділенням 1080 і в режимі DLSS Performance.
Як це нащо? Щоб грати на 4к моніторі із розділенням 1080 і в режимі DLSS Performance.
-
Ektalion
Member
240 hz уже мало?leif: ↑ 23.06.2026 14:25 давайте вже отой qd-oled 4к@360hz, а 480гц буде взагалі шикарно, коли там його зроблять через пару років
-
Striker
Member
Для кібершпрот і кіберкотлет, що не ясно? Які ще грають в ААА-ігри окрім своєї кс-ки.denizen: ↑ 23.06.2026 14:47нашо воно треба, якщо є DLSS?
-
FirstTDM
Member
Так и есть. Всё, что не родное разрешение - однозначно ниже качеством.Reinmar: ↑ 23.06.2026 14:22коли ставити не рідну роздільну здатність, то зображення пливе.
Не обошли, а поманили морковкой киберкотлет - для обычных юзеров это всё фигня...Reinmar: ↑ 23.06.2026 14:22А тут виходить це обійшли.
-
Kullerok
Member
Мне за глаза. Ну как выпустят 6090 думаю надо уже побольше брать будет герц.Ektalion: ↑ 23.06.2026 15:07240 hz уже мало?leif: ↑ 23.06.2026 14:25 давайте вже отой qd-oled 4к@360hz, а 480гц буде взагалі шикарно, коли там його зроблять через пару років
-
DuckRider
Member
Именно, что компромис. Снижение разрешения производится для того чтоб скаллер в мониторе вывозил герцовку, вот и всё. А нормальный компромис - это длсс перфоманс в 4к, где не будет "жирного" пикселя, состоящего из 4х как при снижении разрешенияЦе не компроміс, а спосіб максимально ефективно використати можливості сучасних моніторів.
Отправлено спустя 2 минуты 15 секунд:
Старый приём с блурбастерс: на некоторых мониторах бенкью можно увеличить герцовку, снизив разрешение. Кто-то даже с 144 под 500 выжимал на малом разрешении. Эта штука с нами уже больше десятка летwalkman3000: ↑ 23.06.2026 14:49нє, там тобі ще навалюють x2 у частоті, ми це в гілці підбору монітора вже обговорювалиbig_bang: ↑ 23.06.2026 14:45тобто, зменшення розширення, то тепер Dual mode буде називатися ?
-
Vpupkin
Member
Я вмикав той 1080р 480гц аж один раз і забув про нього, але якомусь каєсеру для якого важливіше +1 фраг на рік напевно згодиться.
-
walkman3000
Member
ну так разгоном занимались еще на crt и это в большинстве случаев вело к смерти пациента. понятия не имею кто ЦА, главное чтоб не стало нормой, не хотелось бы за это доплачиватьDuckRider: ↑ 23.06.2026 17:00Старый приём с блурбастерс: на некоторых мониторах бенкью можно увеличить герцовку, снизив разрешение. Кто-то даже с 144 под 500 выжимал на малом разрешении. Эта штука с нами уже больше десятка лет
-
Draqoon
Member
Мені якщо чесно хватає навіть нe qhd, а 1200p