Новини
Останні статті і огляди
Розробники показали новий трейлер Star Wars Zero Company
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Розробники показали новий трейлер Star Wars Zero Company
Не взлетить.
Не взлетить.
-
MqM
Member
Фанбаза Star Wars така, що навряд там буде провал, навіть якщо гра буде посередньою.yariksom: ↑ 06.06.2026 12:34 Предлагаю обсудить Розробники показали новий трейлер Star Wars Zero Company
Не взлетить.
Тим більше геймплею по суті не показали, то ж рано по трейлеру гадати
-
my4a4oc
Member
Чого ж, показали, на 1 хвилині, клон хком під оберткою ЗВ, тут ще потрібно бути не тільки фаном ЗВ, а подібним іграм хком, а я таких багато не знаю.MqM: ↑ 06.06.2026 13:05Фанбаза Star Wars така, що навряд там буде провал, навіть якщо гра буде посередньою.yariksom: ↑ 06.06.2026 12:34 Предлагаю обсудить Розробники показали новий трейлер Star Wars Zero Company
Не взлетить.
Краще б репаблік командо ремейкнули..
-
MqM
Member
Та там суто вирвані з контексту кількасекундні вставки, як це грається незрозуміло. Та я теж багато гравців не знаю покрокових стратегій, але вони є:) І досі такі ігри виходять, та навіть успішні відносноmy4a4oc: ↑ 06.06.2026 13:23Чого ж, показали, на 1 хвилині, клон хком під оберткою ЗВ, тут ще потрібно бути не тільки фаном ЗВ, а подібним іграм хком, а я таких багато не знаю.MqM: ↑ 06.06.2026 13:05
Фанбаза Star Wars така, що навряд там буде провал, навіть якщо гра буде посередньою.
-
Draqoon
Member
Клон може бути різним, може бути як Xenonauts може бути як xcom chemera squadmy4a4oc: ↑ 06.06.2026 13:23Чого ж, показали, на 1 хвилині, клон хком під оберткою ЗВ, тут ще потрібно бути не тільки фаном ЗВ, а подібним іграм хком, а я таких багато не знаю.MqM: ↑ 06.06.2026 13:05
Фанбаза Star Wars така, що навряд там буде провал, навіть якщо гра буде посередньою.
-
hohlid19
Member
Графика такая, как будто делали под первый свитч 
-
Inqizitor2022
Member
Какая то дрянь типа пошаговой вахи, которые кроме 1.5 гиков никому не нужны. Была бы риалтайм стратегия, либо Репаблик Командо со сдвигом во времени вперёд (во времена Трауна), либо нормальный Баттлфронт уровня 2005 года - было бы другое дело.
-
Феофан Мухин
Member
Поддерживаю. Пошаговая - прохожу мимо.
-
Nehrk
Member
Снова эти мускулистые женсчины слейвы в гЕА геймс
-
waryag
Member
Ну от навіщо? Будь-які перетини з каноном знищують інтригу. Хочеться камео - покажіть його на початку чи всередині та йдіть своїм шляхом.А у фіналі з’являється сам Енекін Скайвокер.
-
MqM
Member
Та ви просто нуби тому агритися на покрокові стратежки. Підозрюю ви і шахмати не любите з тої ж причиниInqizitor2022: ↑ 06.06.2026 14:23 Какая то дрянь типа пошаговой вахи, которые кроме 1.5 гиков никому не нужны. Была бы риалтайм стратегия, либо Репаблик Командо со сдвигом во времени вперёд (во времена Трауна), либо нормальный Баттлфронт уровня 2005 года - было бы другое дело.
-
Геральт
Member
MqM
В шахах рандому нема. Натупив - програв. А не тому, що кріт (не) пройшов.
Wasteland3 пройшов з задоволенням, якби щось. Не кажучи, про divinity та БГ3
-
waryag
Member
У переважній більшості ігор з покроковою бойовкою те ж саме.Геральт: ↑ 06.06.2026 16:18В шахах рандому нема. Натупив - програв. А не тому, що кріт (не) пройшов.
Рандом може впливати, але набагато рідше, ніж рішення гравця.
-
zaqik
Member
Ну, мне в своё время даже Gears Tactics понравилась. А вот ХСОМ2 бросил на первой же миссии, как симулятор рандома. Пусть делают, такого вот именно, что мало выходит.
-
shnok
Member
як кмс в шахах в минулому підтверджую), гру сам дуже очікую, надіюсь буде щось схоже на xcom, трішки краще.Геральт: ↑ 06.06.2026 16:18 MqM
-
Inqizitor2022
Member
шахматы ненавижу, по шашкам разряд есть. Преферанс люблю.MqM: ↑ 06.06.2026 16:02 Та ви просто нуби тому агритися на покрокові стратежки. Підозрюю ви і шахмати не любите з тої ж причини
Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
Не только, в риалтайме можно быстро свалить в случае проблем, не нужно ждать хода.Геральт: ↑ 06.06.2026 16:18 В шахах рандому нема. Натупив - програв. А не тому, що кріт (не) пройшов.
-
MqM
Member
То ви вже знаєте такі деталі по цій грі?Геральт: ↑ 06.06.2026 16:18 MqM
Рандом в адекватних межах додає інтриги, звісно коли 90% не попадань, а при тому боти куди влучніше попадають то бомбить. Проте можна не брати вже до прикладу гірших представників жанру
-
daesz
Member
Виглядає цікаво. Головне, щоб не був черговим філоніслоупом в плані сюжету.
-
waryag
Member
В игре есть альт+Ф4 и коInqizitor2022: ↑ 06.06.2026 17:16 Не только, в риалтайме можно быстро свалить в случае проблем, не нужно ждать хода.
А для беспроблемного покидания ИРЛ партии нужно хотя бы минимально обрисовать ситуацию оппоненту. И задача может сильно усложниться для официальных турниров.
-
Soulwatcher
Member
кочует с одного проекта в другойMqM: ↑ 06.06.2026 13:05 Фанбаза Star Wars така, що