Розробники показали новий трейлер Star Wars Zero Company

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MqM
Member

Повідомлення

Фанбаза Star Wars така, що навряд там буде провал, навіть якщо гра буде посередньою.
Тим більше геймплею по суті не показали, то ж рано по трейлеру гадати
my4a4oc
Member

Повідомлення

MqM: 06.06.2026 13:05
Фанбаза Star Wars така, що навряд там буде провал, навіть якщо гра буде посередньою.
Чого ж, показали, на 1 хвилині, клон хком під оберткою ЗВ, тут ще потрібно бути не тільки фаном ЗВ, а подібним іграм хком, а я таких багато не знаю.

Краще б репаблік командо ремейкнули..
MqM
Member

Повідомлення

my4a4oc: 06.06.2026 13:23

Чого ж, показали, на 1 хвилині, клон хком під оберткою ЗВ, тут ще потрібно бути не тільки фаном ЗВ, а подібним іграм хком, а я таких багато не знаю.

Та там суто вирвані з контексту кількасекундні вставки, як це грається незрозуміло. Та я теж багато гравців не знаю покрокових стратегій, але вони є:) І досі такі ігри виходять, та навіть успішні відносно
Draqoon
Member

Повідомлення

my4a4oc: 06.06.2026 13:23

Клон може бути різним, може бути як Xenonauts може бути як xcom chemera squad :gigi:
hohlid19
Member

Повідомлення

Графика такая, как будто делали под первый свитч :lol:
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Какая то дрянь типа пошаговой вахи, которые кроме 1.5 гиков никому не нужны. Была бы риалтайм стратегия, либо Репаблик Командо со сдвигом во времени вперёд (во времена Трауна), либо нормальный Баттлфронт уровня 2005 года - было бы другое дело.
Феофан Мухин
Member

Повідомлення

Поддерживаю. Пошаговая - прохожу мимо.
Nehrk
Member

Повідомлення

Снова эти мускулистые женсчины слейвы в гЕА геймс
waryag
Member

Повідомлення

А у фіналі з’являється сам Енекін Скайвокер.
Ну от навіщо? Будь-які перетини з каноном знищують інтригу. Хочеться камео - покажіть його на початку чи всередині та йдіть своїм шляхом.
MqM
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 06.06.2026 14:23 Какая то дрянь типа пошаговой вахи, которые кроме 1.5 гиков никому не нужны. Была бы риалтайм стратегия, либо Репаблик Командо со сдвигом во времени вперёд (во времена Трауна), либо нормальный Баттлфронт уровня 2005 года - было бы другое дело.
Та ви просто нуби тому агритися на покрокові стратежки. Підозрюю ви і шахмати не любите з тої ж причини
Геральт
Member

Повідомлення

MqM
В шахах рандому нема. Натупив - програв. А не тому, що кріт (не) пройшов.

Wasteland3 пройшов з задоволенням, якби щось. Не кажучи, про divinity та БГ3
waryag
Member

Повідомлення

Геральт: 06.06.2026 16:18В шахах рандому нема. Натупив - програв. А не тому, що кріт (не) пройшов.

У переважній більшості ігор з покроковою бойовкою те ж саме.
Рандом може впливати, але набагато рідше, ніж рішення гравця.
zaqik
Member

Повідомлення

Ну, мне в своё время даже Gears Tactics понравилась. А вот ХСОМ2 бросил на первой же миссии, как симулятор рандома. Пусть делают, такого вот именно, что мало выходит.
shnok
Member

Повідомлення

Геральт: 06.06.2026 16:18 MqM

як кмс в шахах в минулому підтверджую), гру сам дуже очікую, надіюсь буде щось схоже на xcom, трішки краще.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

MqM: 06.06.2026 16:02 Та ви просто нуби тому агритися на покрокові стратежки. Підозрюю ви і шахмати не любите з тої ж причини
шахматы ненавижу, по шашкам разряд есть. Преферанс люблю.

Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
Геральт: 06.06.2026 16:18 В шахах рандому нема. Натупив - програв. А не тому, що кріт (не) пройшов.
Не только, в риалтайме можно быстро свалить в случае проблем, не нужно ждать хода.
MqM
Member

Повідомлення

Геральт: 06.06.2026 16:18 MqM

То ви вже знаєте такі деталі по цій грі?
Рандом в адекватних межах додає інтриги, звісно коли 90% не попадань, а при тому боти куди влучніше попадають то бомбить. Проте можна не брати вже до прикладу гірших представників жанру
daesz
Member

Повідомлення

Виглядає цікаво. Головне, щоб не був черговим філоніслоупом в плані сюжету.
waryag
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 06.06.2026 17:16 Не только, в риалтайме можно быстро свалить в случае проблем, не нужно ждать хода.
В игре есть альт+Ф4 и ко :lol:
А для беспроблемного покидания ИРЛ партии нужно хотя бы минимально обрисовать ситуацию оппоненту. И задача может сильно усложниться для официальных турниров.
Soulwatcher
Member

Повідомлення

MqM: 06.06.2026 13:05 Фанбаза Star Wars така, що
кочует с одного проекта в другой :laugh:
Відповісти