Нотка дизайну bloody присутня
Новини
Останні статті і огляди
MSI готує клавіатуру Strike Alloy TMR з магнітними перемикачами та додатковим екраном
-
Phos4
Member
Пропоную обговорити MSI готує клавіатуру Strike Alloy TMR з магнітними перемикачами та додатковим екраном
-
Creature4O
Member
коли вже скінчиться цей фестіваль маркетінгового маразму?!
-
FoX_UA
HWBOT OC Team
Тоді, коли перестануть це купуватиCreature4O: ↑ 05.06.2026 12:54 коли вже скінчиться цей фестіваль маркетінгового маразму?!
-
big_bang
Member
екран, rgb - +100 до скілу)))
якшо рак, то не допоможе
-
hohlid19
Member
Экранчик есть, а на необрезанный формат денег не хватило 
-
MSiAventador
Member
Висота клавіатури упевнено дійшла до 5см.
... музиканти що грають на фортепіано і органі мають вже бігти купувати. 
-
Mozdev
Member
+1FoX_UA: ↑ 05.06.2026 13:01Тоді, коли перестануть це купуватиCreature4O: ↑ 05.06.2026 12:54 коли вже скінчиться цей фестіваль маркетінгового маразму?!![]()
Але ж лох не мамонт не вимре
-
leif
Member
цікаво-цікаво, давно чогось подібного не було, гамери оцінятьЗгадується, що клавіатура має конструкцію, яка стійка до потрапляння води.
можливе пояснення чималої висоти
ну а взагалі МСІ все правильно робить, створюючи всю екосистему МСІ, як і асус зі своїм rog`ом (та і проартом): залізяки, периферія, крісла, все все. на різноманітних можливих рівнях ціни, включно з отакими "преміальними" аксесуарами
-
big_bang
Member
ок, але ж якщо залити умовною колою, чистити все одно треба...leif: ↑ 05.06.2026 15:04 можливе пояснення чималої висоти
вона ж в будь якому випадку постраждає. і ще одне питання - як захищені свічі ?
механіка більш вразлива, бо багато механічних перемикачів, тож як реалізовано "водовідведення" я не уявляю...
-
leif
Member
треба подивитись, як саме реалізована ця дивофіча перед тим як робити хоч якісь висновки, я лише припустив, що конструкція від її додавання могла помітно укрупнитисьbig_bang: ↑ 05.06.2026 15:08ок, але ж якщо залити умовною колою, чистити все одно треба...
ви у мене питаєте?big_bang: ↑ 05.06.2026 15:08і ще одне питання - як захищені свічі ?
-
big_bang
Member
в жодному разі не у вас)
просто, почав розвивати цю тему)