Пропоную обговорити Dell підтвердила анонс ноутбуків із платформою NVIDIA N1X наступного тижня
Очередные +100500 процов для каждой определенной машины. Конкуренция конечно классно, но не до тех пор, когда весь софт должен под каждую архитектуру переписываться
Новини
Останні статті і огляди
Dell підтвердила анонс ноутбуків із платформою NVIDIA N1X наступного тижня
-
hohlid19
Member
-
yariksom
Member
Здається мені, що їх частка на ринку буде не більшою чим в ноутах на квалькомі.
-
ArmagedoonZergs
Member
Так Архітектур то дві, це ж не RISC-V.hohlid19: ↑ 29.05.2026 11:40 Пропоную обговорити Dell підтвердила анонс ноутбуків із платформою NVIDIA N1X наступного тижня
Очередные +100500 процов для каждой определенной машины. Конкуренция конечно классно, но не до тех пор, когда весь софт должен под каждую архитектуру переписываться
-
max1996
Member
Та ні. Там же те саме Nvidia GPU. Вайбкодерт будуть гребсти по 10 шт в рукиyariksom: ↑ 29.05.2026 11:42 Здається мені, що їх частка на ринку буде не більшою чим в ноутах на квалькомі.
-
AndrewV
Member
Это как у RTX 5070 - 6144 ядра 
-
kabostebeztak
Member
Так там теж армhohlid19: ↑ 29.05.2026 11:40 Пропоную обговорити Dell підтвердила анонс ноутбуків із платформою NVIDIA N1X наступного тижня
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Я щось не бачу юру...
-
VRoman
Member
Наверняка частоты будут сильно занижены для встройки. Думаю не выше 2000 МГц
-
Zaelot
Member
судячи с товщини корпусу та дизайну, бж буде там максимум 135ватт, якщо не менше, проц буде в районі 15-35ватт, а відео десь 60-75ватт, і частоти будуть в районі 1500-1700мгц на відео, бо стояти буде скоріш один кулер та пара трубок (сподіваюсь 3), та і ддр5Х не дасть тієї пропускої здатності що гддр7, отже частоти вище вже ніякої ролі грати не будуть, та і подивіться кришку єкрану заслоняє виток повітря при відкритті (дує з під екрану), тобто це шумне і гаряче залізкоVRoman: ↑ 29.05.2026 17:07Наверняка частоты будут сильно занижены для встройки. Думаю не выше 2000 МГц
-
encorer
Junior
На ноуті не зручно, по перше - це шум охолодження.max1996: ↑ 29.05.2026 12:46 Та ні. Там же те саме Nvidia GPU. Вайбкодерт будуть гребсти по 10 шт в руки
-
Nick_888
Member
є шанс, що вона навіть буде більшою через убогу GPU і драйвери у квалкомаyariksom: ↑ 29.05.2026 11:42 Здається мені, що їх частка на ринку буде не більшою чим в ноутах на квалькомі.