Ну так,серіал дуже цікавий,1 сезон було цікаво дивитись (дивився в 2016 році перед виходом 3 сезону), 2 дуже затянутий, фільм теж цікавий (приквел до серіалу)
3 сезон - це просто потрібно вимкнути мозок і насолоджуватися тим що дивишся,дуже багато незрозумілих речей там було (потім в оглядах глянув і зрозумів цікаві питання)... Є у серіала свій шарм - і це його ізюминка. Зараз можливо мало хто захоче дивитися серіал початку 90х, але він став свого роду поєднанням всього,що можна було б туди запихнути. Там є і детектив,і юмор і сатира і деякі моменти,які нагадують сяйво, тому - хто не дивився, рекоммендую
1 сезон - 9/10
2 сезон 7-10
3 сезон - 10/10
Rex https://www.imdb.com/title/tt0098936/
Серіалу 30+ років, назву чула навіть моя мама лол.
Дивився перші 2 сезони років 10 тому (3 тоді ще не було навіть анонсовано), мені не зайшло, якась шляпа.
Як головний актор перетворюється в поганого хлопця це просто шедевр.
Мабуть один із найкращих антагоністів серед всіх серіалів
Відправлено через 4 хвилини 56 секунд:
Відправлено через 3 хвилини 55 секунд:
А лісоруби настільки моторошні, що колись навіть снились)
Відправлено через 9 хвилин 3 секунди:
Єдине в чому впевнений, що Лінч точно якийсь маг сновидець. Бо таке видумати не реально, а на психопата він не схоже і на наріка також. Алан вейк 2 що типа по твін піксу якось не те)
Дуже жаль що його більше не має. Дуже видатна людина. Хоча радити всім не буду. Тут дуже індивідуально. Npc і тульпам серед нас точно не зайде))