Новини
Останні статті і огляди
ASUS вивела на український ринок клавіатуру ROG Strix Morph 96 Wireless
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить ASUS вивела на український ринок клавіатуру ROG Strix Morph 96 Wireless
Ніби клавіатура непогана, і ціна не по мірках асуса середня.
-
Melofon
Member
Предлагаю обсудить ASUS вивела на український ринок клавіатуру ROG Strix Morph 96 Wireless
Не совсем понял, с чего у южных светодиодов лучше совместимость кейкапов когда например с прозрачными легендами как раз лучше подходят северное расположение светодиодов, а когда южное то и подсвечиваться будет сильно хуже, разве что символы были бы на южной стороне сделаны но судя по фоткам нет стандартое северное расположение, ещё вариант когда есть символы и на северной (латиница) и на южной (кириллица) тогда в том или ином исполнении всё равно будет лучше подсвечиваться что-то одно, поэтому я таки не понял почему тут у южных светодиодов лучше совместимость с кейкапами?«Печатная плата с южным расположением светодиодов (South-facing PCB) оптимизирована для лучшей совместимости с кейкапами»
-
Барбарис
Member
Теж цікаво в чому підвох. За ці гроші пристойно, ще й по скидці зараз.yariksom: ↑ 28.05.2026 13:32 Предлагаю обсудить ASUS вивела на український ринок клавіатуру ROG Strix Morph 96 Wireless
-
Devijack
Member
Ніякого підвоху, до них дійшло що їх клави по 10тис не конкурують Aula f75 за 2т.Барбарис: ↑ 28.05.2026 13:45цікаво в чому підвох. За ці гроші
"вендор робить ставку на легку заміну компонентів, включно з позиційною пластиною та звукопоглинальними прокладками."
що таке позиційна пластина? Це типо куди свічі вставляються?
-
Барбарис
Member
Devijack, та звичайний плейт.
Та тут не з аулою, а з всякими дакі, кейронами тощо.
Та тут не з аулою, а з всякими дакі, кейронами тощо.
-
splinter07
Junior
Самі літери і цифри я так розумію не підсвічуються? (((
-
Devijack
Member
вони навіть не прозорі.splinter07: ↑ 28.05.2026 14:38Самі літери і цифри я так розумію не підсвічуються? (((
і дешеві капи від хатора не підійдуть бо під верхній світодіод.
-
Afit
Member
Тому я прихильник підсвідки під столом
- спойлер
-
angry_machine
Member
bloody s98 + Keychron K Pro Silent Brown 3000грн загалом і є підсвітка с коробки кирилиці =)))
-
DuckRider
Member
Бо не пристойно. Стара механіка з нальтом геймінгу в час переходу на НЕБарбарис: ↑ 28.05.2026 13:45Теж цікаво в чому підвох. За ці гроші пристойно, ще й по скидці зараз.yariksom: ↑ 28.05.2026 13:32 Предлагаю обсудить ASUS вивела на український ринок клавіатуру ROG Strix Morph 96 Wireless
-
Melofon
Member
Минусаторы налетели но ни один из них не соизволил пояснить почему - Печатная плата с южным расположением светодиодов (South-facing PCB) оптимизирована для лучшей совместимости с кейкапами ? Я же не тролил и не говорил что это прям тупо, я просто хотел чтоб мне кто-то пояснил за это, но нет, минусаторам ума хватило минус поставить а объяснить, написать почему уже не хватило? 
-
Kosdnepr
Member
Melofon
Тут трохи не коректно зроблений акцент саме на світлодіоді, правильніше було б вказувати south-facing switches, так як справа не в діоді, а в самому світчі.
При north-facing switches на кейкапах cherry-профіля може виникати удар світча по кейкапу (на R3 чи R4, не пам'ятаю точно).
Тут трохи не коректно зроблений акцент саме на світлодіоді, правильніше було б вказувати south-facing switches, так як справа не в діоді, а в самому світчі.
При north-facing switches на кейкапах cherry-профіля може виникати удар світча по кейкапу (на R3 чи R4, не пам'ятаю точно).
- спойлер

-
radeon5870
Member
"Вивела" за ручку ... значить, що клавіатура ходить сама?
Ви під якими речовинами заголовки народжуєте?
Ви під якими речовинами заголовки народжуєте?
-
Барбарис
Member
DuckRider, на фоні цін безлічі схожих старих механік вони ще неочікувано норм.
-
leif
Member
well well wellMelofon: ↑ 28.05.2026 15:30минусаторам ума хватило минус поставить а объяснить, написать почему
але ось тримай наочну демонстрацію прямо на асусі:
посилання з таймкодом
-
Melofon
Member
Спасибо за пояснениеKosdnepr: ↑ 28.05.2026 17:16 Melofon
- спойлер