Новини
Останні статті і огляди
Рання версія Subnautica 2 викликала великий інтерес у гравців — за дві години продано понад мільйон копій
-
arme
Junior
Пропоную обговорити Рання версія Subnautica 2 викликала великий інтерес у гравців — за дві години продано понад мільйон копій
Купувати за таку ціну пре-бета версію гри...
Лише в ґеймпасі вважаю варто глянути (там якраз і Форза буде)
-
Dragobes
Member
Обставини бувають різними.arme: ↑ 15.05.2026 13:08
Вчора мусив взяти Forza 6 Steam 3999 грн +0,0066% конвертація...
Собі б ніколи не купив, але тож подарунок
-
Liberty
Junior
За яку "таку ціну"? 900 грн (~800 - якщо є попередні версії) за таку гру це не багато. Судячи з відгуків там далеко не "пре-бета" версія, подивіться на попередні частини і те як вони виходили, обидві "провели" в ранньому доступі тривалий час (3+ і 2+ роки відповідно). Ніхто не заважає рефанднути якщо гра не сподобається.arme: ↑ 15.05.2026 13:08 Пропоную обговорити Рання версія Subnautica 2 викликала великий інтерес у гравців — за дві години продано понад мільйон копій
-
Олег963
Member
Вчора залип на 3 години
Класна гра .
-
AlexWest
Member
Якщо втримають рівень першої частини, чи хоча б Below Zero, то своїх грошей воно більш ніж вартує. Купили зараз, поки дешевше, і спокійно рік-два чекаєте на класну гру, яка дуже навряд чи вийде гамном або посередністю.
-
Ostin
Member
А на третій рік її безкоштовно роздають)AlexWest: ↑ 15.05.2026 13:31рік-два чекаєте
Я нічого не маю проти самої гри, але про дочасні доступи думку маю однозначну
-
AlexWest
Member
Ostin, в EGS? Ну, чекайте,з океану погоди.
-
Ortyomko
Member
мені трохи менше зайшла бо якось все повільніше відбувається, наче ГГ заторможений) у перших частинах все якось динамічніше було.
-
AlexWest
Member
Ortyomko, може, частота кадрів просто нижча? Бо я великої різниці не помітив. Але помітив, що там героя прокачати трохи можна. Можливо, він стане динамічнішим в ході розвитку героя.
-
Ortyomko
Member
та навряд, у мене 60-80фпс на моніку в 120Гц. Може дійсно спочатку спеціально повільнішеAlexWest: ↑ 15.05.2026 15:42 Ortyomko, може, частота кадрів просто нижча? Бо я великої різниці не помітив. Але помітив, що там героя прокачати трохи можна. Можливо, він стане динамічнішим в ході розвитку героя.
-
kyon
Member
Я пока в арктике строю базу, посмотрел видео на ютубе и сам загорелся что-то запилить, играю с выхода и никогда базостроением особо не увлекался по причине лени, я даже строю базы максимально компактные чтобы не надо было много бегать, к порту пристыкована спальня с мастерской и туалетом и хватит, а тут такое 
-
yariksom
Member
arme
Перша частина була настільки вражаючою, що гравці готові платити навіть за уявну мрію.
Таке добре нам каже про розробників.
Перша частина була настільки вражаючою, що гравці готові платити навіть за уявну мрію.
Таке добре нам каже про розробників.
-
mult
Member
Мені перша частина дуже зайшла.
Пройшов весь сюжет не один раз, особливо з українською локалізацією.
Другу частину пройшов два рази.
Не так сильно зайшла, через більш коридорний світ.
Нема того масштабу як в першій, де пливеш і відчувається глибина і величина океану.
Третю треба подивитись огляди перед покупкою.
Якщо вони знову повернуться до масштабів світу першої частини, а краще ще більше, то можна брати.
Пройшов весь сюжет не один раз, особливо з українською локалізацією.
Другу частину пройшов два рази.
Не так сильно зайшла, через більш коридорний світ.
Нема того масштабу як в першій, де пливеш і відчувається глибина і величина океану.
Третю треба подивитись огляди перед покупкою.
Якщо вони знову повернуться до масштабів світу першої частини, а краще ще більше, то можна брати.
-
AlexWest
Member
mult, воно й ясно чому в другій нема тих масштабів, бо це не друга, а доповнення до першої. Вона бере не масштабом територій, а масштабом сюжету. А масштаби суші там більші, все таки.
-
RoMiLiUs
Member
Outer Worlds під водою 
-
mult
Member
AlexWest
Суша не дуже цікава була в другій частині.
Особливо коли тебе безкінечно тероризує великий червяк.
Мені все ж більше подобається коли навкруги величезні простори океану і під тобою теж кілометри
Суша не дуже цікава була в другій частині.
Особливо коли тебе безкінечно тероризує великий червяк.
Мені все ж більше подобається коли навкруги величезні простори океану і під тобою теж кілометри
-
AlexWest
Member
mult великий океан - це купа часу розробки. От в другій ми його отримали. Ще більший має бути.
-
mult
Member
Короче, не витримав я і купив гру
За те що в мене є попередні частини, моя ціна в Стім 809 гривень ( як на мене адекватна ціна за чудову гру)
При покупці Стім вимагає подвійну конвертацію, що додає до вартості 8.78 гр, в сумі 817.78 гр.
Купляв через приват банк, карта КАТКА, яка повертає назад 62.97 гривень.
В результаті гра обходиться в 754.81гр.
Не скажу що я прямо трясусь за кожну копійку, просто результат покупки
Стім зі своїми конвертаціями звісно кумарить, по моєму раніше на visa не було конвертацій, хоча я точно не памятаю, в мене конвертація була дозволена, тому можливо я не помічав при покупках.
За те що в мене є попередні частини, моя ціна в Стім 809 гривень ( як на мене адекватна ціна за чудову гру)
При покупці Стім вимагає подвійну конвертацію, що додає до вартості 8.78 гр, в сумі 817.78 гр.
Купляв через приват банк, карта КАТКА, яка повертає назад 62.97 гривень.
В результаті гра обходиться в 754.81гр.
Не скажу що я прямо трясусь за кожну копійку, просто результат покупки
Стім зі своїми конвертаціями звісно кумарить, по моєму раніше на visa не було конвертацій, хоча я точно не памятаю, в мене конвертація була дозволена, тому можливо я не помічав при покупках.
-
waryag
Member
Трохи пограв у першу і закинув.
Чи варто доробити антирадаіційний костюм і сходити на корабель? Коли повинно стати цікаво?
Чи варто доробити антирадаіційний костюм і сходити на корабель? Коли повинно стати цікаво?
-
kyon
Member
сходить на корабль починить реактор стоит потому что пропадет радиация и можно будет свободно перемещаться без костюма куда угодно, все, потом уже все интересное, я сам не люблю на корабль ходить, просто как обязаловку выполняю потому что там банально некрасиво и мрачно все, я ценю эту игру за морские приключения где можно отдыхать душой и про все забыть, все равно что поселиться в тайге и играть с медведями на балалайке. И мне нравится гринд, похоже на стратегии когда из маленького юнита и итоге разрастается огромная база и десять дивизий пехоты и танков, и ты генерал армии и диктатор-пересидент в одном лице. Тут тоже можно построить хоть 10 баз и 20 батискафов, сюжет тут вообще третичен, можно развиваться и строиться и не касаться сюжета, хотя некоторые вещи все же привязаны, например некоторые технологии можно узнать двигаясь по сюжету, но тут это опять же не критично, можно дойти до определенного момента и там про сюжет забыть. Да тут сюжета и нет как такового, никакой обязаловки, очень часто вообще не знаешь куда идти и что делать, просто случайно натыкаешься когда исследуешь мир прочесывая квадрат за квадратом, это еще один кайфовый момент когда бродишь бесцельно в поисках еще больше золота и случайно натыкаешься на очередной поворот сюжета.waryag: ↑ 16.05.2026 10:59 Трохи пограв у першу і закинув.