Noctua пропонує 120-мм вентилятори NF-A12x25 G2 у чорній модифікації chromax.black

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Afit
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Noctua пропонує 120-мм вентилятори NF-A12x25 G2 у чорній модифікації chromax.black

Доречі не на багато й дорожчі за попередника. А-12 брав за 1459 взимку. тим паче в класичному кольорі (чорний хром зазвичай дорожчі). Не взяв новий варіант, бо подобається вигляд втулки металевої в А-12 :D Хоча по характеристиках новий наче краще. Менше з тим, я задоволений. На видув працює дуже тихо й ефективно, враховуючі його високі оберти
Dilfin
Member

Повідомлення

Цікаво, а якщо вітряки ноктюа коштували б по 1000 доларів, їх би також купляли?) Так, хороші вентилятори, доказувати не потрібно, але де межа?
Afit
Member

Повідомлення

Dilfin: 12.05.2026 15:46 Цікаво, а якщо вітряки ноктюа коштували б по 1000 доларів, їх би також купляли?) Так, хороші вентилятори, доказувати не потрібно, але де межа?
Думаю нинішня ціна і є межею. За 1К купували б теж, але вже одиниці і в першу чергу заради якогось статусу, чи шо)). Тому ціна на грані того щоб ще купували і при цьому компанія отримувала б прибутки. Хтось бере кількістю, а хтось якістю, при малому об'ємі. Я думаю ніхто не поспоре, що на довгій дистанції їм мало конкурентів
Vpupkin
Member

Повідомлення

Dilfin: 12.05.2026 15:46 Цікаво, а якщо вітряки ноктюа коштували б по 1000 доларів, їх би також купляли?) Так, хороші вентилятори, доказувати не потрібно, але де межа?
Складно сказати, але вони найкращі або одні з найкращих як мінімум. Я взяв термалрайти по 12$ і трохи про те шкодую.
Dragobes
Member

Повідомлення

Roadmap Noctua:
- 180-мм G2
- 200-мм G2
- 180-мм G2 chromax.black
- 200-мм G2 chromax.black
- Reverse fans family...
radeon5870
Member

Повідомлення

Новина - дно
Редакції - позорище
Eduard1980
Member

Повідомлення

Noctua, де водянка без жужжалки? Вже два роки чекаю :weep:
Patruletz
Member

Повідомлення

Afit: 12.05.2026 14:44Доречі не на багато й дорожчі за попередника.
два вентиля з польші обійдеться в 3700, до нас вони доїдуть хез коли, а14 g2 chromax появились десь через 2 місяці і зараз їх немає ніде
Melki
Member

Повідомлення

я не фанат и линейки продукции не знаю, но я удивлен, что самой популярной модели не было до сих пор в черном цвете
Afit
Member

Повідомлення

Melki: 12.05.2026 22:09 я не фанат и линейки продукции не знаю, но я удивлен, что самой популярной модели не было до сих пор в черном цвете
Они всегда позже выходят чем в классическом цвете. Сабжевые вышли ~ год назад
unclemax
Member

Повідомлення

У меня пара NF-A14X25r G2 стала издавать посторонние звуки на максимальных оборотах через пол года эксплуатации. пара pure wing на этом же месте в корпусе проработала года 4 точно без лишних призвуков....
Dilfin
Member

Повідомлення

unclemax: 13.05.2026 08:49 У меня пара NF-A14X25r G2 стала издавать посторонние звуки на максимальных оборотах через пол года эксплуатации. пара pure wing на этом же месте в корпусе проработала года 4 точно без лишних призвуков....
Ви впевнені, це не сон був, з вітряками Noctua таке можливе?), а 7 років гарантії, Ви замінили по гарантії, а може то якісь якісні репліки були (підробки)?
unclemax
Member

Повідомлення

Да, уверен. Они только если на них резко подать 100% мощности издают лишние звуки. А такое бывает только в нештатных ситуациях. В остальное время весьма тихие кулеры.
RoMiLiUs
Member

Повідомлення

3 штуки минулого тижня на Prom купив з доставкою через день. Саме NF-A14x25 G2 PWM chromax.black.
Patruletz
Member

Повідомлення

я купував з польського амазону і отримав через 5 днів після старту продаж там, до наших магазинів вони їхали майже 2 місяці. :shuffle:
longaro
Member

Повідомлення

Мозгов не хватило сделать боковину симпотнее , ну прям 2010 вайб :-/
И на проводах поди тоже изоляция разноцветная ... На не Хромакс уж точно . А еще интересно хватит ли у них ума сделать правильные соски для крепления в корпус и реверсные версии в отот системник-аквариум на фотке :laugh:
Відповісти