А чого їх балувати, всі знають що еплівських 640кб 8Гб вистачить всім (с)
Новини
Останні статті і огляди
Apple скорочує лінійку комп’ютерів Mac. Топовий Mac Studio тепер пропонує 96 ГБ ОЗП
-
Sanьka
Member
Предлагаю обсудить Apple скорочує лінійку комп’ютерів Mac. Топовий Mac Studio тепер пропонує 96 ГБ ОЗП
-
big_bang
Member
мені завжди подобалося як у них з покоління в покоління, то можна самому модифікувати, то все розпаяно на платі.
нема постоянства)
нема постоянства)
-
Nick_888
Member
Значить M5 Ultra не за горами
-
waryag
Member
На залізі інтел можна було, на епл силікон ні. Все стабільно!big_bang: ↑ 07.05.2026 11:27мені завжди подобалося як у них з покоління в покоління, то можна самому модифікувати, то все розпаяно на платі.
нема постоянства)
-
Z440_User
Member
А перед інтелом були PowerPС, які хоч і мали PCI та PCI-E слоти, але просто так залізячча в них не вставити.
Наприклад ті ж відеокарти треба було з умовно еплівською прошивкою.
Наслідки використання Open firmware + big-endian
коли бавився з MacPro G5, шив Ati X600Pro. Але треба була карта з ROM на 128кБ, мені повезло. Інакше довелось би шукати іншу карту, яку можливо було б прошити під мак. Пам'ятаю що невідія 6000-7000 серій була найбільш безпроблемною в цьому плані, серія 8000 вже не шилася, не було прошивок.
Наприклад ті ж відеокарти треба було з умовно еплівською прошивкою.
Наслідки використання Open firmware + big-endian
коли бавився з MacPro G5, шив Ati X600Pro. Але треба була карта з ROM на 128кБ, мені повезло. Інакше довелось би шукати іншу карту, яку можливо було б прошити під мак. Пам'ятаю що невідія 6000-7000 серій була найбільш безпроблемною в цьому плані, серія 8000 вже не шилася, не було прошивок.
-
zaqik
Member
Бывают эполы с больше, чем 8 гб озу? Вот это да...
Хотя чему я удивляюсь - такие, наверное, если от большей цены к меньшей на сайтах сортировать, то они будут где-то между самолётом и тропическим островом.