Есть такое украинское слово - "одоробло", вот смотря на этот геймпад я его и вспомнил
Новини
Останні статті і огляди
Оголошено ціну поліпшеного Steam Controller. Продажі стартують наступного тижня
-
Earanak
Member
Предлагаю обсудить Оголошено ціну поліпшеного Steam Controller. Продажі стартують наступного тижня
Есть такое украинское слово - "одоробло", вот смотря на этот геймпад я его и вспомнил
-
Tetronga
Member
Дуалсенс з усіма своїми фічами коштує дешевше
Як же Габен прогріває гоїв
-
big_bang
Member
100$ ціна з урахуванням двох тачпадів та гіроскопу - такий собі xbox на максималках)))
мене він зацікавив
в сусідній темі повно розмов, чо це фігня не зручна
Люди, ви навіть не пробували, а вже фігня !
Він повторює елементи керування деки !!! яка є еталоном по органам керування на сьогодні
мене він зацікавив
Він повторює елементи керування деки !!! яка є еталоном по органам керування на сьогодні
-
alexeygalas
Member
Нагадує контролер Duke від Xbox Classic. Теж масивний. Але той хоча б був вивірений по ергономіці. А оце - щось дуже сумнівне
Востаннє редагувалось 28.04.2026 09:24 користувачем alexeygalas, всього редагувалось 1 раз.
-
Graveworm
Member
Дека мені дуже подобається
Можливо, якщо повернусь на пеку, то і таку балалайку візьму собі, але треба в руках ще потримати
Можливо, якщо повернусь на пеку, то і таку балалайку візьму собі, але треба в руках ще потримати
-
fantomrulezz
Member
- спойлер

На фоні дуалсенса виглядає як якийсь прибулець з минулого століття
-
unique-neon
Member
Нз нащо йому тачпади. Хіба під стім машину. Бо в соні теж є тачпад, але ніде він не юзається
, як і її гіроскоп, навіть в екзах.
-
FarCry
Member
fantomrulezz
Не розумію хейт. Були ж великі та зручні контроллери в свій час:
Не розумію хейт. Були ж великі та зручні контроллери в свій час:
- Dreamcast Controller

-
fantomrulezz
Member
FarCry
Він перевантажений елементами через намагання втиснути і аналогові стіки і сенсорні панелі.
Деякі з них вписані аби де, наприклад рух пальців від зон кнопок до сенсорів проходить через стіки і задіває їх.
Ось попросив ШІ-шку зробити розбір, вона тут трошки накосячила з візуалом, але суть підмічена

Він перевантажений елементами через намагання втиснути і аналогові стіки і сенсорні панелі.
Деякі з них вписані аби де, наприклад рух пальців від зон кнопок до сенсорів проходить через стіки і задіває їх.
Ось попросив ШІ-шку зробити розбір, вона тут трошки накосячила з візуалом, але суть підмічена

-
fleagull
Member
Я б придбав, але валве як завжди
- спойлер
-
proos
Member
Tetronga
Перечислите игры где вы используете все фичи дуалсенс на пк?
Огромный минус, то что новый геймпад от вальв будет работать только в стиме, поэтому остаёмся на дуалсенс)
Главное чтобы они не начали ставить палки в колеса юзерам дуалсенс.
Перечислите игры где вы используете все фичи дуалсенс на пк?
Огромный минус, то что новый геймпад от вальв будет работать только в стиме, поэтому остаёмся на дуалсенс)
Главное чтобы они не начали ставить палки в колеса юзерам дуалсенс.
-
Shaolin_Style
Member
выглядит как потрясающий кирпич с нулевой эргономикой, правда давайте не забывать что в истории человечества уже были подобные контроллеры и на них люди даже как то умудрялись проходить игры:
- спойлер

Нет, это не так. первая версия работает даже в винде, за счет тачпада, тут будет тоже самое. Плюс в самом стиме есть так называемая эмуляция инпутов прям в настройках игры, иными словами можно через нее заставить работать стимконтроллер в практически любой игре даже эпохи пс2proos: ↑ 28.04.2026 10:45
-
DuckRider
Member
Динамик не используется от слова совсем. Тачпад только как мышь/средство набора текста в стим, тригеры только в поддерживаемых играх.
Что использую всегда:
Микрофон. Он там великолепен, лучше чем 99% наушников предлагает. 3.5 дырка для наушников и хаптик, который при выводе звука на 3.5 начинает работать в абсолютно любой игре
-
werneo
Member
Люди, які тестили, кажуть, що він реально незручний в плані кута, під яким тримаєш руки (мається на увазі, що бічні грані майже паралельні). Для людей з більшим силуетом, його незручно тримати, або доводиться викручувати руки. Я вчора (сьогодні) вночі дивився огляди, про це сказав нексус, про це писав полігон.big_bang: ↑ 28.04.2026 08:57 100$ ціна з урахуванням двох тачпадів та гіроскопу - такий собі xbox на максималках)))
мене він зацікавив
-
leif
Member
А шо контролер це аж такий затребуваний аксесуар до пекарні, що всі так кинулись активно обговорювати?
Не розумію хайпу взагалі окрім того що це валв. (і що?)
У тих, у кого вже є якийсь контролер, навряд будуть міняти на сабж, у тих у кого нема і є бажання купити, або у тих, у кого є потреба оновитись —
Конкурувати буде непросто.
А взагалі валв-не валв, а забагато честі для такого девайсу в ніші, в якій все тихо і стабільно, тому що наявні на ринку пропозиції дуже непогані вже є. Пека гамінг це в першу чергу миша і клавіатура і інколи контролер, а не навпаки і навіть не 50/50, імхо.
У тих, у кого вже є якийсь контролер, навряд будуть міняти на сабж, у тих у кого нема і є бажання купити, або у тих, у кого є потреба оновитись —
А взагалі валв-не валв, а забагато честі для такого девайсу в ніші, в якій все тихо і стабільно, тому що наявні на ринку пропозиції дуже непогані вже є. Пека гамінг це в першу чергу миша і клавіатура і інколи контролер, а не навпаки і навіть не 50/50, імхо.
-
hohlid19
Member
Ты забыл одно—стим дек это длинная колбаса, где такой формфактор более менее удобен в соотношении хвата/размер. А тут у нас полноценный геймпад, где ручки должны обхватываться, а не преграждаться глухой стенкойbig_bang: ↑ 28.04.2026 08:57 Він повторює елементи керування деки !!! яка є еталоном по органам керування на сьогодні
Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
leif
Ну тут как бы у нас "революшн" в качестве управления, тачпадики как никак
-
Ektalion
Member
-
unique-neon
Member
Те саме можна про мишки сказати. І про процесор. І так далі.leif: ↑ 28.04.2026 11:30А шо контролер це аж такий затребуваний аксесуар до пекарні, що всі так кинулись активно обговорювати?
У тих, у кого вже є якийсь контролер, навряд будуть міняти на сабж
-
waryag
Member
По технологіям перевага як раз на боці стімпаду. Думаю, він дасть прикурити і старшим версіям консольних геймпадів.Tetronga: ↑ 28.04.2026 08:51Дуалсенс з усіма своїми фічами коштує дешевшеЯк же Габен прогріває гоїв
Питання в ергономіці, але як раз це доволі легко виправити в наступних ревізіях (хоча і дивно, що пройшло внутрішній контроль).
Дуалсенс - геймпад для ПС5. Стімпад - для ПК, з усіма наслідками.unique-neon: ↑ 28.04.2026 10:03Нз нащо йому тачпади. Хіба під стім машину. Бо в соні теж є тачпад, але ніде він не юзається, як і її гіроскоп, навіть в екзах.
-
leif
Member
unique-neon
Ні, не можна. І миша і тим паче процесор це зовсім інша вагова категорія в розрізі Пк-гамінгу. Не треба порівнювати
з пальцем
Ні, не можна. І миша і тим паче процесор це зовсім інша вагова категорія в розрізі Пк-гамінгу. Не треба порівнювати