Новини
Останні статті і огляди
Огляд бездротової ігрової миші Razer Viper V4 Pro. 8К та тиждень автономності
-
Jaa
Member
Пропоную обговорити Огляд бездротової ігрової миші Razer Viper V4 Pro. 8К та тиждень автономності
Можливо, то мій особистий біль, проте все, що в мене за десятки років було від Razer - вийшло з ладу за вкрай невеликий термін та у спосіб, ганебно не не відповідний ціні.
Можливо, то мій особистий біль, проте все, що в мене за десятки років було від Razer - вийшло з ладу за вкрай невеликий термін та у спосіб, ганебно не не відповідний ціні.
-
hohlid19
Member
8К
Где-то обманываютСередня вартість, грн 8999
-
Ostin
Member
hohlid19
То про частоту опитування. Зараз це один із основних маркетингових фіч, бо DPI вже десятки тисяч то всім пофіг.
То про частоту опитування. Зараз це один із основних маркетингових фіч, бо DPI вже десятки тисяч то всім пофіг.
-
Zill0
Member
Так само, але наприкінці 2024 дав останній шанс компанії і взяв DeathAdder V3 HyperSpeed.Jaa: ↑ 27.04.2026 14:00 Можливо, то мій особистий біль, проте все, що в мене за десятки років було від Razer - вийшло з ладу за вкрай невеликий термін та у спосіб, ганебно не не відповідний ціні.
Дуууже задоволений. Особливо якість пластику. Миша наразі як нова, майже непомітна відполірованість пальцями зон, які раніше у мене за пів року з’являлися на будь-якій миші.
Працюю з нею також, тобто фултайм увесь цей час. Вага і тиждень роботи між заряджаннями - це, як також виявилось, скарб.
-
Dilfin
Member
В мене вже кілька років мишка Logitech G502 X USB Black (не на правах реклами), зараз вона коштує: від 2600 грн. (на шнурку, радіо -дорожча), досить не погана мишка, швидка і як заявляють виробники, що переключателі мають захист від подвійного клацання), дуже не мінусуйте, може комусь пригодиться, хто не може дозволити собі мишку за 9000 грн.
-
leif
Member
та вже за останні роки з кожної праски встигли повідомити, що все що вище 2к це суто для 540гц моніторів (ну, як мінімум 360гц) і гравців дуууже високого рівня. для казуальних гамерів і 1к достатньо. 2к - sweet spotOstin: ↑ 27.04.2026 14:07Зараз це один із основних маркетингових фіч
-
fedorrb
Junior
Кому дорого, той купляє ATK (VGN), MCHOSE, RAPOO. З сенсором PAW3950, з тим самим Frame Sync і тижнем автономності.Dilfin: ↑ 27.04.2026 14:43 В мене вже кілька років мишка Logitech G502 X USB Black (не на правах реклами), зараз вона коштує: від 2600 грн. (на шнурку, радіо -дорожча), досить не погана мишка, швидка і як заявляють виробники, що переключателі мають захист від подвійного клацання), дуже не мінусуйте, може комусь пригодиться, хто не може дозволити собі мишку за 9000 грн.
-
Alexx-wisa
Member
А ще висока частота опитування дає високе навантаження на процесор. Тому чим більше тут не означає тим краще. І мова йде навіть про топові процесори.
-
FarCry
Member
Я один такий ще купую классичну періферію з шнурком? Ненавиджу все це лайно з аккумуляторами.
Рік тому вибирав нову мишку і зрозумів, що на топових сенсорах стало важко знайти не бездротові моделі.
Рік тому вибирав нову мишку і зрозумів, що на топових сенсорах стало важко знайти не бездротові моделі.
-
DuckRider
Member
Трохи задрало той шнурок тягати за мишею, як його не підвішуй, всеодно бездрот кращеFarCry: ↑ 27.04.2026 16:50 Я один такий ще купую классичну періферію з шнурком? Ненавиджу все це лайно з аккумуляторами.
Рік тому вибирав нову мишку і зрозумів, що на топових сенсорах стало важко знайти не бездротові моделі.![]()
-
Syrio_Forel
Junior
Гарні спеки, кнопок багато, але є дуже суттєві нюанси: вона досить широка, тому стандартний хват 1-2-2 тільки для широких долонь. Для гібридного хвату з безіменним на кнопці просто немає місця - вузькі кнопки примушують тримати мишу тільки одним хватом, особливо не підлаштуєшся. Кнопка снайпера легко натискається, підняти мишу коли палець на ній нереально - центр ваги позаду, а наприклад в шутерах, коли я переношу великий палець боковини на кнопку втрачається контроль мишки, тому за прямим призначенням я не знаю як ії використовувати, вішаю на неї щось інше. Здавалося б що ця миша розрахована на хват долонею, але колесо зміщене назад, для мене покласти на неї долоню і користуватися колесом просто незручно, виходить якийсь долонно-кігтьовий гібрид.Dilfin: ↑ 27.04.2026 14:43 В мене вже кілька років мишка Logitech G502 X USB Black (не на правах реклами), зараз вона коштує: від 2600 грн. (на шнурку, радіо -дорожча), досить не погана мишка, швидка і як заявляють виробники, що переключателі мають захист від подвійного клацання), дуже не мінусуйте, може комусь пригодиться, хто не може дозволити собі мишку за 9000 грн.
Ці недоліки вилізли тільки в процесі використання, навіть коли тримав 502x в шоурумі не звернув увагу на "особливості". Тому з цією мишею треба бути обережним.
-
destructX
Member
і зараз є повно топових моделей на кабелю, але навіщо?FarCry: ↑ 27.04.2026 16:50 Я один такий ще купую классичну періферію з шнурком? Ненавиджу все це лайно з аккумуляторами.
Рік тому вибирав нову мишку і зрозумів, що на топових сенсорах стало важко знайти не бездротові моделі.![]()
-
Afit
Member
Гарний огляд
Це той випадок, коли росказали те що на нашому сайті всім цікаво знати, а не просто зачітка рекламного буклету. Розібрали, показали, розказали. Та так, що я аж собі не на жарт захотів! Зупиняє тільки ціна. Тим паче зовнішній вигляд попадає в мій світ ідеалу
Особливо про сенсорне колесо й синхронний сигнал зачепило. А так то я солідарний з FarCry. Теж повністю влаштовує провід і на своїй Asus TUF Gaming M3 Gen II не відчуваю проблем з ним. Зате от слова зовсім не знаю про необхідність заряду пристрою, хоч колись. Доречі за півтора роки активного юзу все працює як в перший день. Зовнішній вигляд теж не втратила. Не залишає відбитків і не збирає на собі неприємний липкий наліт. Але повторюсь. Саме цей рейзер захотів собі. Гарний подарунок був би якомусь кіберспортсмену (я не він
)
-
Liquidator
Member
переоцененный бренд, пару раз пытался понять за что там денги просят..... итог две мыши за год в мусорке с нерабочим колесом + клавиатура с выпавшими кнопками...... после низкосорта от разер - вдвое дешевле МСИ ГК50 лов профиль бегает как новая до сих пор третий год кряду (о да алюминевый негнущийся верх корпуса клавы у МСИ тупо как как станина ощущается после гнущегося разера из пластика, а мышь гк08 тупо с неубиваемым колесом и кнопками - уже как убивать не знаю - заменил чисто из-за неудачной твердой оплетки провода которая перетерается о изгиб столешницы, но сама мышь с набором грузов и изнсостойкостью и четкой работой колеса в 2 с лишним года рядом с ущатаными разерами ..... прсто нахордка за копейки по ощущениям вот сча взял гиперикс пульсфаер хате 2 ощущается в руке дешевле чем дешманская гк08 с грузами, но мячгенький нейлоновый провод гипера канешно решает )
-
vereiden
Member
Регулярно мию руки - продуваю мишу грушею, раз на рік обережно промиваю штифти коліщатка спиртом і силіконовим мастилом. Razer viper mini - з 2022 року 0 проблем (хіба що місцями стерлося антиковзне покриття на фарбі корпуса, але я купив гумові накладки і все ок). Але наступною мишкою я б взяв якусь зойві, бо таких унікальних мишей, як rVM вже не роблять. Першою мишею від рузерів була дезадер В2 - клік огидний, мало того, ще й з часом втрачав тактильність. Здав по гарантії, повернули кошти, купив RVM - задоволений. З реальних мінусів - не можна точно налаштувати dpi - там крок тільки в 100, також кабель розташований на корпусі трохи низькувато - бажано мати натягувач кабелю, щоб він не заважав ковзати миші, також є трохи клацаючі звуки при рухах клавіш по бокам - але на функціонал не не впливає ніяк
-
joe23
Member
берите за 1600 грн steelseries rival 3 gen 2 и будет вам счастье
-
waryag
Member
О "надежности" разер ходят легенды. Какой смысл брать без гарантии или выбрасывать с гарантией?Liquidator: ↑ 27.04.2026 23:15переоцененный бренд, пару раз пытался понять за что там денги просят..... итог две мыши за год в мусорке с нерабочим колесом + клавиатура с выпавшими кнопками
Провод за 1600грн?joe23: ↑ 28.04.2026 08:42берите за 1600 грн steelseries rival 3 gen 2 и будет вам счастье
-
Ramzes82
Member
Був Basilisk V3 ,всім гарна миша була, але за 2,5 роки відмовило коліщатко і зліва резинка протерлася до пластика. Хотів ще раз взяти, але почитав відгуки і зрозумів що з тим коліщатком ще та лотерея, в когось і через пів року вийшло з ладу і вирішив спробувати A4Tech Bloody W95 Max форму якої злизали з василиска. Так от по зручності і ергономіці це жалка пародія василіска. взагалі незручна для моеї долоні, а рейзер береш - і все ідеально, просто максимально зручна форма, тонкий та невідчутний провід, який взагалі не заважає. І дуже зручний був режим бескінечної прокрутки,якого зараз не вистачає. Короче, наступного разу ще раз краще возьму рейзр, а там як повезе.
-
Klon
CG graphikos fan
Zill0: ↑ 27.04.2026 14:27Так само, але наприкінці 2024 дав останній шанс компанії і взяв DeathAdder V3 HyperSpeed.
э DeathAdder V2 HyperSpeed - вже років 5 (начебто) , цій шершавий пластик це дійсно хороше рішення - бо софтачі та резінки вже б облізли, а краска б теж слізла, тут це більш менш адекватне.
що не подобаеться = на бокових кнопках через півроку виліз дабл-клік, в інеті про це дофіга тем, перепайки хватає на мало часу (любих свічей) - бо якось криво зібран механізм кнопки, я тестував - без пластику не косячит - збираю - відразу даблклікає. Але десь місяць назад накатив обнову прошивки, стало чутка краще, але буду дивиться, можливо там затримку пофіксілі .
В майбутньому буду брати мишу з софтом, де можно вибирати затримку кліка - або як воно зветься , тут в оглядах бачив на інших мишах
-
big_bang
Member
мишак за 9к і без ШІ ???
неподобство !
неподобство !