Dareu в Україні: Nordic 52840, Rapid Trigger та реальні 8K Гц. Обговорення та технічний фідбек.

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Автор
Повідомлення
Dmitry_Kh
Junior

Повідомлення

Вітаю всіх фанатів заліза!
Я — представник офіційного дистриб'ютора Dareu в Україні. Зайшов сюди не для того, щоб "впарювати", а тому що тут сидить найбільш прискіплива аудиторія, яка розуміє різницю між "просто мишкою" і пристроєм на нормальному MCU.
Ми всі знаємо ситуацію: топові бренди просять 6000+ грн за флагмани. Ми вирішили піти іншим шляхом і привезти девайси, де всередині стоїть те саме залізо, але без переплати за "маркетинговий податок".
Про що мова (давайте по фактах):
MCU Nordic 52840: У моделі AE7 Pro ми використовуємо саме цей чіп. Це стабільні 8000 Гц і найкраща енергоефективність на ринку. Жодних просідань при 20% заряду.
Магнітна док-станція: Вона йде в комплекті до AE7 Pro, а не за доплату в $30.
Rapid Trigger (0.1–4.0 мм): Наша Cool 68 — це вхідний квиток у світ магнітних свічів для тих, хто не хоче чекати Wooting місяцями.
Чому я тут?
Я хочу побудувати нормальний діалог. Якщо у вас є питання по схемотехніці, прошивках чи софту — пишіть. Якщо ви вважаєте, що "Китай не може" — приходьте в дискусію, будемо порівнювати графіки затримок.
Буду вдячний за конструктивний хейт і питання по справі. Хто вже встиг поклацати нові ревізії на 3395/3950 — діліться враженнями, особливо цікавить порівняння з Logitech/Razer.
P.S. Готую декілька семплів для локальних оглядачів з форуму, щоб розібрали "до гвинтика".
Polaris
Member

Повідомлення

Я один подумав, що він мило "Дуру" впарює?
Dmitry_Kh
Junior

Повідомлення

Справедливо, назви співзвучні. :) Але різниця в тому, що "Дуру" змивається за тиждень, а Nordic 52840 в парі з PAW3950 буде виносити сервери роками.
​Насправді, я тільки радий такому порівнянню. Нехай для когось це поки що "мило", але коли побачите графіки затримок у 8K Гц та стабільність фреймтайму, ставлення швидко зміниться.
​До речі, якщо є сумніви щодо "чистоти" заліза — можу скинути фото плати AE7 Pro без "мила", тільки голий текстоліт і компонентна база. Цікавить щось конкретне по схемотехніці?
oversteve
Member

Повідомлення

нордік 52 жере в 3 рази більше за 54, де там найкраща енергоефективність :laugh:
Patruletz
Member

Повідомлення

Dmitry_Kh: 24.04.2026 14:02але коли побачите графіки затримок у 8K Гц та стабільність фреймтайму
єдина різниця яку можна побачити між 1к, 4к та 8к це те з якою швидкістю сідає батарея :laugh:
Graveworm
Member

Повідомлення

текст наче через чатгпт написаний
Ortyomko
Member

Повідомлення

Graveworm: 24.04.2026 16:04 текст наче через чатгпт написаний
текст не знаю, а от відповідь точно як звідти
Dmitry_Kh
Junior

Повідомлення

О, бачу, даташити пішли в хід, поважаю! :)
​Але давай по фактах: ти порівнюєш "сферичного коня в вакуумі" — тобто голе споживання чіпа в піку. Якщо ми говоримо про роботу на 8000 Гц, то молодші чіпи (типу 52832) там просто задихаються, бо їм не вистачає "мізків" обробляти такий потік даних без затримок.
​Nordic 52840 — це як об’ємний двигун: так, він може з'їсти більше, але він тримає стабільну частоту там, де бюджетні аналоги починають "сипати" помилками і лагати. В AE7 Pro за рахунок нормальної оптимізації сну ми витягнули близько 100 годин. Для 8K-миші це більше ніж адекватно.
​Якщо хочеш автономність на пів року — то це до офісних девайсів на батарейках, які засинають через секунду простою. А тут ми про стабільний фреймтайм і відгук. До речі, якщо реально цікаво, можу під мікроскопом зафоткати обв'язку живлення на платі — там видно, що на стабілізаторах не економили, щоб напруга не просідала, коли акум підходить до нуля. Цікавить?

Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
Слухай, Graveworm, якщо мій текст здався занадто причесаним — сорі, намагався бути ввічливим у першому пості. :) Але якщо хочеш "трушного" спілкування без фільтрів — без проблем.
​По батареї в AE7 Pro: на 8000 Гц вона "відлітає" швидше, ніж хотілося б (це ж фізика, див не буває), вистачає десь на 3-4 дні дуже щільного геймінгу. Якщо ставиш 1000 Гц — забуваєш про зарядку на тиждень-півтора. Але для того ми і кладемо док-станцію в комплект: ввечері кинув на магніт, зранку зняв — і не парися.
​А щодо "чат-гпт" — ну, якщо ШІ вже почав розбиратися в маркуванні Nordic 52840 та різниці між Kailh і TTC, то нам усім скоро на пенсію. :) Я тут реально для того, щоб підсвітити залізо, яке сам юзаю і в якому впевнений.
​Є питання по суті — запитуй, по батареї можу навіть скрін з софту кинути, як вона просідає за вечір в PUBG на 8K частоті. Цікаво?
daesz
Member

Повідомлення

Patruletz: 24.04.2026 15:07
Dmitry_Kh: 24.04.2026 14:02але коли побачите графіки затримок у 8K Гц та стабільність фреймтайму
єдина різниця яку можна побачити між 1к, 4к та 8к це те з якою швидкістю сідає батарея :laugh:
Між 1 та 2к різниця в споживанні ніби відсутня (приблизно 3 тижні у мене тримає на 2к проти 4-5 днів на 4к, різниці між 2 та 4к так і не помітив, зарядка з 20до100% десь 2 години на 67вт зарядному). Енівейз, 8 та й 4к - це маркетингова шляпа :-/
alumem
Member

Повідомлення

Dmitry_Kh
Вырубай чат гпт или гемини и не позорься.
И спасибо за антирекламу :lol:
destructX
Member

Повідомлення

Ох уж ці "" :laugh:
Dmitry_Kh
Junior

Повідомлення

alumem: 25.04.2026 00:37 Dmitry_Kh
Я тут як офіційний представник. Коли пишеш від імені бренду, маєш бути чітким і давати сухі факти, щоб не було "зіпсованого телефону".
Якщо є технічні питання по Dareu, по Nordic 52840, по Rapid Trigger чи по софту — пишіть, залюбки відповім по суті. :super:
Ortyomko
Member

Повідомлення

Dmitry_Kh: 25.04.2026 08:02
Я тут як офіційний представник. Коли пишеш від імені бренду, маєш бути чітким і давати сухі факти, щоб не було "зіпсованого телефону".
Якщо є технічні питання по Dareu, по Nordic 52840, по Rapid Trigger чи по софту — пишіть, залюбки відповім по суті. :super:
якщо офіційні представники вже замінені на мовну модель, то це про бренд каже багато чого
destructX
Member

Повідомлення

Звідки взята інфа про рапід трігер? Ніде в спеках не бачу нічого. Чи то при приколу гпт зі спеків вашої магнітної клави туди запихнув? :laugh:
Graveworm
Member

Повідомлення

destructX
Там в першому повідомленні до чогось один абзац про клавіатуру втулили
Rapid Trigger (0.1–4.0 мм): Наша Cool 68 — це вхідний квиток у світ магнітних свічів для тих, хто не хоче чекати Wooting місяцями.
Dmitry_Kh
Junior

Повідомлення

Ortyomko: 25.04.2026 08:28

якщо офіційні представники вже замінені на мовну модель, то це про бренд каже багато чого
Це ваша думка і вона має право на існування, дякую за увагу, та боти чи ші в таких темах на подібних форумах часто слабкі в деталях.
Тим паче дякую за зауваження, можливо для сприйняття певною аудиторією потрібно висловлювати свою думку більш доступно.
Чекаю на цікаві запитання та обговорення деталей по темі цього форуму. :rotate:
destructX
Member

Повідомлення

Graveworm: 25.04.2026 08:59 destructX
Там в першому повідомленні до чогось один абзац про клавіатуру втулили
та я ж це й підмитив, бо грішним ділом одразу подумав, шо може вбивця суперстрайку :D
Dmitry_Kh
Junior

Повідомлення

destructX: 25.04.2026 08:46

Звідки взята інфа про рапід трігер? Ніде в спеках не бачу нічого. Чи то при приколу гпт зі спеків вашої магнітної клави туди запихнув? :laugh:
Для магнітних клавіатури Rapid Trigger це звичайна річ. Як правило гарного тону.
destructX
Member

Повідомлення

Dmitry_Kh: 25.04.2026 10:40
destructX: 25.04.2026 08:46

Для магнітних клавіатури Rapid Trigger це звичайна річ. Як правило гарного тону.
це все звісно добре, але мова йдеться про мишку :idea:
Dmitry_Kh
Junior

Повідомлення

Якщо ви прочитаєте уважно, там йдеться про клавіатуру і це чітко написано.
Відповісти