Новини
Останні статті і огляди
Чутки: Microsoft дозволить OEM-партнерам випускати консолі Xbox Project Helix під власними брендами
-
vsx
Member
Чутки: Microsoft дозволить OEM-партнерам випускати консолі Xbox Project Helix під власними брендами
Чем больше новостей читаю про новый Xbox тем больше понимаю что это будет аналог Steam Machine. Только тот будет на линуксе, этот на винде. Непонятно только как они собираются делать эксклюзивы про которые идут слухи.
Чем больше новостей читаю про новый Xbox тем больше понимаю что это будет аналог Steam Machine. Только тот будет на линуксе, этот на винде. Непонятно только как они собираются делать эксклюзивы про которые идут слухи.
-
KimRomik
Member
а який зараз сенс в Іксбоксах взагалі, якщо можна зібрати міні-ПК з наявних комплектуючих з доволі непоганою продуктивністю?
-
MVE
Member
Консоль без стандартизованого заліза і API перетворюється в звичайний пк свинарник
-
Melofon
Member
основой будущей консоли послужит полузаказной чип от AMD.
Что значит полузаказной?
Что значит полузаказной?
-
yariksom
Member
В статті ніби озвучено, що залізо у всіх +/- однакове буде, мать лише з об'ємами пам'яті зможуть гратися.MVE: ↑ 21.04.2026 15:39 Консоль без стандартизованого заліза і API перетворюється в звичайний пк свинарник
-
sagifire
Member
доходи падають, от ефективні менеджери і придумують як брити нових хомяків, при чому я так підозрюю що в ролі хомяків на цей раз будуть ОЕМ партери
-
Scoffer
Member
-
walkman3000
Member
в Іксбокс-only ексклюзивах, якщо вони будуть, а ще це була топлатформа для спортивного мусора та колдиKimRomik: ↑ 21.04.2026 15:34а який зараз сенс в Іксбоксах взагалі, якщо можна зібрати міні-ПК
-
Васильович
Member
Medium rareнапівзамовлений чип від AMD
-
yurius_r
Member
Це калька із англійської semi custom - тіпа частина чіпа стандартна, інша з модифікаціями.Melofon: ↑ 21.04.2026 15:44 Что значит полузаказной?
-
Scoffer
Member
Melofon
Насправді це те ж саме що в стімдекі. Прийшов габен до лізи, і каже "продай мені чип з 3д шльома", а вона така - "з шльома не продам, замовляй на основі". Він і замовив на основі рівно те ж саме з вирізаним нпу.
Але загалом так, звучить дивно.
Насправді це те ж саме що в стімдекі. Прийшов габен до лізи, і каже "продай мені чип з 3д шльома", а вона така - "з шльома не продам, замовляй на основі". Він і замовив на основі рівно те ж саме з вирізаним нпу.
Але загалом так, звучить дивно.
-
Kruler
Member
если не считать постоянную смену региона в поисках более дешевых ценKimRomik: ↑ 21.04.2026 15:34 а який зараз сенс в Іксбоксах взагалі, якщо можна зібрати міні-ПК з наявних комплектуючих з доволі непоганою продуктивністю?
а еще есть "квик резюм" (когда в фоне может висеть несколько игр) и нормальный апдейт игр в фоне.
владею нинтендой, пк (+ стимдик) и иксбоксом и самый удобный из всего этого иксбокс.
для примера про удобство.
1. поиграла девушка на свиче и мне надо у нее уточнить сохранилась ли она и только потом закрывать ее игру. на боксе я просто свернул ее игру и развернул свою и играю без загрузок и т.д.
2. вечерком решил часок погриндить на пк/стимдике в диабло, а мне говорят "обновитесь" и я 30 минут из доступных мне 60 качаю обнову. а на боксе оно само при выкл консоли все обновляет.
-
vsx
Member
возьмут обычный радеон, припишут xbox editionMelofon: ↑ 21.04.2026 15:44 основой будущей консоли послужит полузаказной чип от AMD.
Что значит полузаказной?
-
big_bang
Member
ну, пропоную порахувати цінник такого пк і приємно здивуватисяKimRomik: ↑ 21.04.2026 15:34 а який зараз сенс в Іксбоксах взагалі, якщо можна зібрати міні-ПК з наявних комплектуючих з доволі непоганою продуктивністю?
-
tornadox
Member
1. на міні-пк не пограти екзи Xbox One / XSX (загалом їх мало)KimRomik: ↑ 21.04.2026 15:34а який зараз сенс в Іксбоксах взагалі, якщо можна зібрати міні-ПК з наявних комплектуючих з доволі непоганою продуктивністю?
2. якщо є диски х360 можна пограти екзи цієї платформи, підтримка Xenia не настільки хороша як в RPCS3
3. мультиплеєрні ігри без головняку і без чітерів якщо відсутня кросплатформа в мач мейкінгу
4. купив, включив, граєш
5. нема вінди з копілотом
6. є офіційни дев режим за ціною шаурми який дозволяє встановити собі майже всі доступні емулятори і бавитися в ретро ігри
7. ціна
Відправлено через 5 хвилин 23 секунди:
з новини не зрозуміло в чому буде інтерес виробників?
x86 AMD APU + GDDR + NVMe + TPMВони використовуватимуть ту саму апаратну та програмну платформи, що й еталонний варіант консолі.
так це вже є, вінда 11 теж
Звучить більше що Project Helix це преміум Windows PC по аналогії з MS Surface. Назвали би Surfacebox Surfbox
-
n6407
Member
3DO не к ночи будет сказано?

-
STARL1GHT
Member
База, якщо вірити чуткам, буде на AMD Magnus APU. Треба думати(?) в порівнянні з тим, що робить AMD для Sony.Melofon: ↑ 21.04.2026 15:44 основой будущей консоли послужит полузаказной чип от AMD.
Что значит полузаказной?
Водночас,
KeplerL2: MS has 0 customization on the GPU side this time.
-
smilex
Member
о прям напоминает провальные консоли девяностых
там тоже была подобная мода 
-
Reinmar
Member
Це які? на 360 є пару Гірзів наприклад, на One нехай якісь спортивні ігри. А що було ексклюзивне на Series x?tornadox: ↑ 21.04.2026 17:03екзи Xbox One / XSX
-
Demedik
Member
По итогу будет ГейбКуб для бОгатых. Ну в целом, думаю кому-то и зайдет... единственное, что думаю - систему нельзя будет заменить.