Пропоную обговорити Розробники містобудівної стратегії Tropico 7 показали кадри ігрового процесу
Нова версія симулятора диктатора !
Третю частину затер в дірки в свій час. Думаю, треба повернутися до побудови "ідеального суспільства"
Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
ще б rise of nations і взагалі пропасти на якийсь час)))
Новини
Останні статті і огляди
Розробники містобудівної стратегії Tropico 7 показали кадри ігрового процесу
-
big_bang
Member
-
Sanьka
Member
Виглядає добре
І Тропіко 5 дуже зайшла. А ось 6та щось ніяк (((
А в мене бестбай це Тропіко 2 піратський острів (дуже атмосферна і дозволяє норм контролити процес)big_bang: ↑ 21.04.2026 13:32Третю частину затер в дірки в свій час.
-
Prescott
Member
Это база. В детстве до дыр затёр. Китай и пороховые солдаты (с палками фетилями) это имба.big_bang: ↑ 21.04.2026 13:32rise of nations
-
Scoffer
Member
Всі частини тропіко чомусь є в бібліотеці стіму, але так і не грав в жодну. Рекомендуєте?
-
n+gibat[]r
Member
Отличная серия игр, играл много, из минусов только иногда баги при долгой игре которые не всегда фиксятся
-
Ararat
Member
Шоста в свій час розчарувала. Єдине гарне нововведення було можливістю застпоювати маленькі острови крім основного.
-
Kassatka
Member
big_bang: ↑ 21.04.2026 13:32Третю частину затер в дірки в свій час. Думаю, треба повернутися до побудови "ідеального суспільства"
А мені неймовірно зайшли Tropico 3 та Tropico 4 (4-та по механікам як доповнення до 3-ої). Я вношу цю гру в п'ятірку моїх наулюбленіших завдяки можливостям редактора карт, ну і генератор карт теж доволі крутий, я ніколи не грав пісочницю на стандартних картах, лише на згенерованих.Sanьka: ↑ 21.04.2026 13:38А в мене бестбай це Тропіко 2 піратський острів (дуже атмосферна і дозволяє норм контролити процес)
Ну а 5-та і 6-та мені щось не зайшли. Якось трохи спопсовилось.
Що ж до 2-ї та 1-ї частин, то я з ними познайомився вже коли до дір затер 3-тю та 4-ту частини, а на їх фоні вони виглядають дуже застарілими. От якби мені перша чи друга частина потрапили в руки раніше третьої і четвертої, то могло б скластись зовсім інакше.
Ще мені музика з 3-ї та з 4-ї частини вся дуже подобається, видер її та закинув на мобілку, щоб слухати. Що ж стосується 5-ої та 6-ої частини, то там лише окремі треки добре зайшли.
-
FunnyBear
Member
А я шосту затер! Тому цю чекаю з нетерпінням!
-
Sanьka
Member
Так графа так не під сучасні монітори.Kassatka: ↑ 22.04.2026 03:10Що ж до 2-ї та 1-ї частин, то я з ними познайомився вже коли до дір затер 3-тю та 4-ту частини, а на їх фоні вони виглядають дуже застарілими
Але атмосфера на голову вище за інші серії.
І там зовсім інший темп будівництва, побудувати пивоварню, лісопилку чи верфь це ніфіга собі.
На рахунку кожен пірат.