Це потужне досягнення!
Новини
Останні статті і огляди
Crimson Desert тепер запускається на відеокартах Intel Arc з останнім драйвером
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Crimson Desert тепер запускається на відеокартах Intel Arc з останнім драйвером
Це потужне досягнення!
Це потужне досягнення!
-
Геральт
Member
Бомбезна забавка. Чим більше граю, тим більше подобається
-
IronWithin
Member
В нативі хоч, без генератора?Геральт: ↑ 10.04.2026 11:08 Бомбезна забавка. Чим більше граю, тим більше подобається
-
waryag
Member
Як у порівнянні з асасінами?Геральт: ↑ 10.04.2026 11:08Бомбезна забавка. Чим більше граю, тим більше подобається
-
alumem
Member
смотря с какими частями сравнивать, а так больше гринда, хуже сюжет, динамичней боевкаwaryag: ↑ 10.04.2026 14:50Як у порівнянні з асасінами?
-
Alexsandr
Member
Т.е. проблема не в игре, а в драйвере?
-
Геральт
Member
FSR4.1, чіткість неймовірна
На голову краща у всіх аспектах, крім графіки.
-
stnl79
Member
А скільки копій продано Сталкером?
-
byaka
Member
Ну якщо не грали в BDO,то так на рiвнi минулих частин ассасiнiвГеральт: ↑ 10.04.2026 11:08 Бомбезна забавка. Чим більше граю, тим більше подобається
-
Nehrk
Member
byaka
И шо сильно на БДО похоже? Я 2к часов отмотал на NA но типа всегда хотел ее как сингл
Это оно?)) Картошка - злак?!
И шо сильно на БДО похоже? Я 2к часов отмотал на NA но типа всегда хотел ее как сингл
-
byaka
Member
Схожа за якістю контента та графiки.Nehrk: ↑ 11.04.2026 00:15 byaka
-
IronWithin
Member
Пʼята стадія, з поверненням до реальності, але це ж треба було стільки впиратисяГеральт: ↑ 10.04.2026 17:04FSR4.1, чіткість неймовірна![]()
На голову краща у всіх аспектах, крім графіки.
-
Геральт
Member
Не знаю, що за BDO, але асасіни і половини тих механік не мають. Так що і близько не "на рівні".byaka: ↑ 10.04.2026 21:48 Ну якщо не грали в BDO,то так на рiвнi минулих частин ассасiнiв
Ти такий передбачуваний, що аж нудно. Реальність така, що я як грав в нативі на старіших картах, так і граю в нативі на новій карті. Може якби в мене замість ВК була НВ, то довелося б розтягувати картинку для емейзінг експ.IronWithin: ↑ 11.04.2026 09:43 Пʼята стадія, з поверненням до реальності, але це ж треба було стільки впиратися![]()
https://fex.net/uk/s/motkxk4
-
IronWithin
Member
Ще третя, вибачаюсь, поспішивГеральт: ↑ 11.04.2026 10:40Не знаю, що за BDO, але асасіни і половини тих механік не мають. Так що і близько не "на рівні".byaka: ↑ 10.04.2026 21:48 Ну якщо не грали в BDO,то так на рiвнi минулих частин ассасiнiв
Ти такий передбачуваний, що аж нудно. Реальність така, що я як грав в нативі на старіших картах, так і граю в нативі на новій карті. Може якби в мене замість ВК була НВ, то довелося б розтягувати картинку для емейзінг експ.IronWithin: ↑ 11.04.2026 09:43 Пʼята стадія, з поверненням до реальності, але це ж треба було стільки впиратися![]()
![]()
https://fex.net/uk/s/motkxk4
Будемо чекати далі
-
kabostebeztak
Member
Ну ось і вирішили проблему. Прекрасно.
гра - ші слоп, але на один аргумент хейтерам менше.
Це ще один знак, що інтел ще не покидають ринок дискретних карт.
гра - ші слоп, але на один аргумент хейтерам менше.
Це ще один знак, що інтел ще не покидають ринок дискретних карт.
-
Hotspur
Member
і добреkabostebeztak: ↑ 12.04.2026 18:37Це ще один знак, що інтел ще не покидають ринок дискретних карт.
-
kabostebeztak
Member
неіронічно бажаю удачі інтел, сам хочу купити б570 чи 580, але ціни - жах! по 280 євро за білу 570, хоча б580 синю від спаркл продають за 300.Hotspur: ↑ 14.04.2026 00:10і добреkabostebeztak: ↑ 12.04.2026 18:37Це ще один знак, що інтел ще не покидають ринок дискретних карт.
-
Tocamak
Junior
Брав синю спаркл в грудні за 11200 грн. А зараз ціни так собіkabostebeztak: ↑ 14.04.2026 00:39неіронічно бажаю удачі інтел, сам хочу купити б570 чи 580, але ціни - жах! по 280 євро за білу 570, хоча б580 синю від спаркл продають за 300.Hotspur: ↑ 14.04.2026 00:10 і добре