Пропоную обговорити ASUS вивела на український ринок бездротові навушники для геймерів ROG Cetra Open Wireless
за ціною 8999 гривень - дякую, це без мене
Новини
Останні статті і огляди
ASUS вивела на український ринок бездротові навушники для геймерів ROG Cetra Open Wireless
-
Hotspur
Member
-
Ortyomko
Member
14,2мм для внутрішньоканалів це насправді доволі здоровезні. Мав аудіотехніку CKR-10 з великими динаміками - так там 13мм було
-
Nemo4k
Member
Asus Вивела зарплату по которой люди смогут покупать их девайси по завишеним ценам за пластмассу)))))))
-
Ostin
Member
Це не внутрішньоканали. А в таблетках 14+ - це звичайна справа.Ortyomko: ↑ 07.04.2026 15:11внутрішньоканалів
-
Ortyomko
Member
дякую.Ostin: ↑ 07.04.2026 15:32Це не внутрішньоканали. А в таблетках 14+ - це звичайна справа.Ortyomko: ↑ 07.04.2026 15:11внутрішньоканалів
"класна" стаття, що навіть такі базові речі не підсвітили і не додали фото, щоб було видно, що воно таке
-
werneo
Member
Дякую, я тепер оминаю асус і рог 10ою дорогою.
-
Nekros
Member
Розмір динаміка на справді нічого не значить, цим параметром козиряють тільки ті хто не розбирається в аудіо.Ortyomko: ↑ 07.04.2026 15:11 14,2мм для внутрішньоканалів це насправді доволі здоровезні. Мав аудіотехніку CKR-10 з великими динаміками - так там 13мм було
Якщо ти вважаєш що від розміру залежать низьки частоти, то від частини це так, але є довгохідни динаміки які можуть мати менший діаметр і за рахунок ходу дають навіть більший удар на низах.
Зате великому динаміку важче грати у середніх частотах і ще важче на високих.
-
Ortyomko
Member
я більше мав на увазі навіть не якість звуку, а інженерне рішенняNekros: ↑ 08.04.2026 00:33Розмір динаміка на справді нічого не значить, цим параметром козиряють тільки ті хто не розбирається в аудіо.Ortyomko: ↑ 07.04.2026 15:11 14,2мм для внутрішньоканалів це насправді доволі здоровезні. Мав аудіотехніку CKR-10 з великими динаміками - так там 13мм було
Якщо ти вважаєш що від розміру залежать низьки частоти, то від частини це так, але є довгохідни динаміки які можуть мати менший діаметр і за рахунок ходу дають навіть більший удар на низах.
Зате великому динаміку важче грати у середніх частотах і ще важче на високих.