"Разом з цим в іграх технологія BOT здатна прискорити процесори Core Ultra Plus на показник до 22%"
Значить дійсно є ефект в цієї технології. Тоді
- спойлер
Детальних тестів цієї технології не бачив.IvanCh: ↑ 25.03.2026 13:54 aaleksandrenko
Якою ціною? Якщо тула просто погіршує якісні показники результату, наприклад, якість графіки в іграх,
то в ній нема сенсу. Я і сам можу ці показники викрутити в меншу сторону.
Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
aaleksandrenko
і загалом, якщо є можливіть згенерувати більш оптимізований код, то най це додають в компілятори git etc
а не модифіковують вєе наявні бінарні файли.
Якщо згадати APO, то поганим є буквально сапортerkins007: ↑ 26.03.2026 01:52 Что вас так удивляет? Оптимизация дровами под конкретную игру для видях всем давно знакома. Интел придумала то же самое, но для процов. Потребителю от этого вреда я не вижу.
з однієї сторони на війні всі засоби хороші, і порівнювати БОТ, наприклад, із читерськими драйверами нвідіа неправильно, але це не сира продуктивність. хіба бенчмарки не її повинні вимірювати?aaleksandrenko: ↑ 25.03.2026 13:41 Пропоную обговорити Geekbecnh виступив проти використання Intel Binary Optimization Tool. Результати позначені як потенційно недостовірні
"Разом з цим в іграх технологія BOT здатна прискорити процесори Core Ultra Plus на показник до 22%"
Значить дійсно є ефект в цієї технології. Тоді
- спойлер
- 121.png
так там хіба не треба якось працювати з розробами щоб БОТ додавати?yurius_r: ↑ 26.03.2026 09:12 Дивно, чому це geekbench проти, коли йому на льоту вносять зміни в бінарі. Цікаво як на це реагуватимуть всякі онлайн ігри із антічітом