Новини
Останні статті і огляди
Огляд та тестування ігрового 27″ 4K-монітора MSI MPG 274URDFW E16M з Mini-LED та частотою оновлення 160/320 Гц
-
Vladys77
Member
Пропоную обговорити Огляд та тестування ігрового 27″ 4K-монітора MSI MPG 274URDFW E16M з Mini-LED та частотою оновлення 160/320 Гц
Монітор красивий та гарний але.
1) Мала діагональ
2) Велика ціна
3) Стосовно вигоряння підсвітки питання не розкрите.
В останніх дослідженнях ТВ виявилось що підсвітка у VA здихає раніше, ніж вигорають пікселі в OLED.
1) Мала діагональ
2) Велика ціна
В останніх дослідженнях ТВ виявилось що підсвітка у VA здихає раніше, ніж вигорають пікселі в OLED.
-
walkman3000
Member
1) сама ходоваVladys77: ↑ 24.03.2026 16:28 Пропоную обговорити Огляд та тестування ігрового 27″ 4K-монітора MSI MPG 274URDFW E16M з Mini-LED та частотою оновлення 160/320 Гц
1) Мала діагональ
2) Велика ціна
2) він анонсований майже рік тому і 20К це нормальна ціна мініледа на іпс, у нього є цікавіший брат KTC M27P6
3)
-
Ramzes82
Member
Все наче непогано, але 27 дюймів мені неприйнятно мало, 32 такого не бачу. Вже якщо обирати 27 дюймів то доплатити 5 тисяч за тандем Олед.
-
Yurius
Member
Vladys77: ↑ 24.03.2026 16:283) Стосовно вигоряння підсвітки питання не розкрите.
-
FarCry
Member
Свідки вигорання, ви мені скажіть - а як ви 25 років тому купували ЭЛТ монітори? В лабораторії перед покупкою ходили з тестовими екземплярами?
Чи вас ще навіть не було в планах?
Чи вас ще навіть не було в планах?
-
Ramzes82
Member
Свідки , не свідки, а на розетці почитати відгуки на олед монітори від самсунгу у людей через три місяці вже вигоріло, в когось через пів року, може це старе покоління qd oled але ж не так швидко.
-
Pushkinyan
Junior
Ця технологія підходить тільки для тв, на моніторі постійно потрібно вимикати мінілед іначе буде ореол біля мишки, я купував аналог від Філіпс - не годиться - повернув, з другого разу все таки повернувся до ідеї покупки OLED, купив W-OLED від LG - і вже рік все дуже радує, OLED це майбутнє моніторів...
-
walkman3000
Member
те що ваш філіпс мав гірший алгоритм ніж інші мініледи проблема вашого філіпсу, а не технологіїPushkinyan: ↑ 25.03.2026 07:07Ця технологія підходить тільки для тв, на моніторі постійно потрібно вимикати мінілед іначе буде ореол біля мишки, я купував аналог від Філіпс - не годиться
-
vvvk
Junior
В мене молодша версія цього монітору від мсі і мені дуже подобається. HDR дуже крутий, проте досвід нерівномірний, десь hdr сам по собі зламаний.
Проте як робоча конячка дуже добре.
Взяв спочатку бенкью 32" - повернув, мені він не сподобався, ще й дорожчий втричі.
Звичайно, що олед краще, але для змішаного сценарію цей дуже хороший.
Проте як робоча конячка дуже добре.
Взяв спочатку бенкью 32" - повернув, мені він не сподобався, ще й дорожчий втричі.
Звичайно, що олед краще, але для змішаного сценарію цей дуже хороший.
-
oversteve
Member
по факту є ще 2 "брата" - MSI 274UPDF та AOC U27G4XMwalkman3000: ↑ 24.03.2026 17:20 2) він анонсований майже рік тому і 20К це нормальна ціна мініледа на іпс, у нього є цікавіший брат KTC M27P6
Відправлено через 58 секунд:
4к тандем олед за 28к грн?Ramzes82: ↑ 24.03.2026 17:21 Все наче непогано, але 27 дюймів мені неприйнятно мало, 32 такого не бачу. Вже якщо обирати 27 дюймів то доплатити 5 тисяч за тандем Олед.
Відправлено через 4 хвилини 31 секунду:
не врубаєте підсвітку на робочому столі і не паритесьPushkinyan: ↑ 25.03.2026 07:07 Ця технологія підходить тільки для тв, на моніторі постійно потрібно вимикати мінілед іначе буде ореол біля мишки, я купував аналог від Філіпс - не годиться - повернув, з другого разу все таки повернувся до ідеї покупки OLED, купив W-OLED від LG - і вже рік все дуже радує, OLED це майбутнє моніторів...
-
heretic
Junior
как удобно в рекламе обошли недостаток миниледа (не делали его тест вообще) а просто "блюмінг при локальному затемненні все ж таки іноді помітний"
а смысл тогда обзора?
"За ціну близько 23 000 грн в Україні це конкурентна пропозиція, що коштує помітно дешевше за OLED-альтернативи з аналогічним розміром". 27 дюймовые оледы уже как 3 месяца есть по такой цене если по ек/хотлайну смотреть.
Только 4К и дуалмод тут интересен, всё остальное как обычно
а смысл тогда обзора?
"За ціну близько 23 000 грн в Україні це конкурентна пропозиція, що коштує помітно дешевше за OLED-альтернативи з аналогічним розміром". 27 дюймовые оледы уже как 3 месяца есть по такой цене если по ек/хотлайну смотреть.
Только 4К и дуалмод тут интересен, всё остальное как обычно
-
oversteve
Member
4к олед по такій ціні?heretic: ↑ 25.03.2026 12:35 27 дюймовые оледы уже как 3 месяца есть по такой цене если по ек/хотлайну смотреть.
-
heretic
Junior
он написал про размер, а не разрешение.oversteve: ↑ 25.03.2026 12:454к олед по такій ціні?heretic: ↑ 25.03.2026 12:35 27 дюймовые оледы уже как 3 месяца есть по такой цене если по ек/хотлайну смотреть.![]()
-
Ramzes82
Member
29 тисяч Асус у наявності ,кажуть місяць тому був 26 з чимось и дуже швидко розкупили. Тандем олед які є у продожу зараз тількі 27 дюймів і тількі 2К. 4К немає.
-
oversteve
Member
мінілед 2к можна фактично в 2 рази дешевше взяти, якщо вже порівнювати, то з ним, цей 4к зовсім інша парафіяRamzes82: ↑ 25.03.2026 18:5729 тисяч Асус у наявності ,кажуть місяць тому був 26 з чимось и дуже швидко розкупили. Тандем олед які є у продожу зараз тількі 27 дюймів і тількі 2К. 4К немає.
-
MSiAventador
Member
Класний монік але діагональ має бути 34" а не 27".
-
Ramzes82
Member
Сяомі десь 13 тисяч, якщо бюджет обмежений то і він згодиться ,але там ще треба ревізію дивитсись, бо багато накосячили з ними. 32 дюйми мінілед взагалі майже немає. Один філіпс, один бенкью за якісь космічні гроші, Самсунг нео 8 дуже багато браку, Нео 7 гарний, але обох немає в продажу. Так що якщо треба 32 дюйма, то поки що майже немає альтернативи QD Oled. Ще б дочекатися 4 покоління та тандем на 32, але вангую там буде ціна більше 50 тисяч. а 32 на третьому поколінні можна зараз взяти за 35 тисяч.oversteve: ↑ 25.03.2026 19:12мінілед 2к можна фактично в 2 рази дешевше взяти, якщо вже порівнювати, то з ним, цей 4к зовсім інша парафіяRamzes82: ↑ 25.03.2026 18:57
29 тисяч Асус у наявності ,кажуть місяць тому був 26 з чимось и дуже швидко розкупили. Тандем олед які є у продожу зараз тількі 27 дюймів і тількі 2К. 4К немає.![]()
-
kbeafgsusanzem
Junior
Існує Innocn GA32V1M MAX або Titan Army P326MV Max, але у нас такі не знайти ніяк. Огляд на такий.Ramzes82: ↑ 24.03.2026 17:21 32 такого не бачу
А взагалі хотілось би мінілед на 32" з 5К/2К, щоб без fractional скейлінгу можна було жити. Вся надія на Apple, які б випустили ще один свій новий Studio Display XDR на 32 і задали тренд, бо поки нова версія це відкат на 27" і на цей рік від інших плануються теж тільки 27" 5К - https://www.displayninja.com/new-monitors/
-
Vladys77
Member
Може воно і смішно, але в моєму старому ТВ Samsung за 20 років підсвітка не змінилась. А в новому ТВ Sony вже за 3 роки з'явились темні плями з боків. Це при тому, що я ТВ майже не дивлюсь.Yurius: ↑ 24.03.2026 17:24Vladys77: ↑ 24.03.2026 16:283) Стосовно вигоряння підсвітки питання не розкрите.
В останніх дослідженнях ТВ виявилось що підсвітка у VA здихає раніше, ніж вигорають пікселі в OLED.![]()
-
walkman3000
Member
X90?Vladys77: ↑ 30.03.2026 16:36А в новому ТВ Sony вже за 3 роки з'явились темні плями з боків