Цікаво, чи буде переклад на Українську
Новини
Останні статті і огляди
На наступній презентації Xbox Partner Preview розкриють останні новини про S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Afit
Member
Пропоную обговорити На наступній презентації Xbox Partner Preview розкриють останні новини про S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
erkins007
Member
Afit
Вы шутите? Игра нативно на украинском. Причем это чуть ли не единственный пример нормальной укр локализации в играх.
Более того сталкеры делали укр версии игр ещё тогда когда Потужный в Москве на голубом огоньке выступал.
Вы шутите? Игра нативно на украинском. Причем это чуть ли не единственный пример нормальной укр локализации в играх.
Более того сталкеры делали укр версии игр ещё тогда когда Потужный в Москве на голубом огоньке выступал.
-
AlexWest
Member
erkins007, він про переклад презентації.
-
MAKKACIN
Member
Я як той шо пройшов 2 рази цю гру хотів би нова гра+))))
Знову 150гб качати походу)
-
Hotspur
Member
почекай вони там ДЛС наче роблятьMAKKACIN: ↑ 24.03.2026 15:27 Я як той шо пройшов 2 рази цю гру хотів би нова гра+))))Знову 150гб качати походу)
-
Vpupkin
Member
Так вже показали тізер трейлеру то DLC з долгівцями.
-
AK_47
Member
про мультиплеер можно забыть, главное было продать издание подороже 
-
hohlid19
Member
А чё там в НГ+ добавлять? Перенос снаряжения разве чтоMAKKACIN: ↑ 24.03.2026 15:27 Я як той шо пройшов 2 рази цю гру хотів би нова гра+))))Знову 150гб качати походу)
Відправлено через 40 секунд:
Конечно не будет, GSC это же кацапы, так плохо про украинцев говорилиAfit: ↑ 24.03.2026 14:37 Пропоную обговорити На наступній презентації Xbox Partner Preview розкриють останні новини про S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Цікаво, чи буде переклад на Українську![]()
-
Afit
Member
Саме так. Але судячі з дізів і лайків про локалізацію гри, багато хто з заголовку відразу в коментарі пірнаєAlexWest: ↑ 24.03.2026 15:11 erkins007, він про переклад презентації.
-
n6407
Member
100 часов на плойке. 140 на ПК и ... начал на ПК по новой
, так сказать с чувством, с расстановкой - учитывая опыт.
кто бы что не говорил, для меня оч зашёл сталкер2. при всех минусах, очень классная игра в своём подвиде
жду ДЛС, ждём вернее, на распродаже купил и подарил племянникам и друзьям
кто бы что не говорил, для меня оч зашёл сталкер2. при всех минусах, очень классная игра в своём подвиде
жду ДЛС, ждём вернее, на распродаже купил и подарил племянникам и друзьям
-
MqM
Member
По такій логіці там великий список, я саисую на те, що компанія повільна:) Випустили технічно не завершену гру, їм би сінгл розгрібти, а не ділити саме зараз команду для мультиплеєру де теж очевидно вилізуть свої баги
-
stoned
Member
Двері поремонтують?розкриють останні новини про S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- спойлер

-
Inqizitor2022
Member
Короче хорошо, что я бросил это проходить в своё время, буду уже с dlc.
-
Draqoon
Member
HELLDIVERS 2 оновлення що зменшило вагу гри зі 154 ГБ до 23 ГБMAKKACIN: ↑ 24.03.2026 15:27 Я як той шо пройшов 2 рази цю гру хотів би нова гра+))))Знову 150гб качати походу)
А сталкеру 2 слабо так?!
-
hohlid19
Member
Слабо ужать 4к текстуры со 151 гигов до 23х? Покажите ка мастер класс, удивите всех разработчиков на землеDraqoon: ↑ 25.03.2026 00:45HELLDIVERS 2 оновлення що зменшило вагу гри зі 154 ГБ до 23 ГБMAKKACIN: ↑ 24.03.2026 15:27 Я як той шо пройшов 2 рази цю гру хотів би нова гра+))))Знову 150гб качати походу)
![]()
А сталкеру 2 слабо так?!![]()
-
Vladys77
Member
А потім футбол.
Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
200 годин на ПК за одне проходження. Чекаю DLC і UE5.5.n6407: ↑ 24.03.2026 17:57 100 часов на плойке. 140 на ПК и ... начал на ПК по новой, так сказать с чувством, с расстановкой - учитывая опыт.
жду ДЛС, ждём вернее, на распродаже купил и подарил племянникам и друзьям![]()
-
Numb
Junior
Радує шо зі стулкером все гуд.
Так, вийшов в продакшен проект з купою функціональних(!) багів і всі гравці одночасно стали позаштатними QA ЖиЕсСі.
На даний момент гра допиляна до рівня притомності і загалом їй сильно не вистачає контенту, який нарешті дожив до моменту розробки, хоча і дуже повільної.
В цілому, є сенс створювати хороші ДЛС і працювати над деталями і дрібницями там ще можна сто років, правда кореляція між прибутком і розробкою може вплинути на майбутню долю таких заходів, чого б не хотілось.
Так, вийшов в продакшен проект з купою функціональних(!) багів і всі гравці одночасно стали позаштатними QA ЖиЕсСі.
На даний момент гра допиляна до рівня притомності і загалом їй сильно не вистачає контенту, який нарешті дожив до моменту розробки, хоча і дуже повільної.
В цілому, є сенс створювати хороші ДЛС і працювати над деталями і дрібницями там ще можна сто років, правда кореляція між прибутком і розробкою може вплинути на майбутню долю таких заходів, чого б не хотілось.