На наступній презентації Xbox Partner Preview розкриють останні новини про S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Afit
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити На наступній презентації Xbox Partner Preview розкриють останні новини про S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Цікаво, чи буде переклад на Українську :think:
erkins007
Member

Повідомлення

Afit
Вы шутите? Игра нативно на украинском. Причем это чуть ли не единственный пример нормальной укр локализации в играх.
Более того сталкеры делали укр версии игр ещё тогда когда Потужный в Москве на голубом огоньке выступал.
AlexWest
Member

Повідомлення

erkins007, він про переклад презентації.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Я як той шо пройшов 2 рази цю гру хотів би нова гра+)))) :-/ Знову 150гб качати походу)
Hotspur
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 24.03.2026 15:27 Я як той шо пройшов 2 рази цю гру хотів би нова гра+)))) :-/ Знову 150гб качати походу)
почекай вони там ДЛС наче роблять
Vpupkin
Member

Повідомлення

Так вже показали тізер трейлеру то DLC з долгівцями.
AK_47
Member

Повідомлення

про мультиплеер можно забыть, главное было продать издание подороже :laugh:
hohlid19
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 24.03.2026 15:27 Я як той шо пройшов 2 рази цю гру хотів би нова гра+)))) :-/ Знову 150гб качати походу)
А чё там в НГ+ добавлять? Перенос снаряжения разве что

Відправлено через 40 секунд:
Конечно не будет, GSC это же кацапы, так плохо про украинцев говорили :lol: :lol:
Afit
Member

Повідомлення

AlexWest: 24.03.2026 15:11 erkins007, він про переклад презентації.
Саме так. Але судячі з дізів і лайків про локалізацію гри, багато хто з заголовку відразу в коментарі пірнає :-/
n6407
Member

Повідомлення

100 часов на плойке. 140 на ПК и ... начал на ПК по новой :gigi: , так сказать с чувством, с расстановкой - учитывая опыт.

кто бы что не говорил, для меня оч зашёл сталкер2. при всех минусах, очень классная игра в своём подвиде :up:

жду ДЛС, ждём вернее, на распродаже купил и подарил племянникам и друзьям :super:
MqM
Member

Повідомлення

AK_47: 24.03.2026 16:48 про мультиплеер можно забыть, главное было продать издание подороже :laugh:
По такій логіці там великий список, я саисую на те, що компанія повільна:) Випустили технічно не завершену гру, їм би сінгл розгрібти, а не ділити саме зараз команду для мультиплеєру де теж очевидно вилізуть свої баги
stoned
Member

Повідомлення

розкриють останні новини про S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Двері поремонтують? :laugh:
спойлер
Зображення
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Короче хорошо, что я бросил это проходить в своё время, буду уже с dlc.
Draqoon
Member

Повідомлення

HELLDIVERS 2 оновлення що зменшило вагу гри зі 154 ГБ до 23 ГБ :gigi:
А сталкеру 2 слабо так?! :gigi:
hohlid19
Member

Повідомлення

Draqoon: 25.03.2026 00:45
HELLDIVERS 2 оновлення що зменшило вагу гри зі 154 ГБ до 23 ГБ :gigi:
А сталкеру 2 слабо так?! :gigi:
Слабо ужать 4к текстуры со 151 гигов до 23х? Покажите ка мастер класс, удивите всех разработчиков на земле
Vladys77
Member

Повідомлення

А потім футбол.

Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
n6407: 24.03.2026 17:57 100 часов на плойке. 140 на ПК и ... начал на ПК по новой :gigi: , так сказать с чувством, с расстановкой - учитывая опыт.

кто бы что не говорил, для меня оч зашёл сталкер2. при всех минусах, очень классная игра в своём подвиде :up:

жду ДЛС, ждём вернее, на распродаже купил и подарил племянникам и друзьям :super:
200 годин на ПК за одне проходження. Чекаю DLC і UE5.5.
Numb
Junior

Повідомлення

Радує шо зі стулкером все гуд.
Так, вийшов в продакшен проект з купою функціональних(!) багів і всі гравці одночасно стали позаштатними QA ЖиЕсСі. :gigi:
На даний момент гра допиляна до рівня притомності і загалом їй сильно не вистачає контенту, який нарешті дожив до моменту розробки, хоча і дуже повільної.

В цілому, є сенс створювати хороші ДЛС і працювати над деталями і дрібницями там ще можна сто років, правда кореляція між прибутком і розробкою може вплинути на майбутню долю таких заходів, чого б не хотілось.
Відповісти