Пропоную обговорити Розробники Styx: Blades of Greed та Greedfall: The Dying World опинилися під загрозою скорочень через проблеми видавця Nacon
Greedfall: The Dying World мені цікава, бажаю хоча б їй "вижити" і дійти до релізу.
Новини
Останні статті і огляди
Розробники Styx: Blades of Greed та Greedfall: The Dying World опинилися під загрозою скорочень через проблеми видавця Nacon
-
Georgin
Member
-
BoKl
Member
Вона вже релізнулась, я півтори години награв і повернув, виглядала дуже цікаво по трейлерам, спочатку так воно і було, але бойова система доконала.Georgin: ↑ 24.03.2026 13:28 Пропоную обговорити Розробники Styx: Blades of Greed та Greedfall: The Dying World опинилися під загрозою скорочень через проблеми видавця Nacon
Greedfall: The Dying World мені цікава, бажаю хоча б їй "вижити" і дійти до релізу.
-
unique-neon
Member
Нічого французам в бізнес гратись, соціалізм сам себе не збудує, треба арабів годувати.
-
Georgin
Member
BoKl
Дякую за підказку. Блін, і як я проморгав реліз... Чекав-чекав, думав буде десь ближче до літа, а вона вже є!
P.S. Ех, рано зрадів
Я купую тільки в GOG, а там досі плашка "coming soon".
Дякую за підказку. Блін, і як я проморгав реліз... Чекав-чекав, думав буде десь ближче до літа, а вона вже є!
P.S. Ех, рано зрадів
-
Rhizone
Member
ACE Team на фоні всієї цієї шуміхи навіть назвали дату релізу своєї гри, бо люди вже почали хвилюватись на форумах шо там і як 
-
waryag
Member
У тієї ж юбісофт проблеми через божевільні рішення керівництва, а не соціалізм чи арабів.unique-neon: ↑ 24.03.2026 13:59Нічого французам в бізнес гратись, соціалізм сам себе не збудує, треба арабів годувати.
-
unique-neon
Member
О, новини пруть. І фортнайт в кризі, і сора закривається. Ай-ай.