Розробники Styx: Blades of Greed та Greedfall: The Dying World опинилися під загрозою скорочень через проблеми видавця Nacon

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Georgin
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Розробники Styx: Blades of Greed та Greedfall: The Dying World опинилися під загрозою скорочень через проблеми видавця Nacon

Greedfall: The Dying World мені цікава, бажаю хоча б їй "вижити" і дійти до релізу.
BoKl
Member

Повідомлення

Georgin: 24.03.2026 13:28 Пропоную обговорити Розробники Styx: Blades of Greed та Greedfall: The Dying World опинилися під загрозою скорочень через проблеми видавця Nacon

Greedfall: The Dying World мені цікава, бажаю хоча б їй "вижити" і дійти до релізу.
Вона вже релізнулась, я півтори години награв і повернув, виглядала дуже цікаво по трейлерам, спочатку так воно і було, але бойова система доконала.
unique-neon
Member

Повідомлення

Нічого французам в бізнес гратись, соціалізм сам себе не збудує, треба арабів годувати.
Georgin
Member

Повідомлення

BoKl
Дякую за підказку. Блін, і як я проморгав реліз... Чекав-чекав, думав буде десь ближче до літа, а вона вже є!

P.S. Ех, рано зрадів :( Я купую тільки в GOG, а там досі плашка "coming soon".
Rhizone
Member

Повідомлення

ACE Team на фоні всієї цієї шуміхи навіть назвали дату релізу своєї гри, бо люди вже почали хвилюватись на форумах шо там і як :)
waryag
Member

Повідомлення

unique-neon: 24.03.2026 13:59Нічого французам в бізнес гратись, соціалізм сам себе не збудує, треба арабів годувати.
У тієї ж юбісофт проблеми через божевільні рішення керівництва, а не соціалізм чи арабів.
unique-neon
Member

Повідомлення

О, новини пруть. І фортнайт в кризі, і сора закривається. Ай-ай.
Відповісти