Новини
Останні статті і огляди
Valve повернула легендарний шутер Counter-Strike: Global Offensive
-
Ivan22
Junior
Пропоную обговорити Valve повернула легендарний шутер Counter-Strike: Global Offensive
здавалося б, в їх інтересах було би тримати якнайбільше людей в кс2...
-
Donate
Member
Там немає ММIvan22: ↑ 06.03.2026 10:22 Пропоную обговорити Valve повернула легендарний шутер Counter-Strike: Global Offensive
-
MAKKACIN
Member
Ну було відразу тупо апдейтнути ксго до кс2 не залишивши старий клієнт як окрему версію 
-
The_Rusik
Member
Интересно, если убрать скины и торговую площадку, через сколько секунд про КС забудут и она упадет на дно по онлайну?
Ведь ни один адекватный человек играть в это не будет, там сидят фармят раз в неделю кейсы и играют ради скинов, крутить нож или рассматривать оружие. С читера и не борются, карт новых нет, механик нет. Они даже оружие в левой руке сделать не могут. Сейчас это просто зеркально в левой руке, в 2026 году... Ни одного нового оружия за столько нет. Я не вижу ни одного плюса в этой помойке.
Ведь ни один адекватный человек играть в это не будет, там сидят фармят раз в неделю кейсы и играют ради скинов, крутить нож или рассматривать оружие. С читера и не борются, карт новых нет, механик нет. Они даже оружие в левой руке сделать не могут. Сейчас это просто зеркально в левой руке, в 2026 году... Ни одного нового оружия за столько нет. Я не вижу ни одного плюса в этой помойке.
-
KimRomik
Member
The_Rusik
ну Counter-Strike: Source досі жива
ну Counter-Strike: Source досі жива
-
MqM
Member
Розкажи це людям в Counter Strike (1.6), а то вони не знають, як це жити без цього всьогоThe_Rusik: ↑ 06.03.2026 10:41 Интересно, если убрать скины и торговую площадку, через сколько секунд про КС забудут и она упадет на дно по онлайну?
Одразу видно людину, яка не грала попередні частини
-
IronWithin
Member
Можете запитати у володарів маку чому кс го досі жива і процвітає))
-
Vlaad13
Member
КС - найкращий онлайн шутер в історії. Раніше взагалі 3 карти було і парочка стволів, і якось в це грали ще й хвалилиThe_Rusik: ↑ 06.03.2026 10:41 Интересно, если убрать скины и торговую площадку, через сколько секунд про КС забудут и она упадет на дно по онлайну?
А зараз купа карт, режимів, зброї - але і цього людям мало
Також КС дає шанс бідним студентам чи молоді заробити грошей і купити собі щось у стімі. Чи багато ще таких є ігор?
-
The_Rusik
Member
MqM
Как раз таки в 1.6 играл, на то время было интересно. Но это было 25 лет назад...
Но играть в тоже самое в 2026 году, где за 25 лет ничего не поменялось...
Где люди знают несколько карт напамять и можно играть с закрытыми глазами...
Как раз таки в 1.6 играл, на то время было интересно. Но это было 25 лет назад...
-
MqM
Member
Але люди грають і при чому масово, варто глянути статистику.The_Rusik: ↑ 06.03.2026 11:30 MqM
КС переживе будь який хайповий фрітуплей)
-
Donate
Member
Так в тому і сенс що нічого не змінилось... Гейб дуже обережно робить ремастери ігор і нічого живуть. Ось якось апдейтами ні кс2 ні доту2 якось не тогоThe_Rusik: ↑ 06.03.2026 11:30 MqM
-
destructX
Member
кс треба розглядати не як гру в цілому, а як змагальний шутерThe_Rusik: ↑ 06.03.2026 10:41 Интересно, если убрать скины и торговую площадку, через сколько секунд про КС забудут и она упадет на дно по онлайну?
в цьому їй рівних немає
-
1okisan
Member
Для мене кс це зараз раз в тиждень пограти( потерпіти ) з двох актів і вибити кейс+скін, і мене це влаштовує бо я за не довгий час так норм купив іграшок, з останніх це АРК Райдерс Делюкс, Батлу 6 Фантом версію, НБА26 другу подарував і зараз ще набив вже 1.6к грн. Хоча я за багато років на основному аку награв вже 10к+ годин, так я з'їхав з глузду але... 
-
7mindfields
Member
Черговий скуф не зміг зрозуміти феномен кс як самого популярного fpsThe_Rusik: ↑ 06.03.2026 10:41 Интересно, если убрать скины и торговую площадку, через сколько секунд про КС забудут и она упадет на дно по онлайну?
В css досі онлайн близько 20к, якщо що, також через скіни, мабуть
-
Soulwatcher
Member
Бред какой-то. В 1.3 в стандартном наборе было 20+ карт и всё оружие. Потом была куча карт, доступная для скачивания. А игра набрала популярность как раз с 1.3Vlaad13: ↑ 06.03.2026 11:24 КС - найкращий онлайн шутер в історії. Раніше взагалі 3 карти було і парочка стволів, і якось в це грали ще й хвалили![]()
-
MqM
Member
Жаль, що тебе не було в одній темі, де деякі нили, що вони не модуть купувати ігри і прославляли торенти. От вони не могли додуматися, що модна роками Стім не поповнювати живучи чисто в екосистемі Стім)1okisan: ↑ 06.03.2026 13:39 Для мене кс це зараз раз в тиждень пограти( потерпіти ) з двох актів і вибити кейс+скін, і мене це влаштовує бо я за не довгий час так норм купив іграшок, з останніх це АРК Райдерс Делюкс, Батлу 6 Фантом версію, НБА26 другу подарував і зараз ще набив вже 1.6к грн. Хоча я за багато років на основному аку награв вже 10к+ годин, так я з'їхав з глузду але...![]()
Отправлено спустя 1 минуту 47 секунд:
Навпаки акцент на скінах це чисто зумерська позиція.7mindfields: ↑ 06.03.2026 13:43Черговий скуф не зміг зрозуміти феномен кс як самого популярного fpsThe_Rusik: ↑ 06.03.2026 10:41 Интересно, если убрать скины и торговую площадку, через сколько секунд про КС забудут и она упадет на дно по онлайну?
Ведь ни один адекватный человек играть в это не будет, там сидят фармят раз в неделю кейсы и играют ради скинов, крутить нож или рассматривать оружие. С читера и не борются, карт новых нет, механик нет. Они даже оружие в левой руке сделать не могут. Сейчас это просто зеркально в левой руке, в 2026 году... Ни одного нового оружия за столько нет. Я не вижу ни одного плюса в этой помойке.![]()
В css досі онлайн близько 20к, якщо що, також через скіни, мабуть
Он розкажіть квейкерам, що Квейк має померти серез відсутність скінів вони довго будуть сміятися)
Чи може дезматч ХЛ?
Отправлено спустя 40 секунд:
Є ще раніші версії де дійсно були три карти, просто не шариш)Soulwatcher: ↑ 06.03.2026 15:58Бред какой-то. В 1.3 в стандартном наборе было 20+ карт и всё оружие. Потом была куча карт, доступная для скачивания. А игра набрала популярность как раз с 1.3Vlaad13: ↑ 06.03.2026 11:24 КС - найкращий онлайн шутер в історії. Раніше взагалі 3 карти було і парочка стволів, і якось в це грали ще й хвалили![]()
-
nochnik89
Member
KimRomik: ↑ 06.03.2026 10:52ну Counter-Strike: Source досі жива
Ты еще очень удивишься сколько люду рубится в 1,6 на кастоме
-
Soulwatcher
Member
Когда комп клубы стали популярны, уже была 1.3MqM: ↑ 06.03.2026 18:51 Є ще раніші версії де дійсно були три карти, просто не шариш)
А до комп клубов играть было не с кем. Потому о каких трёх картах речь?
Наверно речь о бетатесте
-
MqM
Member
1.3 теж була бетою.Soulwatcher: ↑ 06.03.2026 19:31Когда комп клубы стали популярны, уже была 1.3MqM: ↑ 06.03.2026 18:51 Є ще раніші версії де дійсно були три карти, просто не шариш)
А до комп клубов играть было не с кем. Потому о каких трёх картах речь?
Наверно речь о бетатесте
Нарнвно мова про першу версію 1.0
Ні грати було з ким, це до нас цивілізація довго йшла
-
Soulwatcher
Member
Очень странно.
1.3 вышла в 2001ом, когда комп клубы уже работали с уплатой налогов по чёрной, а не прятались по подвалам. Халва вышла в 1998, играли или в неё, или в кваку, или в ... аналог кваки не помню название. И вот популярность кс обрела именно на момент кс 1.3
Откуда про неё узнали раньше - я понятия не имею. Наверно у нас была разная Украина.
1.3 вышла в 2001ом, когда комп клубы уже работали с уплатой налогов по чёрной, а не прятались по подвалам. Халва вышла в 1998, играли или в неё, или в кваку, или в ... аналог кваки не помню название. И вот популярность кс обрела именно на момент кс 1.3
Откуда про неё узнали раньше - я понятия не имею. Наверно у нас была разная Украина.