Так, Concord 2.0 уже лежит в могилке, завтра я так понимаю выходит Concord 3.0 от Банжи, хоронить будем ?
Новини
Останні статті і огляди
Розробники багатокористувацького шутера Highguard закриють сервери гри через півтора місяця після запуску
-
Earanak
Member
Предлагаю обсудить Розробники багатокористувацького шутера Highguard закриють сервери гри через півтора місяця після запуску
Так, Concord 2.0 уже лежит в могилке, завтра я так понимаю выходит Concord 3.0 от Банжи, хоронить будем ?
-
yapanasiuk
Junior
марафон, нажаль, протримається, але от моба від quantic dream на підході, далі horizon hunters gathering, от їм може бути набагато гірше
-
Telcontar
Member
А чому "нажаль?" Якщо гра зайшла деякій аудиторії, що в цьому поганого?yapanasiuk: ↑ 04.03.2026 13:32 марафон, нажаль, протримається
-
walkman3000
Member
це одразу змивати можна, конкорд4yapanasiuk: ↑ 04.03.2026 13:32horizon hunters gathering
-
yapanasiuk
Junior
я, як фанат сінглплеєрних ігор від соні покоління ps4, розумію, що компанія відійшла від своєї колишньої бізнес моделі і набагається зробити сервіски, нехтуючи сюжетними проектами.
-
KimRomik
Member
До речі, це були ті самі розробники, які раніше працювали над Титанопадом і Апексом
https://kotaku.com/highguard-removes-text-from-steam-linking-it-to-the-creators-of-titanfall-2000663557
Тепер я не здивований, чому їхній новий проект зазнав фіаско
Бо в попередніх вони теж нічого корисного не робили.
https://kotaku.com/highguard-removes-text-from-steam-linking-it-to-the-creators-of-titanfall-2000663557
Тепер я не здивований, чому їхній новий проект зазнав фіаско
-
erkins007
Member
Потому что безуспешные попытки клепать онлайн дрояильни (которые в большинстве случаев проваливаются) вместо одиночных игр уже всех досталиTelcontar: ↑ 04.03.2026 13:39А чому "нажаль?" Якщо гра зайшла деякій аудиторії, що в цьому поганого?
-
Devijack
Member
Це ж треба робити такі ігри в які безкоштовно не хочуть грати.
-
Earanak
Member
А ведь где то в мире есть кто-то, кто покупал косметику донатную в игре, а ее закрывают... Как жаль 
-
waryag
Member
А навіщо воно потрібно, коли є купа більш якісних ф2п доїлень від великих компаній?Devijack: ↑ 04.03.2026 14:14Це ж треба робити такі ігри в які безкоштовно не хочуть грати.
Навіть унікальна по механікам файналс сильно скотилася по онлайну, але там повернута на технологіях команда, тож підтримка доволі дешева, плюс їх нова гра злетіла.
Відправлено через 7 хвилин 42 секунди:
Все так.erkins007: ↑ 04.03.2026 14:14Потому что безуспешные попытки клепать онлайн дрояильни (которые в большинстве случаев проваливаются) вместо одиночных игр уже всех достали
-
Inqizitor2022
Member
Вот как могли разрабы великого Титанфолл сделать такой шлак - большая загадка.
-
erkins007
Member
Там в составе разрабов Конкорд было больше чем разрабов титанфола. Те кто делали титанфол щас успешно джедаев делают.Inqizitor2022: ↑ 04.03.2026 15:02 Вот как могли разрабы великого Титанфолл сделать такой шлак - большая загадка.
-
Telcontar
Member
Bungie вже купу років роблять онлайн-шутани. Яке вам до них діло?erkins007: ↑ 04.03.2026 14:14 Потому что безуспешные попытки клепать онлайн дрояильни (которые в большинстве случаев проваливаются) вместо одиночных игр уже всех достали
Голосуйте гаманцем за улюблений жанр.
-
MqM
Member
Так виглядає успішний успіх, як казали «гра що змінить уявлення про шутери»
Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
Чому на жаль? Так гра доволі специфічна, але там правки треба невеликіyapanasiuk: ↑ 04.03.2026 13:32 марафон, нажаль, протримається, але от моба від quantic dream на підході, далі horizon hunters gathering, от їм може бути набагато гірше
-
tornadox
Member
Як ж цікаво що коли виходить анонс чи презентація то розробники стараються максимально акцентувати що "гра розробляється вихідцями з великої студії або творцями великої успішної гри (Apex Legends & Titanfall)" але коли зливаються, то всі ці згадки зникають, адже простіше відкрити нову студію
Відправлено через 1 хвилину 25 секунд:
Які претензій до Марафон? просто цікаво, дивився стріми на твічі, публіка в захваті.yapanasiuk: ↑ 04.03.2026 13:32марафон, нажаль, протримається
Відправлено через 1 хвилину 25 секунд:
Навіщо?Також до закриття вони випустять ще одне оновлення і додадуть нового персонажа-стража.
-
NUN4AG
Member
І для анонсу цього лайна я до кінця дивився TGA 2025, Кілі?
Не дивився онлайн жодні ігрові презентації після закриття E3 і після ганьби Кілі більше не планую.
Не дивився онлайн жодні ігрові презентації після закриття E3 і після ганьби Кілі більше не планую.
-
Devijack
Member
Я теж в глибокому нерозумінні чому файналс така не популярна попри те що одна з найкрутіших онлайн ішор ще й задарма.waryag: ↑ 04.03.2026 15:00Навіть унікальна по механікам файналс сильно скотилася по онлайну
-
gamersfan
Member
Завеликий ТТК, треба витратити 3-5 секунд щоб вбити когось, стрiляючи прямо в нього.Devijack: ↑ 04.03.2026 19:00Я теж в глибокому нерозумінні чому файналс така не популярна попри те що одна з найкрутіших онлайн ішор ще й задарма.waryag: ↑ 04.03.2026 15:00Навіть унікальна по механікам файналс сильно скотилася по онлайну
Графiка рiвня 2015 року.
Оптимiзацiя не дуже добра, спiввiдношення фпс/якiсть картинки жахлива.
Фiзика гарна, але це єдине що сподобалося. Зараз таку руйнацiю не часто побачиш в iграх.
Я люблю фiзичнi iгри, по типу Red Faction, але все вищенаведене перекриває плюс фiзонiя.
CS/Valorant/Rainbow Six Siege бiльше заходять чим finals суто по геймплею. Також любителям високого ттк краще буде грати в прости боже overwatch.
I всi вони на будь якому картопляному пк запускатись будуть.
-
Devijack
Member
окуляриgamersfan: ↑ 05.03.2026 04:43Графiка рiвня 2015 року.
Взагалі найкраща оптимізація UE5 яка існує зараз серед конкурентів. Без перебільшень. Я б через руки ембарків пропустив кожну гру на UE5.gamersfan: ↑ 05.03.2026 04:43Оптимiзацiя не дуже добра, спiввiдношення фпс/якiсть картинки жахлива.
Взагалі головний козир файналса в генерації унікальних сценаріїв в кожному рауні завдяки динаміці що диктує руйнація та взаємодія мапи.
-
gamersfan
Member
Про очки - тот же Бэтмен выглядит шикарно до сих пор, хотя сделан вообще на UE3, а Finals графический проходняк.Devijack: ↑ 05.03.2026 13:29окуляриgamersfan: ↑ 05.03.2026 04:43Графiка рiвня 2015 року.Взагалі найкраща оптимізація UE5 яка існує зараз серед конкурентів. Без перебільшень. Я б через руки ембарків пропустив кожну гру на UE5.gamersfan: ↑ 05.03.2026 04:43Оптимiзацiя не дуже добра, спiввiдношення фпс/якiсть картинки жахлива.
Взагалі головний козир файналса в генерації унікальних сценаріїв в кожному рауні завдяки динаміці що диктує руйнація та взаємодія мапи.
Я тебе просто объяснил почему у нее такой маленький онлайн, ты конечно можешь быть не согласен, но факта это не поменяет, другие игры доступнее и интереснее, а изюминка разрушения не на столько крута, что бы тратить на эту игру время, можешь и дальше недоумевать как такой "шедевр" с 240к скатился до 10к