Розробники багатокористувацького шутера Highguard закриють сервери гри через півтора місяця після запуску

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Earanak
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Розробники багатокористувацького шутера Highguard закриють сервери гри через півтора місяця після запуску

Так, Concord 2.0 уже лежит в могилке, завтра я так понимаю выходит Concord 3.0 от Банжи, хоронить будем ? :laugh:
yapanasiuk
Junior

Повідомлення

марафон, нажаль, протримається, але от моба від quantic dream на підході, далі horizon hunters gathering, от їм може бути набагато гірше
Telcontar
Member

Повідомлення

yapanasiuk: 04.03.2026 13:32 марафон, нажаль, протримається
А чому "нажаль?" Якщо гра зайшла деякій аудиторії, що в цьому поганого?
walkman3000
Member

Повідомлення

yapanasiuk: 04.03.2026 13:32horizon hunters gathering
це одразу змивати можна, конкорд4
yapanasiuk
Junior

Повідомлення

я, як фанат сінглплеєрних ігор від соні покоління ps4, розумію, що компанія відійшла від своєї колишньої бізнес моделі і набагається зробити сервіски, нехтуючи сюжетними проектами.
KimRomik
Member

Повідомлення

До речі, це були ті самі розробники, які раніше працювали над Титанопадом і Апексом
https://kotaku.com/highguard-removes-text-from-steam-linking-it-to-the-creators-of-titanfall-2000663557

Тепер я не здивований, чому їхній новий проект зазнав фіаско :laugh: Бо в попередніх вони теж нічого корисного не робили.
erkins007
Member

Повідомлення

Telcontar: 04.03.2026 13:39А чому "нажаль?" Якщо гра зайшла деякій аудиторії, що в цьому поганого?
Потому что безуспешные попытки клепать онлайн дрояильни (которые в большинстве случаев проваливаются) вместо одиночных игр уже всех достали
Devijack
Member

Повідомлення

Це ж треба робити такі ігри в які безкоштовно не хочуть грати.
Earanak
Member

Повідомлення

А ведь где то в мире есть кто-то, кто покупал косметику донатную в игре, а ее закрывают... Как жаль :laugh:
waryag
Member

Повідомлення

Devijack: 04.03.2026 14:14Це ж треба робити такі ігри в які безкоштовно не хочуть грати.
А навіщо воно потрібно, коли є купа більш якісних ф2п доїлень від великих компаній?

Навіть унікальна по механікам файналс сильно скотилася по онлайну, але там повернута на технологіях команда, тож підтримка доволі дешева, плюс їх нова гра злетіла.

Відправлено через 7 хвилин 42 секунди:
erkins007: 04.03.2026 14:14Потому что безуспешные попытки клепать онлайн дрояильни (которые в большинстве случаев проваливаются) вместо одиночных игр уже всех достали
Все так.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Вот как могли разрабы великого Титанфолл сделать такой шлак - большая загадка.
erkins007
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 04.03.2026 15:02 Вот как могли разрабы великого Титанфолл сделать такой шлак - большая загадка.
Там в составе разрабов Конкорд было больше чем разрабов титанфола. Те кто делали титанфол щас успешно джедаев делают.
Telcontar
Member

Повідомлення

erkins007: 04.03.2026 14:14 Потому что безуспешные попытки клепать онлайн дрояильни (которые в большинстве случаев проваливаются) вместо одиночных игр уже всех достали
Bungie вже купу років роблять онлайн-шутани. Яке вам до них діло?
Голосуйте гаманцем за улюблений жанр. :dontknow:
MqM
Member

Повідомлення

Так виглядає успішний успіх, як казали «гра що змінить уявлення про шутери»

Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
yapanasiuk: 04.03.2026 13:32 марафон, нажаль, протримається, але от моба від quantic dream на підході, далі horizon hunters gathering, от їм може бути набагато гірше
Чому на жаль? Так гра доволі специфічна, але там правки треба невеликі
tornadox
Member

Повідомлення

Як ж цікаво що коли виходить анонс чи презентація то розробники стараються максимально акцентувати що "гра розробляється вихідцями з великої студії або творцями великої успішної гри (Apex Legends & Titanfall)" але коли зливаються, то всі ці згадки зникають, адже простіше відкрити нову студію :D
yapanasiuk: 04.03.2026 13:32марафон, нажаль, протримається
Які претензій до Марафон? просто цікаво, дивився стріми на твічі, публіка в захваті.

Відправлено через 1 хвилину 25 секунд:
Також до закриття вони випустять ще одне оновлення і додадуть нового персонажа-стража.
Навіщо? :spy:
NUN4AG
Member

Повідомлення

І для анонсу цього лайна я до кінця дивився TGA 2025, Кілі? :facepalm: :lol:
Не дивився онлайн жодні ігрові презентації після закриття E3 і після ганьби Кілі більше не планую.
Devijack
Member

Повідомлення

waryag: 04.03.2026 15:00Навіть унікальна по механікам файналс сильно скотилася по онлайну
Я теж в глибокому нерозумінні чому файналс така не популярна попри те що одна з найкрутіших онлайн ішор ще й задарма.
gamersfan
Member

Повідомлення

Devijack: 04.03.2026 19:00
waryag: 04.03.2026 15:00Навіть унікальна по механікам файналс сильно скотилася по онлайну
Я теж в глибокому нерозумінні чому файналс така не популярна попри те що одна з найкрутіших онлайн ішор ще й задарма.
Завеликий ТТК, треба витратити 3-5 секунд щоб вбити когось, стрiляючи прямо в нього.
Графiка рiвня 2015 року.
Оптимiзацiя не дуже добра, спiввiдношення фпс/якiсть картинки жахлива.
Фiзика гарна, але це єдине що сподобалося. Зараз таку руйнацiю не часто побачиш в iграх.

Я люблю фiзичнi iгри, по типу Red Faction, але все вищенаведене перекриває плюс фiзонiя.
CS/Valorant/Rainbow Six Siege бiльше заходять чим finals суто по геймплею. Також любителям високого ттк краще буде грати в прости боже overwatch.
I всi вони на будь якому картопляному пк запускатись будуть.
Devijack
Member

Повідомлення

gamersfan: 05.03.2026 04:43Графiка рiвня 2015 року.
окуляри
gamersfan: 05.03.2026 04:43Оптимiзацiя не дуже добра, спiввiдношення фпс/якiсть картинки жахлива.
Взагалі найкраща оптимізація UE5 яка існує зараз серед конкурентів. Без перебільшень. Я б через руки ембарків пропустив кожну гру на UE5.
Взагалі головний козир файналса в генерації унікальних сценаріїв в кожному рауні завдяки динаміці що диктує руйнація та взаємодія мапи.
gamersfan
Member

Повідомлення

Devijack: 05.03.2026 13:29
gamersfan: 05.03.2026 04:43Графiка рiвня 2015 року.
окуляри
gamersfan: 05.03.2026 04:43Оптимiзацiя не дуже добра, спiввiдношення фпс/якiсть картинки жахлива.
Взагалі найкраща оптимізація UE5 яка існує зараз серед конкурентів. Без перебільшень. Я б через руки ембарків пропустив кожну гру на UE5.
Взагалі головний козир файналса в генерації унікальних сценаріїв в кожному рауні завдяки динаміці що диктує руйнація та взаємодія мапи.
Про очки - тот же Бэтмен выглядит шикарно до сих пор, хотя сделан вообще на UE3, а Finals графический проходняк.
Я тебе просто объяснил почему у нее такой маленький онлайн, ты конечно можешь быть не согласен, но факта это не поменяет, другие игры доступнее и интереснее, а изюминка разрушения не на столько крута, что бы тратить на эту игру время, можешь и дальше недоумевать как такой "шедевр" с 240к скатился до 10к :rolleyes:
Відповісти