Дизайн классный
Новини
Останні статті і огляди
Огляд бездротової механічної клавіатури Hellyberry HK75 Wireless. Powered by HATOR
-
Alex Pepper
Member
Предлагаю обсудить Огляд бездротової механічної клавіатури Hellyberry HK75 Wireless. Powered by HATOR
Дизайн классный
Дизайн классный
-
Ostin
Member
Як на мене, невибагливого користувача Mionix, я б міг купити таку клаву за вказану ціну. І навіть є ймовірність, що мені все зайшло б. 
-
Trap
Member
Цілком гарна бюджетна клава. В лінійку б ще повнорозмірні і ТКЛ, а також побільше різноманіття свічів
-
leif
Member
46 баксів.
онлайн каркулятори кажуть, що в переводі на гроші 2010го року це 30 баксів, а бакс тоді був по 8 грн. тобто десь 240грн в 2010 році
ну, нормально, покращення в бюджетному сегменті таки за 15 років якесь відбувається. особливо для тих кому треба усілякі оці крутілки-підсвітки-бездротове підключення. текнолоджія!
онлайн каркулятори кажуть, що в переводі на гроші 2010го року це 30 баксів, а бакс тоді був по 8 грн. тобто десь 240грн в 2010 році
ну, нормально, покращення в бюджетному сегменті таки за 15 років якесь відбувається. особливо для тих кому треба усілякі оці крутілки-підсвітки-бездротове підключення. текнолоджія!
-
Alex Pepper
Member
что поделать, есть люди, которые используют клавиатуры как средство ввода, а не музыкально-тактильный инструмент, и им важна функциональность. Ну, а внешний вид - дело вкуса. Я, например, недавно неделю пользовался старой мембранной клавиатурой, и отсутствие кноба для регулировки громкости меня просто выводило из себя. Очень удобная штука.leif: ↑ 03.03.2026 16:52особливо для тих кому треба усілякі оці крутілки-підсвітки-бездротове підключення. текнолоджія!
-
leif
Member
немає правильних чи неправильних підходів чи сценаріїв використання клавіатури, це суто вподобання кожного і нічого більшеAlex Pepper: ↑ 03.03.2026 17:50Очень удобная штука.
багатьом треба бездротове підключення, підсвітка і крутилка -- користуйтесь на здоров'я, купуйте те, що вам зручно. ось і написав, що продукти для цієї категорії юзерів стали доступніші і вибору набагато більше, починаючи від зовсім бюджетного сегменту. а народ вже ображається)
-
The_Rusik
Member
leif
А в 2026 году кто-то еще использует проводные клавы? Особенно в сегменте от 50уе. Ладно там в офисе за 200 грн, чаем залил, купил новую и забыл.
А в 2026 году кто-то еще использует проводные клавы? Особенно в сегменте от 50уе. Ладно там в офисе за 200 грн, чаем залил, купил новую и забыл.
-
Alex Pepper
Member
Народ учуял саркастические нотки презрения от клавиатурного бояринаleif: ↑ 03.03.2026 18:38ось і написав, що продукти для цієї категорії юзерів стали доступніші і вибору набагато більше, починаючи від зовсім бюджетного сегменту. а народ вже ображається)
-
StTechnik
Member
Самое главное - там есть подсветка через символы и кирилическая раскладка. Ну кноб то вообще киллер фича. Жаль нет экрана конечно, но за такую то цену.... 
Відправлено через 51 секунду:
А.. Ну и кейкапы - ABS. Практически как у GMK
Відправлено через 51 секунду:
А.. Ну и кейкапы - ABS. Практически как у GMK
-
leif
Member
ясно) самі навигадували самі образились, ну а шо робитиAlex Pepper: ↑ 03.03.2026 19:00Народ учуял саркастические нотки презрения
є клас функцій, який став доступніше в бюджетному сегменті. я його означив як "усілякі крутилки-підсвітки-бездротове підключення". взагалі без сарказму. це просто факти. з погляду 2010го року, який я навів як референсну точку (суто для прикладу) все це виглядає як доволі технологічний бюджетний сегмент.
все, більше нічого я не мав на увазі, розслабтесь
Відправлено через 20 секунд:
ви такі не повірите)The_Rusik: ↑ 03.03.2026 18:56А в 2026 году кто-то еще использует проводные клавы?
-
Аціо
Member
Цілком пристойно, перемикачі конструкція як у Каіл це плюс, стаби нормальні, змащені, є шумка, та досить все файно зроблено за адекватну вартість.
Особисто сподіваюсь колись Хатор зробить лоу профіль з Каіл чок2 перемикачами.
Особисто сподіваюсь колись Хатор зробить лоу профіль з Каіл чок2 перемикачами.
-
n+gibat[]r
Member
Ну выглядит вполне потужно, как альтернатива тем же клавам A4TECH которые немного дороже 
-
Ekz0rcyst
Member
Бездротова, із підсвіткою клавіш, гуманний цінник. Думаю замовити собі. Можливо хтось може порекомендувати альтернативу?
-
Syrio_Forel
Junior
Не знаю кому як, але кольорова схема трохи депресивна.
-
dosaaf25
Junior
Keychron j1, наприкладEkz0rcyst: ↑ 03.03.2026 23:57 Бездротова, із підсвіткою клавіш, гуманний цінник. Думаю замовити собі. Можливо хтось може порекомендувати альтернативу?
-
Ekz0rcyst
Member
dosaaf25
Дякую за інформацію, але ж у Keychron j1 ємкість акумулятора 2000 мА⋅год, що в половину меньше ніж у сабжа з огляду.
Дякую за інформацію, але ж у Keychron j1 ємкість акумулятора 2000 мА⋅год, що в половину меньше ніж у сабжа з огляду.
-
The_Rusik
Member
Ekz0rcyst
Aula F75 например.
В заторе минус, что нужно кейкапы отдельно еще покупать, эти из абс не годятся ни куда.
Aula F75 например.
В заторе минус, что нужно кейкапы отдельно еще покупать, эти из абс не годятся ни куда.
-
Барбарис
Member
У мене Coiled Aviator Cable під колір клави. Спеціально брав провідну.
Syrio_Forel, чого це? У мене взагалі FBB Death DAMN. Як на мене радісна гама.
Syrio_Forel, чого це? У мене взагалі FBB Death DAMN. Як на мене радісна гама.
-
Zealoth
Member
У меня на Rockfall TKL так же утоплены кнопки относительно корпуса клавиатуры, вычищать довольно неудобно. Думал если достать свичи будет проще, оказалось что 25-30% не достается, сколько усилий не прикладывай, скорее повредишь их.
-
hohlid19
Member
А зачем тебе на десктопе беспровод?The_Rusik: ↑ 03.03.2026 18:56 leif