Новини
Останні статті і огляди
LG приймає замовлення на 52-дюймовий 5K2K-монітор UltraGear evo з частотою оновлення 240 Гц
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить LG приймає замовлення на 52-дюймовий 5K2K-монітор UltraGear evo з частотою оновлення 240 Гц
Дизайном на Делл подібний.
Дизайном на Делл подібний.
-
Олег963
Member
Пропоную обговорити LG приймає замовлення на 52-дюймовий 5K2K-монітор UltraGear evo з частотою оновлення 240 Гц
Шукав собі місяць шось типу великого другого монітора і все що 50дюймів+ у форматі 19:9 4к Oled, то фактично немає. Вибір впав на тв lg55c5 може це дико но мені такий фомат би монітора, але таких є два і то відносно старі моделі ASUS ROG Swift PG48UQ і Acer Predator CG48 дивна ніша но мені якраз норм на дивані в нового резіка кайф . Цей монік класний но 5к співвідношення сторін і напевне ціна все мимо для мене .
Шукав собі місяць шось типу великого другого монітора і все що 50дюймів+ у форматі 19:9 4к Oled, то фактично немає. Вибір впав на тв lg55c5 може це дико но мені такий фомат би монітора, але таких є два і то відносно старі моделі ASUS ROG Swift PG48UQ і Acer Predator CG48 дивна ніша но мені якраз норм на дивані в нового резіка кайф . Цей монік класний но 5к співвідношення сторін і напевне ціна все мимо для мене .
-
Polaris
Member
52'

-
leif
Member
VA?
Ну ок, їм там видніше, які нині запити у споживачів)
Ну ок, їм там видніше, які нині запити у споживачів)
-
walkman3000
Member
шото я не зрозумів, чому не взяти тоді 48с5Олег963: ↑ 01.03.2026 13:06Вибір впав на тв lg55c5 може це дико но мені такий фомат би монітора, але таких є два і то відносно старі моделі ASUS ROG Swift PG48UQ і Acer Predator CG48 дивна ніша но мені якраз норм на дивані в нового резіка кайф
52” звичайний VA ще й курвед1000 за 2000$Олег963: ↑ 01.03.2026 13:06Цей монік класний но 5к співвідношення сторін і напевне ціна все мимо для мене .
-
kyon
Member
главное вовремя, какая система нужна к этому монитору, даже 5090 его не вытянет
Прямо мой Samsung Odyssey G7 только у меня 2К, но в моем ни HDR толком нет и 8бит+фср, но зато к VA нет никаких претензий по качеству, с 2021 года пользуюсь и всем доволен кроме формального хдра, хотя тоже заявлен 600
Прямо мой Samsung Odyssey G7 только у меня 2К, но в моем ни HDR толком нет и 8бит+фср, но зато к VA нет никаких претензий по качеству, с 2021 года пользуюсь и всем доволен кроме формального хдра, хотя тоже заявлен 600
-
Bucho
Member
По С5 точно не скажу, але в попередні роки LG ставила "привильні", для конкретного року випуску, матриці починаючи тільки з 55".walkman3000: ↑ 01.03.2026 13:54 шото я не зрозумів, чому не взяти тоді 48с5
-
nutman
Member
Та я думаю апскейл тут мастхев и здесь же он будет как нигде хорошkyon: ↑ 01.03.2026 14:14 главное вовремя, какая система нужна к этому монитору, даже 5090 его не вытянет
-
walkman3000
Member
та нє, там просто на презентації лінійки є примітка * де буде зазначено шось типу *доступно для 55/65/77 або *яскравіть залежить від серії. це нормальноBucho: ↑ 01.03.2026 14:55По С5 точно не скажу, але в попередні роки LG ставила "привильні", для конкретного року випуску, матриці починаючи тільки з 55"
оверпрайсед, нишевый размер, лоу ттх. за его цену есть S90F или C5, а можно в два раза дешевле QN90Dkyon: ↑ 01.03.2026 14:14Прямо мой Samsung Odyssey G7 только у меня 2К, но в моем ни HDR толком нет и 8бит+фср, но зато к VA нет никаких претензий по качеству, с 2021 года пользуюсь и всем доволен кроме формального хдра, хотя тоже заявлен 600
-
man1242
Member
Перепрошую, може чогось не розумію але що заважає за такі гроші узяти ТВ що на папері буде на голову краще ?кольоровий охват теж якийсь сумний
-
Kullerok
Member
Обосраться
за такие бабки смотреть в убогую vaшку
мде. Ну найдуться извращенцы я уверен.
-
alexeygalas
Member
Ось нормальний LG 40U990A-W
-
Melofon
Member
Всё таки 21:9 это самый удобный формат для гейминга как по мне, 16:9 узковат в ширину, но больше подходит киберкотлетам которым надо видеть весь экран в центральном поле зрения (поэтому они берут обычно 24", ну или не более 27"), а 32:9 немного узковат в высоту, а 21:9 в самый раз для обычных ААА игр, но конечно обычная VA за 2к баксов это как-то дороговато даже учитывая его размеры и разрешение, сделали хотябы минилед подсветку вот тогда может и был бы смысл в таком мониторе, ну а в идеале конечно олед, но обычный VA с обычной EDGE подсветкой за такие деньги это какой-то зашквар.
-
erkins007
Member
Ничего не мешает, 55" 4k/120 олед с gsync игровым режимом, Dolby Vision и гугл ТВ будет стоить 1500$ и закроет потребности и для гейминга и для мультимедиа полностью.man1242: ↑ 01.03.2026 16:07 Перепрошую, може чогось не розумію але що заважає за такі гроші узяти ТВ що на папері буде на голову краще ?кольоровий охват теж якийсь сумний
-
Megaclite
Member
Так вроді предзамовлення $1200, а не $2000
-
erkins007
Member
Megaclite: ↑ 01.03.2026 21:53 Так вроді предзамовлення $1200, а не $2000

-
Robostyle
Member
С такой ценой тают надежды на классный тандем 39"
-
Kotya
Member
5K2K як формат - топ.
Але розмір...
У мене був 38 дюймів і 40 зараз.
Ну не знаю куди вже більше.
І так стіл глибокий треба.
Між щілиною і стандартом.
Універсальний варіант співвідношення сторін.
Але розмір...
І так стіл глибокий треба.
Між щілиною і стандартом.
Універсальний варіант співвідношення сторін.
-
Kassatka
Member
Якщо 47 дюймів найідеальніший розмір для прямих 16:9, то для такої вигнутої танкової щілини цілком підійде і 55 дюймів.Kotya: ↑ 01.03.2026 23:105K2K як формат - топ.
Але розмір...