Matrox випускає відеокарту Luma Pro Octal на базі двох чипів Intel Arc A380

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Олег963
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Matrox випускає відеокарту Luma Pro Octal на базі двох чипів Intel Arc A380

слай ти повернувся ?
Robostyle
Member

Повідомлення

RTX xx90 здорового человека :laugh:
zalizo_org
Member

Повідомлення

Яка ностальгія. Пам'ятаю Matrox Millennium😍
Scoffer
Member

Повідомлення

Олег963: 28.02.2026 20:56слай ти повернувся ?
Ні, це дві самостійні відяхи в одному слоті. Вироби макстрона зараз використовують переважно в рекламних панелях з 16 моніторів. Для цього треба або свій чип робити, або кілька стандартних брати.
N0il
Member

Повідомлення

Це для стендів та різних багато екранних засобів відтворення зображення, я подібні девайси використовував в проектах для ресторанів з багатою кількістю панелей.
Tetronga
Member

Повідомлення

Ого Matrox досі існує. Я думав їх давно нема :spy:
CADR
Member

Повідомлення

При 130Вт оно может только диафильмы показывать сразу на 16 мониторах.
Scoffer
Member

Повідомлення

CADR
Воно і показує картинки, відео або графіки для трейдерів. Це не ігрові відеокарти. Це дуже спеціалізований пристрій. За великим рахунком 3д йому взагалі не потрібне.
kyon
Member

Повідомлення

Я уже не застал Matrox, у меня первый ПК появился в 2001 году и в то время у них полномочия были все, окончены, последняя их карта parhelia вышла в 2002 но я про нее только читал, в наших краях я ее не встречал в магазинах, да она и не получила распространения, цена была дорогая (399$ кстати карта топ класса стоила 400 долл и это считалось дорого, эх времена) при этом не было поддержки DX9 и она была медленная, Radeon 9700 ее похоронила.
VovaII
Member

Повідомлення

Начебто у Матрокс була найкраща 2D частина, для свого часу, яку потім перекупила 3Dfx і випустила Banshi(в мене тільки така була). Але то її не врятувало.
GetOutTheWay
Member

Повідомлення

Tetronga
G200 ще декілька років тому в DELL серверах використовувались, чисто як затичка для VGA.
Відповісти