MSI пропонує високошвидкісні NVMe-накопичувачі Spatium M571 DLP з підтримкою PCIe 5.0

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Oxygen2002
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити MSI пропонує високошвидкісні NVMe-накопичувачі Spatium M571 DLP з підтримкою PCIe 5.0

Відправлено через 38 хвилин 53 секунди:
В самого MSI Spatium M480 1tb. Диском задоволений і пробіг вже 745 діб. При запису 40тб рівень здоров'я 90%. Стоїть як системний. Також є з чим порівняти і після певного моменту перестав користуватися самсунгом, коли просто відмовили 2 диска, ще і про версії. Повернув по гарантії і вирішив що мені не везе з ними, хоча практика показує що вони досить добре ходять.
Dragobes
Member

Повідомлення

Oxygen2002: 23.02.2026 11:07 Повернув по гарантії і вирішив що мені не везе з ними, хоча практика показує що вони досить добре ходять.
Мабуть так і є. В мене про-самс вже 13+ місяців без нарікань.
Колись треба буде міняти свій системний, може і розгляну варіант спатіум :)
Oxygen2002
Junior

Повідомлення

Dragobes: 23.02.2026 12:56Мабуть так і є. В мене про-самс вже 13+ місяців без нарікань.
Колись треба буде міняти свій системний, може і розгляну варіант спатіум
1 це був сата 3 і почало здоров'я падати. 2 це був м2 і перестав працювати. Але якщо по ноутам то 99% а на 256 ті самсунгі які промислові скажемо так, то при 13тб 99%.
АЛе швидкість тоді 9хх про вс спатіум то спатіум був просто лідер як і а дата.
pelia
Member

Повідомлення

Oxygen2002: 23.02.2026 11:07 Пропоную обговорити MSI пропонує високошвидкісні NVMe-накопичувачі Spatium M571 DLP з підтримкою PCIe 5.0

Відправлено через 38 хвилин 53 секунди:
В самого MSI Spatium M480 1tb. Диском задоволений і пробіг вже 745 діб. При запису 40тб рівень здоров'я 90%. Стоїть як системний. Також є з чим порівняти і після певного моменту перестав користуватися самсунгом, коли просто відмовили 2 диска, ще і про версії. Повернув по гарантії і вирішив що мені не везе з ними, хоча практика показує що вони досить добре ходять.
970 evo plus 1tb, куплений тут на форумі рік назад уже б/у з 99% стану, використовується як системний на робочій машині зі своп файлами по 40гб, 36тб запису, досі показує 99% здоров'я :rotate:
kyon
Member

Повідомлення

18 к грн за 2Тб и к нам еще наценку сделают :weep: я свой Team Group T-CREATE CLASSIC C47 2TB брал весной за 5899, потом летом подумывал взять еще ссд 5й версии, присматривал но так и не надумал, посматривал на этот https://hard.rozetka.com.ua/msi-s78-440 ... 419150541/ он как раз тогда и стоил 8к грн, но из-за здоровенного радиатора так и не решился его брать, у меня верхний М2 перекрыт кулером процессора а нижний бы был вплотную к видяхе, конечно знать бы заранее взял бы 2, у меня в материнке официально 2й М2 4й версии но в биосе вплоть до 5й, возможно скрытая фича, были такие матплаты читал с неоф поддержкой 5й версии.
Відповісти