Голова Phison Electronics прогнозує закриття багатьох виробників електроніки до кінця 2026 року через дефіцит пам’яті

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Polaris
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Голова Phison Electronics прогнозує закриття багатьох виробників електроніки до кінця 2026 року через дефіцит пам’яті

Голова Phison Electronics прогнозує закриття багатьох виробників пам'яті до кінця 2026 року через дефіцит мізків
*fixed* :laugh:
VovaII
Member

Повідомлення

Polaris
Тобто нехай переходять на вирощування 🍄 грибів?
Polaris
Member

Повідомлення

VovaII
Ні, гриби вони вже виростили та походу вже навіть декілька раз спробували
mavrsmart
Member

Повідомлення

Перші дзвіночки глобального колапсу завдяки AI. Це і буде схлопування пузиря. Не від роздутості AI, а від порушення екосістеми виробництва і споживання.
dead_rat
Member

Повідомлення

Ахахп, тобто мяу
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Кожаные мешки не нужны, даёшь ударный рост ИИ, пятилетку за три года, как при совке :laugh:
tornadox
Member

Повідомлення

Обмежена пропозиція призведе до того, що споживачі змушені будуть менше купувати нові продукти та ремонтувати старі.
На цьому побудовані бізнес моделі мегакорпорацій типу Apple та всього іншого одноразового хламу що працює на АРМ.
VovaII
Member

Повідомлення

mavrsmart
— Пахне великою депресією…

tornadox
— Все переведуть в 🌥️ хмару, навіть 📱 смартфони
.

Відправлено через 47 хвилин 27 секунд:
tornadox
А Апле сюди як? Їх залізо років по 10 працює.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

VovaII
Ну, нормально, вам продають "телекран" для доступу в хмару а все в хмарі по підписці. Готово.
Alexandro211
Junior

Повідомлення

Пам'ять - здорожчала,
ВК - здорожчали
Hdd - здорожчали
Ssd - здорожчали

Шо далі здорожчуватиме?
The_Rusik
Member

Повідомлення

Alexandro211
Лучше пока перечислить то, что не подорожало.
Корпуса пока не подорожали :gigi:
nochnik89
Member

Повідомлення

Alexandro211: 17.02.2026 16:38Шо далі здорожчуватиме?
энергия
alexeygalas
Member

Повідомлення

Ох, схоже комп*ютери потрібно берегти всі які є в хазяйстві до єдиного. Нові зібрати вже не скоро вийде
Robostyle
Member

Повідомлення

Вам новость надо проапдейтить для большего контекста: гнусмас и хуюникс заключили сделку с альтманом и гуглом, и отдали залочили 100% своих мощностей под НВМ. С учетом помахавшего нам ручкой микрона, значитЪ, оперативки для простых смертных теперь нет вообще.

Ну можете где-то ограбить грузовик с эльпидой, если найдете где он один-единственный ездеит.
Scoffer
Member

Повідомлення

Robostyle: 17.02.2026 17:20значитЪ, оперативки для простых смертных теперь нет вообще.
Тобто недаремно я не викинув 64 гіга ддр3? :D
denizen
Member

Повідомлення

Scoffer: 17.02.2026 17:52
Robostyle: 17.02.2026 17:20значитЪ, оперативки для простых смертных теперь нет вообще.
Тобто недаремно я не викинув 64 гіга ддр3? :D
даремно :D
Robostyle
Member

Повідомлення

Scoffer
Да. Но SDR викинул зря
zalizo_org
Member

Повідомлення

Що ви з тією бульбашкою? Ну буде якась там серія банкрутств, ну втратять 90% інвесторів свої гроші на тому, але це буде не більше ніж нормалізація і повернення до природного плину речей. Ніяких глобальних катаклізмів не станеться. А те, що ви називаєте "лопанням бульбашки Аі" це абсолютно стандартна практика венчурних інвестицій.
denizen
Member

Повідомлення

щось мені підказує, що повернення до того що було, вже ніколи не буде.
Liam
Member

Повідомлення

Не знаю... Можливо буде "велике сортування", компаній, технологій, поглядів.
Пройдуть роки, та не потрібно буде фізично оновлювати залізо - хош грати у 4К ultra, то орендуй, хоч на час, хоч на рік.
А побутові девайси перетворяться на якісні єкрани з 5G модемами або Wi-Fi та акумуляторами, якщо потрібно.
Зміни будуть. Й негативні, й позитивні.
Так було з радіо та телебаченням - масова пропоганда поряд з дивним світом музики й фільмів.
Так було з інтернетом - шахрайство, :censoured: поряд з Wikipedia, Google й YouTube.
Так буде з ШІ. Хотів би я вірити, що найближчі роки будуть тяжкими, та все владнається. Але... Скоріш за все вибіру не буде, тільки компроміси.
Відповісти