Новини
Останні статті і огляди
Valve поскаржилася на дефіцит пам’яті, але обіцяє випустити Steam Machine у першій половині 2026-го
-
Seraphim
Member
Пропоную обговорити Valve поскаржилася на дефіцит пам’яті, але обіцяє випустити Steam Machine у першій половині 2026-го
Cтім машін як вирішення для геймінгу у 2026 виглядає вже зовсім непогано, подивимось що буде з цінами
Cтім машін як вирішення для геймінгу у 2026 виглядає вже зовсім непогано, подивимось що буде з цінами
-
Polaris
Member
Головне щоб вони допилили KDE, а ще краще зроби своє зручне DE, щоб можна було не тільки грати, а й щей і працювати
-
ddO
Member
Polaris
Наскільки памятаю презентацію - там вони особливо наголошували, що це звичайний компютер на якому можна запускати всі програми та працювати.
Наскільки памятаю презентацію - там вони особливо наголошували, що це звичайний компютер на якому можна запускати всі програми та працювати.
-
moff
Member
В мене було відчуття, що Валв передбачив ці дефіцити і прийняв міри. Це зробило б продукти дуже привабливі та доступні по ціну напочатку весни.
-
Polaris
Member
ddO
Ну те що там Arch + KDE це вже давно відомо, але було б непогона більше відполірованого продукту
Ну те що там Arch + KDE це вже давно відомо, але було б непогона більше відполірованого продукту
-
tornadox
Member
А що не так з КДЕ? Якраз добре що Вальв не робили свого велосипеда, навіщо їм розпорошуватися над ДЕ-шкою ще?Polaris: ↑ 05.02.2026 10:18Головне щоб вони допилили KDE, а ще краще зроби своє зручне DE, щоб можна було не тільки грати, а й щей і працювати
-
Polaris
Member
tornadox
Це сама важка ДЕ щей не всюди переведена
Це сама важка ДЕ щей не всюди переведена
-
big_bang
Member
valve останнім часом рухається в правильному напрямку)
steam - не самий кращій але точно не самий гірший магаз
deck - показав як має виглядати портативка
machine - почне щімити ринок консолей
цікаво, куди це все піде далі
???
steam - не самий кращій але точно не самий гірший магаз
цікаво, куди це все піде далі
-
tornadox
Member
це хіба лише якщо ти запускаєш її на якомусь core2duo з 2гб рами.Polaris: ↑ 05.02.2026 11:05 Це сама важка ДЕ щей не всюди переведена
забув згадати steam framebig_bang: ↑ 05.02.2026 11:08steam - не самий кращій але точно не самий гірший магаз
якщо не самий гірший, то дай список кращих
Востаннє редагувалось 05.02.2026 11:19 користувачем tornadox, всього редагувалось 1 раз.
-
Mike88
Member
не кажи гоп, доки не перескочишbig_bang: ↑ 05.02.2026 11:08 machine - почне щімити ринок консолей
-
S0N1C
Member
більшості людей які апгрейделись хоч раз за останні років 8 той машин не дуже то і треба, достатньо купити відуху за 500 баксів шоб отримати кращу картинку з DLSS або FSR4(якого скоріш за все не буде на машині), ну люди в яких немає компа зовсім - може і куплять, але у нас думаю воно не буде дуже популярним...
-
pelia
Member
На цей раз у гейбкуба є всі шанси на успіх, тому що:Mike88: ↑ 05.02.2026 11:18не кажи гоп, доки не перескочишbig_bang: ↑ 05.02.2026 11:08 machine - почне щімити ринок консолей![]()
а) Вони допиляли протон до шикарного рівня
б) Є досвід стімдека, який показав що розробники зацікавлені в оптимізації під нього і це вже по факту є база для гейбкуба
в) Це все ще пк, але єдина платформа без купи різних варіативностей, чудовий орієнтир для оптимізації
-
7mindfields
Member
Потужна заява, ну наведи тоді список «кращих» магазинівbig_bang: ↑ 05.02.2026 11:08 steam - не самий кращій але точно не самий гірший магаз
-
big_bang
Member
нажаль, наш ринок, точно не буде самим вирішальним для компаніїS0N1C: ↑ 05.02.2026 11:33 у нас думаю воно не буде дуже популярним...
-
S0N1C
Member
так вони у нас офіційно і не продають свої декиbig_bang: ↑ 05.02.2026 11:39нажаль, наш ринок, точно не буде самим вирішальним для компаніїS0N1C: ↑ 05.02.2026 11:33 у нас думаю воно не буде дуже популярним...
-
hohlid19
Member
Ну поставь гнома на замену
-
tornadox
Member
Самсунг не постачає ССД в нашу країну з 2022го, і що з того?S0N1C: ↑ 05.02.2026 11:47 так вони у нас офіційно і не продають свої декитож взагалі навіщо підримувати таку компанію
-
Ostin
Member
Такі речі вже стали возити офіційно, щоб як біла цивілізована людина купити можна було через стім? Чи якісь бариги звідкись якось з націнкою і без гарантії?
-
tornadox
Member
Надіятися на те що це буде вигідніше ніж зібрати ПК точно не вартує.Seraphim: ↑ 05.02.2026 10:13 Cтім машін як вирішення для геймінгу у 2026 виглядає вже зовсім непогано, подивимось що буде з цінами
Там все ж таки кастомний дизайн і пряма залежність від цін RAM/SSD/GDDR.
Це буде вигідніше в плані сумісності зі стім бібліотекою - дуже багато розробників (але на так багато як хотілося би) випустили оптимізовані профайли під деку, тобто в ідеалі це ПК з підтримкою і юзабіліті як консоль.
-
The_Rusik
Member
Какая разница, что они там выпускают, если оно у нас не продается, нельзя купить, нельзя потрогать. Кормить барыг, заказывать, ждать, переплачивать. .