Lenovo вивела на український ринок портативну ігрову систему Legion Go 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Lenovo вивела на український ринок портативну ігрову систему Legion Go 2
Коштує як стаціонарний ПК такої ж потужності з монітором клавою та колонками, а за 32 гб оперативки - респект!
Selyk_s
Junior

Повідомлення

Назвати Legion Go 2 портативкою при таких розмірах, це міні ПК )
Габарити мм 136,7х295,6х42,25
Вага, грам 920
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Знімні контролери топчик, буде просто ремонтувати і заміняти, ціна правда трохи дика як для ноута без дискретки, але то вже таке.
Васильович
Member

Повідомлення

Lenovo вивела на український ринок портативну ігрову систему Legion Go 2
Рекомендована ціна новинки починається з 49 999 гривень.
Заводьте назад :rolleyes:
VovaII
Member

Повідомлення

Хто має досвід користування подібними пристроями — скажіть свою думку?
Дякую.
Олег963
Member

Повідомлення

хто знає скільки живе від акумулятора ?
tornadox
Member

Повідомлення

VovaII: 30.01.2026 18:14Хто має досвід користування подібними пристроями — скажіть свою думку?
Дякую.
Що саме тебе цікавить? Тут в багатьох є стімдеки і рог аллі. Загалом воно того вартує.

Олег963: 30.01.2026 18:18хто знає скільки живе від акумулятора ?
Загалом 2-3 години в ААА і до 6 годин в інді.
Georgin
Member

Повідомлення

VovaII
З портативок у мене є Nintendo 3DS Xl та PS Vita. Ящо Вам потрібні саме портативні ігрові консолі то це + Switch Lite - Ваш вибір.
З оцих "кирпичів" під Windows давали поюзати MSI Claw і що можу сказати - консолі такого типу і розміру не є портативними.
Вони велетенські і важкі (у руках тримати довше 10 хвилин, лежачи на дивані - це mission impossible), зазвичай заряд тримають дуже мало (на Claw грав у Doom 2016 і вистачило повного заряду десь на півтори години), шумлять,
сильно гріються і особисто мені було дуже незручно грати, бо шрифти у деяких іграх просто мініатюрні - вони не розраховані на таку діагональ і їх неможливо нормально відмасштабувати (відверто кажучі,
навіть на PS Vita при грі у порти з ПК та "великих" консолей є така проблема).

P.S. Трохи офтопчику: да що там ці шрифти на "портативних" консолях, я от досі страждаю коли намагаюсь грати на своєму Dell 7420 14' FHD у Anno 1404 - там просто немає опції масштабування інтерфейсу і шрифти малесенькі.
А якщо виставити меньшу розподільчу здатність екрану - починають трохи плисти і стає щє гірше.
tank092
Junior

Повідомлення

Georgin: 30.01.2026 18:35З оцих "кирпичів" під Windows давали поюзати MSI Claw і що можу сказати - консолі такого типу і розміру не є портативними.
Портативка під віндою то те ще "задоволення"
Але МСИ Клоун дійсно не найкраща навіть серед тих що на вінді.
На даний момент краще стім дек олед важко щось знайти. Можливу рог елай Х на стім ОС ще гарний конкурент але значно дорожчий.
Але дійсно Світч лайт трушня портативка, але все ж краще мабудь Стім дек взяти
VovaII
Member

Повідомлення

Georgin
Дякую. А то їх вже стільки розвелось і всі різні, що незрозуміло як зорієнтуватися.
Теж чув що стімдек найближчий до оптимального, але завжди «муляє» щоб ще продуктивніший, — от і питаю хто має більше досвіду?

А Ваш на 14” до телевізора не підключається? Чи до більшого монітору?
tornadox
Member

Повідомлення

Georgin
Є тримач :D
Зображення
Georgin
Member

Повідомлення

tank092
VovaII
Нажаль SteamDeck в мене немає і у знайомих теж, тому тут не допоможу - чим багаті тим і раді :)
Але судячи з оглядів, він меньший за габаритами та працює від батарей довше.
Щодо максимальної портативності - всі вони працюють значно меньше ніж Switch Lite, не кажучі вже про Vita чи 3DS XL з нормальними батареями (хоча такі зараз вже не так і просто знайти).

Мій ноутбук звісно ж підключається, але в подорожі я з собою монітор не тягну :)
А вдома простіше вибрати момент коли є світло і грати у деякі ігри вже на стаціонарному - всеодно сейви або у "хмарі" або можна перекинути.

tornadox
Ага, класний тримач, пухнастий такий, в мене такого немає :)
Що це за гра?
Rapt0r
Member

Повідомлення

VovaII: 30.01.2026 18:14 Хто має досвід користування подібними пристроями — скажіть свою думку?
Дякую.
Маю rog ally z1 extreme, користуюсь після роботи поки чекаю на вокзалі десь хвилин 40 в кіберпанку витримує, але у мене ще є павер з собою :)
Draqoon
Member

Повідомлення

Нє, всьо не то роблять, треба габарити і розмір як нінтендолайт+олед+80батарейка і єкран 720-900p. І ціна максимум 800-1к$
:shuffle: забув написати про 90-120 герц
tornadox
Member

Повідомлення

Georgin
це з реддіту взяв, схоже на цю https://store.steampowered.com/app/1229 ... ed_Echoes/
мені комфортно дек тримати і в руках, вчора Xcom бавився.

Draqoon
PS Portal не ти?

VovaII
тут кожен своє буде хвалити, на деку можна вінду поставити, а на віндові портативки - стім ос. Для мультиплеера краще вінда для сумісності з античітами. Тут плюси вінди закінчуються. Дальше баланс продуктивності, ціни і часу роботи від батареї. В Асусах міняють батарею на більшу, ставлять десктопний 2280 ссд.
Головне повербанк візьми в придачу.
Selyk_s
Junior

Повідомлення

Нормальні портитивки присутні з Android. Особисто користувався багатьма, і можу рекомендувати для ретро ігор
Retroid Pocket 5. А якщо більш цікавить біль потужніше то AYN Odin 3.
Leptar991
Junior

Повідомлення

VovaII: 30.01.2026 18:14 Хто має досвід користування подібними пристроями — скажіть свою думку?
Дякую.
В мене go s.
Чесно скажу, якщо б не відключення - я б її не взяв, а як взяв би, то й продав відразу.
Але маємо те, що маємо і...
Я пройшов всі старі нфс з модами)
Стандартно граю в мтг десь 30-40 хвилин на день перед сном.
Почав нарешті проходити кєну.
Дівчина грає в лего ігри, вже передивилися зоряні війни через це.
Так що покупкою дуже задоволений.
Грати зручно, все інді і старі ігри не гріють і довго тримає аккум.
І я перший раз за кілька років чекав різдвяний розпродаж :D
Брав за 20к німецьку версію на вінді плюс до неї флешку а2 з аліку на 512 під знижки.
Voozy
Member

Повідомлення

Кадиллак портативок :up: Напичкан.
Весит и стоит как кадиллак, тоже :weep:
Без ОЛЕДа портативки идут гулять навсегда, имхо
s1nedus
Member

Повідомлення

Там же обещали версию на steam os :spy:
Slavon84
Member

Повідомлення

VovaII: 30.01.2026 18:14Хто має досвід користування подібними пристроями — скажіть свою думку?
Дякую.
Купував тут на форумі Asus RoG Ally (Z1e) і жодної миті не пошкодував про це. Чого не можу сказати про пс5 :gigi:
Відповісти