Райзен зайняв як верхні так і нижні стрічки, та й по середині їх багато, тепер нехай таке з відеокартами зроблять
Новини
Останні статті і огляди
Опубліковано огляди AMD Ryzen 7 9850X3D: найшвидший у світі ігровий процесор
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Опубліковано огляди AMD Ryzen 7 9850X3D: найшвидший у світі ігровий процесор
Райзен зайняв як верхні так і нижні стрічки, та й по середині їх багато, тепер нехай таке з відеокартами зроблять
-
Afit
Member
Одне діло з конкурентами змагатись, а інше родичам палки в колеса тицятиyariksom: ↑ 28.01.2026 16:31 Предлагаю обсудить Опубліковано огляди AMD Ryzen 7 9850X3D: найшвидший у світі ігровий процесор
Райзен зайняв як верхні так і нижні стрічки, та й по середині їх багато, тепер нехай таке з відеокартами зроблять![]()
-
kairo
Member
Рефреш ні про що. 2-4% до продуктивності ціною +20% споживання. Просто взяли найвдаліші зразки і вичавили із них усе можливе.
-
Telcontar
Member
kairo
Це ж і не рефреш, а владий бінінг.
Це ж і не рефреш, а владий бінінг.
-
kairo
Member
Я взагалі не розумію, навіщо цей ЦП. Конкурента у 9800X3D все одно немає. Якраз дивлюсь огляд від Hardware Unboxed, +5% продуктивності в КП2077 ціною +35% до споживанняTelcontar: ↑ 28.01.2026 16:40Це ж і не рефреш, а владий бінінг.
-
Олег963
Member
В мне був колись fx8370 це то саме що 8350, амд завжди так робить . А чого був перший бо просто так хотів і була можливість . Цей проц знайде свого покупця, але за логікою того який збирає з нуля і має лишні $.
-
waryag
Member
Щоб заробити трішки грошей. Також, постачальники заліза люблять оновлення модельного ряду.kairo: ↑ 28.01.2026 16:47Я взагалі не розумію, навіщо цей ЦП. Конкурента у 9800X3D все одно немає. Якраз дивлюсь огляд від Hardware Unboxed, +5% продуктивності в КП2077 ціною +35% до споживання
-
erkins007
Member
Думаю это больше маркетинговая акция чтобы пока новых процов нет была тема для обсужденияkairo: ↑ 28.01.2026 16:47Я взагалі не розумію, навіщо цей ЦП. Конкурента у 9800X3D все одно немає. Якраз дивлюсь огляд від Hardware Unboxed, +5% продуктивності в КП2077 ціною +35% до споживанняTelcontar: ↑ 28.01.2026 16:40Це ж і не рефреш, а владий бінінг.![]()
-
Nikoliasik_Zeus
Member
в батле 6 тоже 140 будет есть?

-
Sanьka
Member
Десь в куточку заплакав один Юра з М5AMD Ryzen 7 9850X3D: найшвидший у світі ігровий процесор
-
ASTON
Member
Ну тобто приріст відносно 9800X3D настіки незначний, що навіть в 720р довелося порівняння в ці нещасні 1-2% показувати.
-
Аціо
Member
Тобто у 720р 2-4%, у 1080р 1-2%, у 1440р 0.7-1.5%, у 2160р 0.3-0.7%.
Тобто скорочено у 2160р швидше за 7хххX3D на 2%, та за 5хххX3D на 4%.
За 200% та 400% актуальної на свій час вартості.
Так так погоджуюсь я потужно незламний тощо у математиці! Але маю виправдання - мої вчителі як правильно рахувати, це АМД та Нвідія з Інтел.
Тобто скорочено у 2160р швидше за 7хххX3D на 2%, та за 5хххX3D на 4%.
За 200% та 400% актуальної на свій час вартості.
Так так погоджуюсь я потужно незламний тощо у математиці! Але маю виправдання - мої вчителі як правильно рахувати, це АМД та Нвідія з Інтел.
-
Аціо
Member
Десь заплакала одна маленька Ліза, ну от нащо ви так все одразу і відверто.ASTON: ↑ 28.01.2026 17:44 Ну тобто приріст відносно 9800X3D настіки незначний, що навіть в 720р довелося порівняння в ці нещасні 1-2% показувати.
Ну вже не один! Там поряд і Ліза десь є, напевно...Sanьka: ↑ 28.01.2026 17:41Десь в куточку заплакав один Юра з М5AMD Ryzen 7 9850X3D: найшвидший у світі ігровий процесор![]()
-
Dragobes
Member
Мабуть я вже ніколи не спробую ці 9800/9850X3D...
Зараз немає сенсу (7800x3d). А коли з'явиться, то будуть інші топи
Зараз немає сенсу (7800x3d). А коли з'явиться, то будуть інші топи
-
Alcostoper
Junior
720p - это такой же перл, как когда амд анонсировала 7500X3D и сравнивала его не с 7500 а с 245kf
-
Аціо
Member
Пропоную віршик - зробив за пару хвилин не закидуйте томатами.
- спойлер
- Три Китайці під вікном,
Ткали пізно вечерком,
Якби я був цар,
Каже перший ШІ володар,
То на весь обдурений світ,
Продавав за мільйон свій п*слід,
А якби я була цариця,
Мовить першого племінниця,
То на весь світ у змові,
Підіграла Дядьку без розмови,
А от я якби був цар,
Каже третій Лі-Бу Тан
Народив би якось так,
Нічого, але однак
Це не змова їж хом'як.
Юра йди купуй свій Мак!
-
Enjthesilence
Member
мені здається, іноді таки краще спитати поради у тих чатів гпт...Аціо: ↑ 28.01.2026 18:27 Пропоную віршик - зробив за пару хвилин не закидуйте томатами.
![]()
- спойлер
- Три Китайці під вікном,
Ткали пізно вечерком,
Якби я був цар,
Каже перший ШІ володар,
То на весь обдурений світ,
Продавав за мільйон свій п*слід,
А якби я була цариця,
Мовить першого племінниця,
То на весь світ у змові,
Підіграла Дядьку без розмови,
А от я якби був цар,
Каже третій Лі-Бу Тан
Народив би якось так,
Нічого, але однак
Це не змова їж хом'як.
Юра йди купуй свій Мак!
але твій настрій я відчув, сильно
Востаннє редагувалось 28.01.2026 18:32 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
-
Аціо
Member
Enjthesilence
Ні дякую, мені так веселіше.
Ні дякую, мені так веселіше.
Ну так погоджуюсь, так все і було.Enjthesilence: ↑ 28.01.2026 18:29 мені здається, іноді таки краще спитати поради у тих чатів гпт...
але твій настрій я відчув, сильно
-
ASTON
Member
Аціо
Та з її статками вона навряд з цього плаче.
От нам в самий раз.
Але хоч на АМ5 півроку тому вчасно оновився (зараз із істерикою за пам'яттю вже фіг би вирішив) і відяху місяць тому купив нову. Тож плакатиму у 2026 не так трагічно хоча б.
Та з її статками вона навряд з цього плаче.
От нам в самий раз.
Але хоч на АМ5 півроку тому вчасно оновився (зараз із істерикою за пам'яттю вже фіг би вирішив) і відяху місяць тому купив нову. Тож плакатиму у 2026 не так трагічно хоча б.