Предлагаю обсудить Fractal Design пропонує Mid-Tower корпус Pop 2 Air у декількох варіантах
Вроде смотришь, неплохой корпус, а потом в видео добираешься до этих ублюдских креплений передней панели...
Новини
Останні статті і огляди
Fractal Design пропонує Mid-Tower корпус Pop 2 Air у декількох варіантах
-
Zealoth
Member
-
Liam
Member
Ctrl-C > Ctrl+V
-
kairo
Member
Я її декілька разів знімав, нічого складного. Більшість людей її взагалі ніколи знімати не будуть.Zealoth: ↑ 22.01.2026 14:58Вроде смотришь, неплохой корпус, а потом в видео добираешься до этих ублюдских креплений передней панели...
-
Zealoth
Member
Я ее снимаю каждые полгода, и каждый раз жду что для пластика он окажется последним.kairo: ↑ 22.01.2026 16:50Я її декілька разів знімав, нічого складного. Більшість людей її взагалі ніколи знімати не будуть.Zealoth: ↑ 22.01.2026 14:58Вроде смотришь, неплохой корпус, а потом в видео добираешься до этих ублюдских креплений передней панели...
-
kairo
Member
Навіть якщо одне з кріплень трісне, в що я не сильно вірю через круглу форму, там достатньо інших кріплень, щоб надійно тримати панель.Zealoth: ↑ 22.01.2026 17:42Я ее снимаю каждые полгода, и каждый раз жду что для пластика он окажется последним.
-
MelekTaus
Junior
Убрали фишку с креплением 5,25, получили "один из тысячи
" .
-
AlexWest
Member
Користуюсь їхнім корпусом вже 8 років: супер якість за свої гроші. Але от передній фільтр зносився, протерся трохи, і не можу знайти такий окремо. Нові аналогічні корпуси з неадекватними цінниками.
-
МОНАХ
Member
► Одна з другорядних, але не останніх причин, чому я брав кейс з дверцятамиZealoth: ↑ 22.01.2026 14:58 ... добираешься до этих ублюдских креплений передней панели...
► Один з двох моментів, якими я був розчарований, коли таки придбав собі нарешті FD... - це не лише їх стосується, але й більшості (напевно абсолютної) сучасних і не дуже корпусів всіх цінових категорій: надто крупна сітка - місяць геть не пилового "сезону" і всередині кейса вже більше пилу, ніж на Залмані (мого другого профільного) за рікAlexWest: ↑ 23.01.2026 10:45 ...супер якість за свої гроші. Але от передній фільтр зносився, протерся трохи, і не можу знайти такий окремо...
►
-
man1242
Member
Знову ліан лі лан кул 3 скопіювали