Новини
Останні статті і огляди
Емулятор RPCS3 повноцінно підтримує понад 70% ігор для PlayStation 3
-
Polaris
Member
Предлагаю обсудить Емулятор RPCS3 повноцінно підтримує понад 70% ігор для PlayStation 3
Ще в 2021 році проходив на той час ексклюзивну Persona 5, при цьому для рендера в 4к і мода на 60 fps вистачало розігнаного R7 1700 та GTX 1660
Ще в 2021 році проходив на той час ексклюзивну Persona 5, при цьому для рендера в 4к і мода на 60 fps вистачало розігнаного R7 1700 та GTX 1660
-
Reinmar
Member
Можна пройти умовні Анчартед 1,2,Кілзон,Год оф вар 3?
-
Polaris
Member
Reinmar
Там же посилання прям в статі на список сумісності
Там же посилання прям в статі на список сумісності
-
Scoffer
Member
Вся проблема у власному форматі FP, відміному від компухтерного. Якби хоч хоть випустив залізячку-прискорювач під цей формат, то сумісність була б вже 100%.
-
IronWithin
Member
Тут ніхто нічого не читає
-
VovaII
Member
Scoffer
Так Соня по шиї надає.
Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
Polaris
А як туди гру завантажити?
Так Соня по шиї надає.
Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
Polaris
А як туди гру завантажити?
-
SergiusTheBest
Member
Колись був концепт використання програмованої логіки для прискорення специфічних задач. Intel та AMD навіть придбали виробників FPGA. От тут би це і знадобилося.Scoffer: ↑ 20.01.2026 10:57 Вся проблема у власному форматі FP, відміному від компухтерного. Якби хоч хоть випустив залізячку-прискорювач під цей формат, то сумісність була б вже 100%.
-
VovaII
Member
Polaris

-
phobosse
Member
Більшість цікавих мені ігор добре йдуть, окрім Twisted Metal (
-
Dilfin
Member
Все можливо, просто не вигідно виробникам приставок і комп'ютерного заліза, продати потрібно і те і те.SergiusTheBest: ↑ 20.01.2026 12:06Колись був концепт використання програмованої логіки для прискорення специфічних задач. Intel та AMD навіть придбали виробників FPGA. От тут би це і знадобилося.Scoffer: ↑ 20.01.2026 10:57 Вся проблема у власному форматі FP, відміному від компухтерного. Якби хоч хоть випустив залізячку-прискорювач під цей формат, то сумісність була б вже 100%.
-
Scoffer
Member
Не надає бо формат ще з пс2 і патенти вийшли по терміну давності.VovaII: ↑ 20.01.2026 12:04Так Соня по шиї надає.
На фпга можна, але не дуже ефективно. Точніше дорого. Мало хто купить собі прискорювач пс3 за кілобакс-інший. А за сотку щоб грати в усю колекцію пс2+пс3, та ще й щоб з DLSS/FSR/XeSS бажаючі знайшлись би.SergiusTheBest: ↑ 20.01.2026 12:06От тут би це і знадобилося.
Відправлено через 5 хвилин 39 секунд:
Ну добре, за пару соток теж, але не більше.
-
Polaris
Member
Scoffer
Я думаю через десяток років точно з'явиться. Ремейки PS2-PS3. FPGA - ретроконсолі ж вистрілили. Хоч і в обмежених колах. Той же MiSTer
Я думаю через десяток років точно з'явиться. Ремейки PS2-PS3. FPGA - ретроконсолі ж вистрілили. Хоч і в обмежених колах. Той же MiSTer
-
Klon
CG graphikos fan
Хороша штука, бо з апскейлерами та покращеннями графіки + текстур ігри виглядають краще натіву.
Але іграшок ексклюзивов не дуже багато, 90% всього є і на пк.
Нещодавно пройшов Діабло3 (бо частину на пс3 вважаю кращій ніж пк) та СайлентХіл з зеком = з 2к+ і іншим, всюди фул-спід (5070х 3060), грав і на старому залізі 2700 1060, але тоді ще оптимізація емулятора була не дуже, зараз оптимизували краще.
Пс - думаю через пару років і на мобілах будемо запускати, бо я на планшеті з дешевим процем (снеп 685) запускаю середні пс2 іграшки в фул спіді (з 2х розширенням), а нові монстри 8 ген3+ вообще запускають комп іграшки по типу ГТА4,5 через емулятор вінди
Але іграшок ексклюзивов не дуже багато, 90% всього є і на пк.
Нещодавно пройшов Діабло3 (бо частину на пс3 вважаю кращій ніж пк) та СайлентХіл з зеком = з 2к+ і іншим, всюди фул-спід (5070х 3060), грав і на старому залізі 2700 1060, але тоді ще оптимізація емулятора була не дуже, зараз оптимизували краще.
Пс - думаю через пару років і на мобілах будемо запускати, бо я на планшеті з дешевим процем (снеп 685) запускаю середні пс2 іграшки в фул спіді (з 2х розширенням), а нові монстри 8 ген3+ вообще запускають комп іграшки по типу ГТА4,5 через емулятор вінди
-
Kullerok
Member
А где игры качать под эмулятор этот. Торенты?
-
Polaris
Member
Kullerok
Ігри брати там же де і для оригінальної консолі
Ігри брати там же де і для оригінальної консолі
-
erkins007
Member
Нет, постоянные вылетыReinmar: ↑ 20.01.2026 10:30Год оф вар 3?
-
DuckRider
Member
Кілзона нормально не працює, перевірявReinmar: ↑ 20.01.2026 10:30 Можна пройти умовні Анчартед 1,2,Кілзон,Год оф вар 3?
-
tornadox
Member
Scoffer: ↑ 20.01.2026 12:35з DLSS/FSR/XeSS бажаючі знайшлись би.
Саме для цього є Lossless Scaling - апскейл + фреймген.Klon: ↑ 20.01.2026 13:11Хороша штука, бо з апскейлерами та покращеннями графіки + текстур ігри виглядають краще натіву.
-
doc-oc
Member
Ну и отлично! Сама Соня забила х.. и похоронила на PS3 кучу классных игр, в которые никак иначе не поиграть на современных устройствах