Хто не знайшов ціну в статті то це 350$
Новини
Останні статті і огляди
Corsair показала клавіатуру Galleon 100 SD із вбудованою панеллю Stream Deck для геймерів і стримерів
-
Олег963
Member
Пропоную обговорити Corsair показала клавіатуру Galleon 100 SD із вбудованою панеллю Stream Deck для геймерів і стримерів
-
walkman3000
Member
якби був асус, було б 550$Олег963: ↑ 09.01.2026 12:26 Пропоную обговорити Corsair показала клавіатуру Galleon 100 SD із вбудованою панеллю Stream Deck для геймерів і стримерів
Хто не знайшов ціну в статті то це 350$![]()
-
Барбарис
Member
Але й дизайн. Жах в стилі мембранок. Чому б не спробувати щось з неї красиве зробити?
-
john_headon
Member
Без нампаду немає сенсу в ній 
-
leif
Member
john_headon
Взагалі ніякого! Без нам паду клавіатура неповноцінна! Обрізок нещасний

Взагалі ніякого! Без нам паду клавіатура неповноцінна! Обрізок нещасний
-
Zealoth
Member
Как удобно и функционально, экран на устройстве ввода, на которое пользователь не смотрит во время пользования.
-
Sashkotem
Member
Коли читав новину то подумав шо вони стім дек вбудували у клавіатуру, класний неймінг на рівні абібас
-
hohlid19
Member
Стрим деку лет больше, чем вольвовскому изделиюSashkotem: ↑ 09.01.2026 13:30 Коли читав новину то подумав шо вони стім дек вбудували у клавіатуру, класний неймінг на рівні абібас
-
Jay228
Member
фігня повна.ця панель має бути під кутом а не горизонтально!
-
Polaroid1962
Member
Для геймерів на мою думка 75% найкращій формфактор: багато місця для мишки. Якщо уже хочеться додати непотрібних кніпок - зробіть ще один яд зверху як це робили на так званих мультимедійних клавіатурах.
А ось для роботи слід обирати 75% тому що для зручного друку ви змушені розташовувати клавіатуру по центру, і з повнорозмірною мишка опиняється дуже далеко.
Повнорозмірні клавіатури лише для тих кому звички важливіши за зручність.
А ось для роботи слід обирати 75% тому що для зручного друку ви змушені розташовувати клавіатуру по центру, і з повнорозмірною мишка опиняється дуже далеко.
Повнорозмірні клавіатури лише для тих кому звички важливіши за зручність.
-
leif
Member
це як і з ультра легкими мишками: ергономіка залежить від рівня фіз. формиPolaroid1962: ↑ 09.01.2026 18:03для зручного друку ви змушені розташовувати клавіатуру по центру, і з повнорозмірною мишка опиняється дуже далеко.
-
zaqik
Member
А из экранчика нельзя что ли нампад сделать? А в месте где "5" - козявку прилепить.
-
Барбарис
Member
leif, у мене окремий нампад валяється під монітором, а зверху світчі, ніпелі, шайби, ніж тощо. І мишка грам 50-60
Тільки клава з іншої схеми. Хоча мишку десь на 130 маю 
-
Afit
Member
Прикольна задумка. Я думаю туди й нан пад можна вивести. Я теж любитель повнорозмірок, але ж і можливість зробити робочій простір під щось інше це було би теж доволі круто
-
DuckRider
Member

-
Mozdev
Member
-
Abobusik
Junior
Интересно через пару лет будет с этим тоже самое
?
-
Polaroid1962
Member
Насправді ні: якщо у вас дійсно широкі плечі то для 10 пальцевого друку вам потрібна спліт клавіатура.leif: ↑ 09.01.2026 20:15 це як і з ультра легкими мишками: ергономіка залежить від рівня фіз. формиадже всім відомо, що справні козаки достатньо широкі і потужні, щоб як раз повноцінна клавіатура ставала по центру (саме так і були розраховані її габарити насамперед) і права рука лягає при цьому в аккурат на мишку (вагою від 150гр). все решта то для фанатів матчі на безлактозному
![]()
На "звичайних" клавіатурах ви змушені звести кісті майже разом та розташувати їх паралельно що призведе до дуже незручного кута:
Код: Виділити все
кисті
| |
/ \
/ \
плечі
Відправлено через 3 хвилини 31 секунду:
Ви можете перевизначити кніпки... Навіть "о боже мій" через реєстр вінди.Afit: ↑ 10.01.2026 03:50 Прикольна задумка. Я думаю туди й нан пад можна вивести. Я теж любитель повнорозмірок, але ж і можливість зробити робочій простір під щось інше це було би теж доволі круто