Corsair показала клавіатуру Galleon 100 SD із вбудованою панеллю Stream Deck для геймерів і стримерів

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Олег963
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Corsair показала клавіатуру Galleon 100 SD із вбудованою панеллю Stream Deck для геймерів і стримерів

Хто не знайшов ціну в статті то це 350$ :insane:
walkman3000
Member

Повідомлення

якби був асус, було б 550$
Барбарис
Member

Повідомлення

Але й дизайн. Жах в стилі мембранок. Чому б не спробувати щось з неї красиве зробити?
john_headon
Member

Повідомлення

Без нампаду немає сенсу в ній :shuffle:
leif
Member

Повідомлення

john_headon
Взагалі ніякого! Без нам паду клавіатура неповноцінна! Обрізок нещасний :puke: :tomat: :censoured:
Zealoth
Member

Повідомлення

Как удобно и функционально, экран на устройстве ввода, на которое пользователь не смотрит во время пользования.
Sashkotem
Member

Повідомлення

Коли читав новину то подумав шо вони стім дек вбудували у клавіатуру, класний неймінг на рівні абібас
hohlid19
Member

Повідомлення

Sashkotem: 09.01.2026 13:30 Коли читав новину то подумав шо вони стім дек вбудували у клавіатуру, класний неймінг на рівні абібас
Стрим деку лет больше, чем вольвовскому изделию
Jay228
Member

Повідомлення

фігня повна.ця панель має бути під кутом а не горизонтально!
Polaroid1962
Member

Повідомлення

Для геймерів на мою думка 75% найкращій формфактор: багато місця для мишки. Якщо уже хочеться додати непотрібних кніпок - зробіть ще один яд зверху як це робили на так званих мультимедійних клавіатурах.

А ось для роботи слід обирати 75% тому що для зручного друку ви змушені розташовувати клавіатуру по центру, і з повнорозмірною мишка опиняється дуже далеко.

Повнорозмірні клавіатури лише для тих кому звички важливіши за зручність.
leif
Member

Повідомлення

Polaroid1962: 09.01.2026 18:03для зручного друку ви змушені розташовувати клавіатуру по центру, і з повнорозмірною мишка опиняється дуже далеко.
це як і з ультра легкими мишками: ергономіка залежить від рівня фіз. форми :learn: адже всім відомо, що справні козаки достатньо широкі і потужні, щоб як раз повноцінна клавіатура ставала по центру (саме так і були розраховані її габарити насамперед) і права рука лягає при цьому в аккурат на мишку (вагою від 150гр). все решта то для фанатів матчі на безлактозному :-P
zaqik
Member

Повідомлення

А из экранчика нельзя что ли нампад сделать? А в месте где "5" - козявку прилепить.
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, у мене окремий нампад валяється під монітором, а зверху світчі, ніпелі, шайби, ніж тощо. І мишка грам 50-60 :laugh: Тільки клава з іншої схеми. Хоча мишку десь на 130 маю :lol:
Afit
Member

Повідомлення

Прикольна задумка. Я думаю туди й нан пад можна вивести. Я теж любитель повнорозмірок, але ж і можливість зробити робочій простір під щось інше це було би теж доволі круто
Abobusik
Junior

Повідомлення

Интересно через пару лет будет с этим тоже самое :spy: ?

Polaroid1962
Member

Повідомлення

leif: 09.01.2026 20:15 це як і з ультра легкими мишками: ергономіка залежить від рівня фіз. форми :learn: адже всім відомо, що справні козаки достатньо широкі і потужні, щоб як раз повноцінна клавіатура ставала по центру (саме так і були розраховані її габарити насамперед) і права рука лягає при цьому в аккурат на мишку (вагою від 150гр). все решта то для фанатів матчі на безлактозному :-P
Насправді ні: якщо у вас дійсно широкі плечі то для 10 пальцевого друку вам потрібна спліт клавіатура.

На "звичайних" клавіатурах ви змушені звести кісті майже разом та розташувати їх паралельно що призведе до дуже незручного кута:

Код: Виділити все

кисті
  |  |
  /   \
 /     \
 плечі
Та й компактна клавіатура не заважає вам розташувати мишку далі від неї...

Відправлено через 3 хвилини 31 секунду:
Afit: 10.01.2026 03:50 Прикольна задумка. Я думаю туди й нан пад можна вивести. Я теж любитель повнорозмірок, але ж і можливість зробити робочій простір під щось інше це було би теж доволі круто
Ви можете перевизначити кніпки... Навіть "о боже мій" через реєстр вінди.
Відповісти