Оце вони розігналися з новими стандартами. Ще WiFi 7 навіть не встиг закріпитись, а тут восьму версію підсовують. Це ж якого калібру тепер потрібен буде ДБЖ для роутера, в наших реаліях?
Новини
Останні статті і огляди
ASUS продемонструвала прототип маршрутизатора ROG NeoCore з підтримкою Wi-Fi 8
-
Afit
Member
Предлагаю обсудить ASUS продемонструвала прототип маршрутизатора ROG NeoCore з підтримкою Wi-Fi 8
Оце вони розігналися з новими стандартами. Ще WiFi 7 навіть не встиг закріпитись, а тут восьму версію підсовують. Це ж якого калібру тепер потрібен буде ДБЖ для роутера, в наших реаліях?
Бо якби в мене був живий старенький, дешевенький TP-Link, якого забрала блискавка, то я би зараз його міг і від батарейок заживити
Взагалі не грівся. А новий слоняра AX3000, з WiFi 6, жере мабудь більше ампера.
-
alexeygalas
Member
ASUS продемонструвала прототип маршрутизатора ROG NeoCore з підтримкою Wi-Fi 8
- Я досі зі своєю точкою AC4x4
Враховуючи, що точка доступу BE навіть 2х2 вимагає мінімум 802.3at PoE+ тобто 24вт, а для 4х4 PoE++ 802.3bt - то ці вже мінімум будуть вимагати 802.3btAfit: ↑ 08.01.2026 03:25Це ж якого калібру тепер потрібен буде ДБЖ для роутера
-
МОНАХ
Member
►...прагнення зробити кожне з’єднання розумнішим...
► Даєш окремий модуль ШІ в кожен адаптер Wi-Fi (хулі вже там)!!!