Пропоную обговорити ASUS представила оновлену лінійку плат AM5, включно з топовими ROG Crosshair X870E Glacial та Dark Hero
Ціна настільки велика що треба окрему статтю для неї. Правда гарна материнка.
Новини
Останні статті і огляди
ASUS представила оновлену лінійку плат AM5, включно з топовими ROG Crosshair X870E Glacial та Dark Hero
-
Олег963
Member
-
Vasa95
Junior
Ага, 7 накопичувачів м.2 ))) з теперішніми цінами дуже актуальноОлег963: ↑ 07.01.2026 14:37 Пропоную обговорити ASUS представила оновлену лінійку плат AM5, включно з топовими ROG Crosshair X870E Glacial та Dark Hero
Ціна настільки велика що треба окрему статтю для неї. Правда гарна материнка.
-
Sanьka
Member
7 накопичувачів і всього 2 слота розширення.
Плати для ентузіастів
А якщо людина захоче звуковуху і плату відеозахвату тощо? Необхідність поставити 2 плати розширення виникає частіше за необхідність встановлення 7шт м.2
Плати для ентузіастів
А якщо людина захоче звуковуху і плату відеозахвату тощо? Необхідність поставити 2 плати розширення виникає частіше за необхідність встановлення 7шт м.2
-
phobosse
Member
будет колкхозить через m.2 адаптеры или внешние подключать )Sanьka: ↑ 07.01.2026 15:05А якщо людина захоче звуковуху і плату відеозахвату тощо?
-
MultiTAB
Member
В тренде хотеть SSD и ОЗУху, так что не надоА якщо людина захоче звуковуху і плату відеозахвату тощо?
-
Piter Cantrope
Member
То купить собі материнку, в якої є більше слотів PCIe.Sanьka: ↑ 07.01.2026 15:05 А якщо людина захоче звуковуху і плату відеозахвату тощо? Необхідність поставити 2 плати розширення виникає частіше за необхідність встановлення 7шт м.2
Це вже не 2000-ні роки, в людей зазвичай є максимум тільки одна карта розширення (вк), а всі інші слоти порожні. Тому виробники пхають побільше m.2 слотів, і їх можна зрозуміти.
-
sergant2020
Junior
Я не знаю жодної людини, яка б ставила звукову карту окремо, бо в таких материнках звук нормальний, два слоти і так норм 
-
Bukakanga
Member
музыканты ставят. Но там уже идет внешняя коробушка под юсб со всякими гитарными и микрофонными входами.sergant2020: ↑ 07.01.2026 17:05 Я не знаю жодної людини, яка б ставила звукову карту окремо, бо в таких материнках звук нормальний, два слоти і так норм![]()
-
leif
Member
красіво, але бєсполєзно з практичної-раціональної точки зору для 99+% покупців сабжу ¯\_(ツ)_/¯
але купувати будуть все одно
але купувати будуть все одно
-
Echo_Night
Junior
Внутренние звуковухи вымерли как класс и давно. Тем более они перекрывают поток воздуха для видеокарты, особенно если кулера снизу на неё дуют. Зато внешних вагон и тележка: от юсб-свистков за пару десятков долларов, которые по качеству перекрывают любой бортовый звук даже в самых топовых материнках, до стационарных ЦАП'ов ценой как крыло от Боинга.Sanьka: ↑ 07.01.2026 15:05 А якщо людина захоче звуковуху і плату відеозахвату тощо? Необхідність поставити 2 плати розширення виникає частіше за необхідність встановлення 7шт м.2
-
evenmore
Member
И звуковая карта, и виодезахват - проше по юсбSanьka: ↑ 07.01.2026 15:05 7 накопичувачів і всього 2 слота розширення.
Плати для ентузіастів
-
Sanьka
Member
Бери пиво, познайомимся . В мене 3 дискретних звуковихsergant2020: ↑ 07.01.2026 17:05 не знаю жодної людини, яка б ставила звукову карту окремо, бо в таких материнках звук нормальний, два слоти і так норм
І знаєш, маючи доволі непогану встройку навіть з підсилювачем я не хочу відмовлятись від звукової карти, бо дуже вже зайшли деякі фічі та й якість чудова.
Крім звуковух ще є те, що можна усунути з більш високою вірогідністю ніж 7!!! М.2, це по-перше.Echo_Night: ↑ 07.01.2026 17:47Внутренние звуковухи вымерли как класс и давно.
А по-друге є карти розширення на 4 м.2, які займають всього 1 слот.
І не завжди "не випускають масово" означає "вимерли". За такою логікою мідь теж вимерла, а її змінив пластик.