Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло сюжетне доповнення «Нерозказані історії». Воно повністю безплатне

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Zzzz
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло сюжетне доповнення «Нерозказані історії». Воно повністю безплатне
а що з локацією ЧАЕС, її не збираються використовувати і деталізувати?
Востаннє редагувалось 17.12.2025 16:39 користувачем Zzzz, всього редагувалось 2 разів.
ma_rch41
Member

Повідомлення

а як це грати якшо я вже пройшов гру а гри плюс нема?
типу грузити збереження і грати там ? якось крінж чи ні?
tablestikus
Member

Повідомлення

Zzzz
Чутки що залишили на длц.
bigmonstr666
Member

Повідомлення

Zzzz: 17.12.2025 16:37 Предлагаю обсудить Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло сюжетне доповнення «Нерозказані історії». Воно повністю безплатне
а що з локацією ЧАЕС, її не збираються використовувати і деталізувати?
так наче локація для ДЛС яке буде настпуного року.
Robostyle
Member

Повідомлення

Zzzz
С консолью можно еще полететь и увидеть в полуготовом состоянии Юпитер и "коготь" между заводом и городом.

И там же вент.комплекс с оазисом

Контента было еще пилить и пилить года два. А не бету выпускать
id3210
Junior

Повідомлення

де там всепропальщики из прошлого топика.
erkins007
Member

Повідомлення

id3210: 17.12.2025 17:05 де там всепропальщики из прошлого топика.
Где длц, где мульт? Нет даже даты выхода.
Я заплатил за голд ксд2 я получил за год все три длц. Тут я заплатил за голд и спустя год ни одного длц.
hohlid19
Member

Повідомлення

erkins007: 17.12.2025 17:24
Где длц, где мульт?
МикроДЛС только что вышло, мульт нинужон. В КП когда мульт завезут? 5 лет уже прошло :-/
LordTornado
Member

Повідомлення

Не зря, походу, я терпел. Теперь, наконец, можно и пройти...
Diablique
Member

Повідомлення

Где длц, где мульт? Нет даже даты выхода.
Я заплатил за голд ксд2 я получил за год все три длц. Тут я заплатил за голд и спустя год ни одного длц.
Соболезную, тебя обманули ;)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

hohlid19: 17.12.2025 17:27

Где длц, где мульт?
МикроДЛС только что вышло, мульт нинужон. В КП когда мульт завезут? 5 лет уже прошло :-/
сд проджекти продавали скіни для мультиплеєра? там були плани, тут інфа про онлайн все ще в стимі, та й що змінює той факт, що одна конторка набрехала? це якось знімає відповідальність з gsc? точних дат немає, тому можна і 10 років робити. "нинужон чи нужон?" питання окреме, як можна так недолуго щось захищати?
ramm
Member

Повідомлення

Пройшов гру на релізі ще з перебоями світла. Крім софтлоку в побочці (котра нічого важливого не давала) критичних багів не знайшов. Так, Алайф був рудиментарним, тим не менш гра була ще тоді була цілісною та принесла мені масу позитивних вражень. До цих пір вважаю стрільбу одну з найкращих з усіх шутерів. Тому не можу сприймати постійні коментарі типу "уже можна грати?" чи "тіпічная укрАінская ігра" інакше ніж тролінг чи розумову ваду.
erkins007
Member

Повідомлення

hohlid19: 17.12.2025 17:27В КП когда мульт завезут?
В КП я за него не платил, тут же до сих пор предметы для пульта в описании ультимейта.
ramm: 17.12.2025 20:17критичних багів не знайшов
Да полно их. Я на 1.3 словил софтлок с Лодочкой, Скадовском и при освобождении Залесья. И это только критические.
Но ладно баги. Там же баланс сломан напрочь. В тебя нпс из дробовика с 100% точностью шмаляют за километр.
Я уже молчу о том что для игры в которой ты 90% игрового процесса куда-то бежишь не должно быть такой ситуации когда стамины не хватает даже с двумя ягодами.

Тут упомянули киберпанк, он тоже на релизе был не сахар, но там было куда меньше проблем с квестами и все игровые механики работали как нужно.
ramm
Member

Повідомлення

erkins007: 17.12.2025 20:43Да полно их. Я на 1.3 словил софтлок с Лодочкой, Скадовском и при освобождении Залесья. И это только критические.
Критичні це коли ти не можеш пройти гру, всі перераховані впливають лише на внутрішньоігрове сприйняття. Нпц з дробовика не стріляють за 100м в голову вже як рік.
Востаннє редагувалось 17.12.2025 20:48 користувачем ramm, всього редагувалось 1 раз.
tablestikus
Member

Повідомлення

ramm: 17.12.2025 20:47
erkins007: 17.12.2025 20:43Да полно их. Я на 1.3 словил софтлок с Лодочкой, Скадовском и при освобождении Залесья. И это только критические.
Критичні це коли ти не можеш пройти гру, всі перераховані впливають лише на внутрішньоігрове сприйняття.
у мене був софтлок в 1.6 на смітнику коли після приходу варти туди я не міг поговорити на вулиці з персонажем без якого далі по сюжету не можна рухатися
waryag
Member

Повідомлення

erkins007: 17.12.2025 17:24Где длц, где мульт? Нет даже даты выхода.
ККД2 это сиквел и вторая игра от команды, второй сталкер, фактически, первая. Разница должна быть очевидна.

Не получилось как с ВТМБ2 - уже хорошо.
erkins007
Member

Повідомлення

ramm: 17.12.2025 20:47Критичні це коли ти не можеш пройти гру, всі перераховані впливають лише на внутрішньоігрове сприйняття
Вам значение слова софтлок понятно? Нельзя пройти квест. Совсем. Никак. Приходилось откатываться сильно назад теряя прогресс и то с Лодочкой это не помогло.
ramm: 17.12.2025 20:47Нпц з дробовика не стріляють за 100м в голову вже як рік
Ну да конечно. Я на 1.3 проходил. Попадали с обрезов на расстоянии снайперского выстрела. Где такое ещё было?

Отправлено спустя 2 минуты 6 секунд:
waryag: 17.12.2025 21:16ККД2 это сиквел и вторая игра от команды, второй сталкер, фактически, первая. Разница должна быть очевидна.
Чувак, она четвертая только в серии. Ладно четвертая, тебя цифра 2 в названии не смутила? Эт че нужно принимать чтобы сталкер2 стал первой игрой?
Востаннє редагувалось 17.12.2025 21:30 користувачем erkins007, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

waryag: 17.12.2025 21:16
erkins007: 17.12.2025 17:24Где длц, где мульт? Нет даже даты выхода.
ККД2 это сиквел и вторая игра от команды, второй сталкер, фактически, первая. Разница должна быть очевидна.

Не получилось как с ВТМБ2 - уже хорошо.
1) перший ккд (перша гра команди): реліз 13 лютого 2018 року, Treasures of the Past — 11 квітня 2018, From the Ashes — 5 липня 2018, The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon — 16 жовтня 2018, Band of Bastards — 5 лютого 2019, A Woman’s Lot — 28 травня 2019
2) бюджет ккд2 менший за с2. але ігри за якістю навіть не поруч.

Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
erkins007: 17.12.2025 21:22 Чувак, она четвертая только в серии. Ладно четвертая, тебя цифра 2 в названии не смутила? Эт че нужно принимать чтобы сталкер2 стал первой игрой?
він до того, що від оригінального gsc там вже майже нікого не залишилось і має рацію. більша частина команди, яка робила трилогію, пішла у 4а геймс робити метро
erkins007
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 17.12.2025 21:24 4а геймс робити метро
К которому ноль претензий вообще было - так же нужно часто бегать, но нет проблем со стаминой. Нет ситуации когда ты врага с трудом видишь в снайперку, а он тебя легко видит и достает по тебе из обреза. Все длц для того же Исхода вышли в срок.
Про производительность и баги в целом вообще молчу.
Можно многое списать по принципу "наши разрабы" (которые с 22 года находятся вне Украины кстати), но сталкер2 это откровенно сырая игра. Хорошая в целом, но сырая.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

erkins007: 17.12.2025 21:30
Enjthesilence: 17.12.2025 21:24 4а геймс робити метро
К которому ноль претензий вообще было - так же нужно часто бегать, но нет проблем со стаминой. Нет ситуации когда ты врага с трудом видишь в снайперку, а он тебя легко видит и достает по тебе из обреза. Все длц для того же Исхода вышли в срок.
Про производительность и баги в целом вообще молчу.
Можно многое списать по принципу "наши разрабы" (которые с 22 года находятся вне Украины кстати), но сталкер2 это откровенно сырая игра. Хорошая в целом, но сырая.
так, це правда. метро на фоні с2 - цукерка в технічному плані на реліз (хоча приколи мали місце бути). знову ж таки, хлопаки з 4а xray в основу взяли, сильно модифікували, база була, програмісти знали як працювати з рушієм, з с2 навпаки - молода тіма, дуже амбітний проект, новий рушій з цього і проблеми. з хорошого, гру не закинули, полірують, виправляють, але до своїх же обіцянок будуть йти ще не один рік
4а геймс також основну тіму давно вже в Україні не тримає, але вони вважають себе все ще українською студією
Відповісти