Ціни на жорсткі диски зростають на тлі високого попиту в сегменті ШІ та на китайському ринку

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
alexeygalas
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Ціни на жорсткі диски зростають на тлі високого попиту в сегменті ШІ та на китайському ринку

Чекав, коли ж вже ця новина з*явиться. А то багато людей писали HDD купуєм, вони для ші не потрібні. Ну ну
FastBullet
Member

Повідомлення

alexeygalas: 16.12.2025 12:06 Пропоную обговорити Ціни на жорсткі диски зростають на тлі високого попиту в сегменті ШІ та на китайському ринку

Чекав, коли ж вже ця новина з*явиться. А то багато людей писали HDD купуєм, вони для ші не потрібні. Ну ну
Чекаємо здорожчення до 150к грн, а потім зявиться Буратіно007 і купить і скаже, що ми всі заздримо :lol: :lol: :lol: бо в нас гілімі М2, на яких ненадійно зберігається інфа)))
EasyMod
Member

Повідомлення

я думаю по ціні підтягнуться і інші чіпи, бо такий перекос у вартості літографічної продукції не може залишатись без змін
Tetronga
Member

Повідомлення

Настають темні часи для ПК... Хоча це все дрібниці на фоні того, в яких темних часах ми вже живемо з 2022. Поганий час щоб бути молодим :tomat:
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Ну це габела.... це шо виходе купив ссд, озу, жд для фото/відеопомойку і на решту проц і відік? :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

Скоро корпуси подорожчають :D
cadet-ua
Member

Повідомлення

Відкрив комірку, витягнув і прелічів HDD що в мене залишилися. Протру пиляку і виставлю на продаж. "HDD без пробігу, користувався дідусь щоб дивитися погоду..."

Як що так піде й далі, то почну викопувати з комірки DDR 3... А там і до касет з перфокартами дійде... Якась зворотня еволюція.
Ostin
Member

Повідомлення

Геральт: 16.12.2025 12:54Скоро корпуси подорожчають
Впевнений, вся причетна технотусовка зараз тільки й тим і займається, щоб викотити "рішення про здорожчання, бо...". Ну тренд зараз такий, хайповий) Підвищуємо ціни і кажемо, що так і треба) Люди вже ж звичні. З точки зору маркетингу, я б викотив саме таке рішення :rotate:
Востаннє редагувалось 16.12.2025 13:12 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
alexeygalas
Member

Повідомлення

На щастя я раніше закупився хорошими дисками.
спойлер
Screenshot_20251216_131139_Gallery.jpg
Screenshot_20251216_131116_Gallery.jpg
Але потрібно ще 3 малих диски для малого nas. Мабуть саме час прикупити
Ektalion
Member

Повідомлення

alexeygalas: 16.12.2025 13:12 На щастя я раніше закупився хорошими дисками.
Це було вже у 2021 році, коли був шизомайнінг на ссд/хдд.
alexeygalas
Member

Повідомлення

Ektalion
О chia, пам'ятаю. Добре що не довго було
kairo
Member

Повідомлення

Вчасно я свій Ironwolf 8TB прикупив, після таких новин не так вже він й гуде :laugh:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Навіть і ці хлопці пішли цінники вгору. Ну що ж, ШІ слоп схоже наверне всю індустрію з таким гуркітом що відлуння ще довго буде чутно :rotate:
Mozdev
Member

Повідомлення

Да, вони всі там що показилися вкрай :rotate:
Жадібність фраєрів таки погубить :gigi:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

kairo
От бачите, все порівнюється у зрівнянні :laugh:
Slewin77
Junior

Повідомлення

я ждал этой новости.
почему, интересно, многие нововведения за последние лет 15, вызывают одно раздражение и дискомфорт?
erkins007
Member

Повідомлення

kairo: 16.12.2025 14:13 Вчасно я свій Ironwolf 8TB прикупив, після таких новин не так вже він й гуде :laugh:
У него проблема главная не гул, а долгий выход с парковки и скрипы постоянные.
MqM
Member

Повідомлення

Геральт: 16.12.2025 12:54 Скоро корпуси подорожчають :D
Дефіцит металу, пластику та скла? Це щось дійсно унікальне буде
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

MqM: 16.12.2025 14:45
Геральт: 16.12.2025 12:54 Скоро корпуси подорожчають :D
Дефіцит металу, пластику та скла? Це щось дійсно унікальне буде
Це вони вам запросто влаштують, суецький канал не резиновий, може щось і застрягти :laugh:
MqM
Member

Повідомлення

kairo: 16.12.2025 14:13 Вчасно я свій Ironwolf 8TB прикупив, після таких новин не так вже він й гуде :laugh:
Та вже було подорожчання осінню, вчасно то було би літом.
Як там з пракуванням головки? В мене Іронвольф на 4ТБ дуже часто паркує головку зчитування
Відповісти