Новини
Останні статті і огляди
ASUS обіцяє налагодити постачання флагманської ROG Matrix GeForce RTX 5090 найближчим часом
-
Dilfin
Member
Пропоную обговорити ASUS обіцяє налагодити постачання флагманської ROG Matrix GeForce RTX 5090 найближчим часом
В світі 3 тисячі мільярдерів напевно є багато замовлень.)
-
leif
Member
Фууух, ну Слава Богу! А то я вже почав хвилюватись
- спойлер
- ні
-
Megaclite
Member
може набереться 200 фанбоїв які відвалять подвійну ціну
-
kairo
Member
Де можна придбати 5090 за 2К?Megaclite: ↑ 09.12.2025 16:21може набереться 200 фанбоїв які відвалять подвійну ціну
-
joe23
Member
цією картою Хуанг прощупує ринок на ціни 6000 серіїDilfin: ↑ 09.12.2025 16:07 Пропоную обговорити ASUS обіцяє налагодити постачання флагманської ROG Matrix GeForce RTX 5090 найближчим часом
-
Shaolin_Style
Member
еще бы они по 4,1 тыщи за штуку, не наладили бы поставки 
Отправлено спустя 3 минуты 23 секунды:
newegg
nvidia
буквально свою Zotac я за 2300 и купил, взял бы фаундрес но их тогда не было нигде.
Отправлено спустя 3 минуты 23 секунды:
bestbuykairo: ↑ 09.12.2025 16:52Де можна придбати 5090 за 2К?Megaclite: ↑ 09.12.2025 16:21може набереться 200 фанбоїв які відвалять подвійну ціну
newegg
nvidia
буквально свою Zotac я за 2300 и купил, взял бы фаундрес но их тогда не было нигде.
-
kairo
Member
Ви самі свої посилання відкривали?
-
Shaolin_Style
Member
Нет, я по приколу скидываю и не смотрю
такие цены есть, вопрос в том что бы их мониторить и успеть выкупить а так же доставить в Украину
-
kairo
Member
Нагадало часи майнінг-буму, коли мені кидали посилання на newegg Out of stock позиції, і говорили, що все там можна по MSRP замовити, просто треба постійно натискати F5 і вхопити карту))такие цены есть, вопрос в том что бы их мониторить и успеть выкупить а так же доставить в Украину
Податки, доставка, мито?буквально свою Zotac я за 2300 и купил
-
Shaolin_Style
Member
Да нет, почему есть же сайты трекеры. Можно прикрутить автовыкуп даже, было бы желание.kairo: ↑ 09.12.2025 17:38 Нагадало часи майнінг-буму, коли мені кидали посилання на newegg Out of stock позиції, і говорили, що все там можна по MSRP замовити, просто треба постійно натискати F5 і вхопити карту))
Такого я вам публично озвучивать не буду, товарищ майор.kairo: ↑ 09.12.2025 17:38 Податки, доставка, мито?
-
kairo
Member
Карти в дефіциті. Десь комусь могло пощастити, але реальна ціна зараз +-3К Євро в ЄС. Можете зайти на Амазон глянути.Shaolin_Style: ↑ 09.12.2025 17:47Да нет, почему есть же сайты трекеры. Можно прикрутить автовыкуп даже, было бы желание.
- спойлер
- спойлер
-
AntonyKandaurov
Member
Та й не дивно, 3000 за найбіднішу 6090 можна сміливо ставити, куплять бо требаjoe23: ↑ 09.12.2025 17:14цією картою Хуанг прощупує ринок на ціни 6000 серіїDilfin: ↑ 09.12.2025 16:07 Пропоную обговорити ASUS обіцяє налагодити постачання флагманської ROG Matrix GeForce RTX 5090 найближчим часом
-
evenmore
Member
У нас конкретно астрал начинается от 135, и в европе дешевле не продают. В штатах тоже ненамного.
5090 за последние ~4 месяца по мсрп видел только FE на офсайте, дроп на 1-4 минуты раз в месяц. Ещё доставка, 10-40$, и растаможка вчёрную 200$. Играть в рулетку с занижением и шансом белой растаможки такое себе. Ещё мой заказ на укр форвардера приняли, но позже отменили. На другую контору, что к нам не возит - у товарища прошёл.
Рефы и опенбокс мелькали по 2.2+
5090 за последние ~4 месяца по мсрп видел только FE на офсайте, дроп на 1-4 минуты раз в месяц. Ещё доставка, 10-40$, и растаможка вчёрную 200$. Играть в рулетку с занижением и шансом белой растаможки такое себе. Ещё мой заказ на укр форвардера приняли, но позже отменили. На другую контору, что к нам не возит - у товарища прошёл.
Рефы и опенбокс мелькали по 2.2+
-
kairo
Member
Вони вже так і зробили із 5090. Написали в на презентації 5090 - $2000, а по факту, таких цін практично немає, паперовий реліз. Зате купа варіантів за 2,5-3К.AntonyKandaurov: ↑ 09.12.2025 18:05Та й не дивно, 3000 за найбіднішу 6090 можна сміливо ставити, куплять бо треба
-
enkosxs
Member
классная красивая карта!!! Но мы этот этап пройдём как обычно в новостях, а потом будем вспоминать её в роликах на ютубе как какую нить Асус МАРС. Хотя сейчас таких эксперементов уже не делают. А жаль. Картина когда у тебя в системнике стоит 2 видеокарты, ухх мощь!!!!
-
evenmore
Member
Типичная сборка для llm сегодня.enkosxs: ↑ 09.12.2025 18:48 Картина когда у тебя в системнике стоит 2 видеокарты, ухх мощь!!!!
-
Vpupkin
Member
Прикольна карта, але вже пізно, купив дешман едішин від гігі.
-
Archer
Member
В кінці літа zotac solid в німецькому амазоні якраз 2к коштувала,а я ще думав що все ще дорого, ну а потім вона різко "подешевшала" до 3к(kairo: ↑ 09.12.2025 16:52Де можна придбати 5090 за 2К?Megaclite: ↑ 09.12.2025 16:21може набереться 200 фанбоїв які відвалять подвійну ціну
-
leif
Member
Archer
Так і в Україні 5090 влітку продавались від 2кілоєвро
Так і в Україні 5090 влітку продавались від 2кілоєвро
-
kairo
Member
Хіба в бомж-магазинах із гарантією в три дні. Я влітку слідкував за цінами, в більш-менш нормальних магазинах воно стартувало з 120к.leif: ↑ 09.12.2025 20:47Так і в Україні 5090 влітку продавались від 2кілоєвро