Fractal Design пропонує корпус Epoch XL з підтримкою плат E‑ATX

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
man1242
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Fractal Design пропонує корпус Epoch XL з підтримкою плат E‑ATX

Якийсь обідраний ліан лі кул 3 :D Ще дорожче буде 100% :rolleyes:
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Top radiator Up to 280/360 mm
Front radiator Up to 280/360 mm
У меня только один лишь вопрос - что происходит с инженерами фрактала? Они совсем идиоты?
beeer
Member

Повідомлення

Ну і вага менше 10 кг при таких розмірах тонко натякає, що він з фольги.
Hells Angels
Member

Повідомлення

beeer: 05.12.2025 13:05Ну і вага менше 10 кг при таких розмірах тонко натякає, що він з фольги.
вони вже давно всі з фольги, тому що вирішили тримати ціни на старих рівнях, а якість пішла по одному місцю
МОНАХ
Member

Повідомлення

Hells Angels: 05.12.2025 13:19 вони вже давно всі з фольги, тому що вирішили тримати ціни на старих рівнях, а якість пішла по одному місцю
► Мене недавно шпиняли, що я взяв душний/скучний, застарілий по моделі корпус від Фрактала - :D зате ще точно не з фольги: в повному "залізячному" спорядженні - у мене велосипед легший буде. Правда, пластмаси там - місцями поганенькі і фільтри - посередні по ефективності, як виявилось.
GreenMile
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 05.12.2025 13:01 Top radiator Up to 280/360 mm
Front radiator Up to 280/360 mm
У меня только один лишь вопрос - что происходит с инженерами фрактала? Они совсем идиоты?
А що не так? :think:

Відправлено через 19 хвилин 12 секунд:
beeer: 05.12.2025 13:05 Ну і вага менше 10 кг при таких розмірах тонко натякає, що він з фольги.
Не натякає, вони зараз всі такі, просто фрактал завжди чесно пише вагу в специфікації окремо нетто і окремо брутто, а всі інші зазвичай пишуть тільки брутто. То й же Ланкул 3 нетто важить 10,1кг, що аж на ~300 грам більше ніж цей фрактал, а фрактал менший в габаритних розмірах.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

А що не так? :think:[/quote]У фултовера 520-560 должна быть сверху доступна водянка.
GreenMile
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 05.12.2025 16:15 У фултовера 520-560 должна быть сверху доступна водянка.
Кому должна? Фрактал в довжину 50см, не всім потрібні гроби під 60см в довжину. Та й найбільш ходова водянка - це 360, а 420-ті потрібні одиницям, які для неї візьмуть інший корпус.
kairo
Member

Повідомлення

beeer: 05.12.2025 13:05Ну і вага менше 10 кг при таких розмірах тонко натякає, що він з фольги.
Мій Pop XL Air має таку саму вагу. Хороший там метал. Разом із обладнанням в мене ПК важить під 20 кг, куди вже більше.
BravoLA
Member

Повідомлення

Я думал взять себе новый фрактал, так хорошо что посмотрел в начале, такоег г... сейчас выпускает. Я не понимаю как так скатися можно было.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Він не з фольги, просто дуже дірявий.
Yurius
Member

Повідомлення

Фрактал давно вмер, інженерія застаріла років на 5 ,якість впала.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Yurius: 05.12.2025 20:46 Фрактал давно вмер, інженерія застаріла років на 5 ,якість впала.
А хто не вмер, шо можна зараз брати?
kairo
Member

Повідомлення

Vpupkin: 05.12.2025 20:50А хто не вмер, шо можна зараз брати?
Вінгу за 350 грн, то ж вже рекомендували відносно недавно.
Відповісти