Предлагаю обсудить Creative Assembly розробляє середньовічну стратегію Total War: Medieval III
Оно то хорошо, но если посмотреть как они допиливают до сих пор ваху 3, то не понятно вообще когда она выйдет и в каком виде)
А хотелось бы анонс от них по 40к, ходили слухи.
Новини
Останні статті і огляди
Creative Assembly розробляє середньовічну стратегію Total War: Medieval III
-
proos
Member
-
Prescott
Member
Ну наконец то нормальные игры в серии 
-
vsx
Member
Total War: Medieval наверно самая удачная серия франшизы, хотя мне больше Rome нравился. Играл еще в школе в первый Medieval, невероятные ощущения были.
-
skyod69
Member
Учитывая сколько денег я слил на все ТоталВар Вархамер,начиная с первого...боюсь подумать сколько придется слить на новый Медиевал,особенно если все королевства отдельно продаваться будут.
-
Enjthesilence
Member
"in early development" - тому вийде не скороproos: ↑ 05.12.2025 10:55 Предлагаю обсудить Creative Assembly розробляє середньовічну стратегію Total War: Medieval III
Оно то хорошо, но если посмотреть как они допиливают до сих пор ваху 3, то не понятно вообще когда она выйдет и в каком виде)
А хотелось бы анонс от них по 40к, ходили слухи.
-
den888
Member
Невже ?! Як вже задовбали ці побічки про китайських/єгипетських рахітів, всякі фентезі. Давай нормальний класичний тотал вар!
-
kairo
Member
По чуткам, наступна буде по Васі 40К, що логічно, враховуючи успіх Вархаммер серії. Тому думаю, що третій Мідівал вийде досить не скоро.
Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
Три королівства була досить хорошою, її закинули нажаль, бо ДЛЦ погано продавались.den888: ↑ 05.12.2025 14:31ці побічки про китайських/єгипетських рахітів, всякі фентезі
-
proos
Member
на тга от них анонс по старварс будетkairo: ↑ 05.12.2025 17:17По чуткам, наступна буде по Васі 40К
-
cezuc
Junior
Ну сподіваюсь 3го сьогуна теж зроблять, мені занепад самураїв дуже сподобався
-
Panasi
Member
Нарешті випустять total war на глобальній карті і не в фентезі сетингу. Рим, середньовіччя і імперія були улюбленими частинами.
-
tablestikus
Member
ти почекай - вони тіки нове длц до вахи 3 випустили і вже анонсували наступне длц)skyod69: ↑ 05.12.2025 11:52 Учитывая сколько денег я слил на все ТоталВар Вархамер,начиная с первого...боюсь подумать сколько придется слить на новый Медиевал,особенно если все королевства отдельно продаваться будут.