Creative Assembly розробляє середньовічну стратегію Total War: Medieval III

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
proos
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Creative Assembly розробляє середньовічну стратегію Total War: Medieval III

Оно то хорошо, но если посмотреть как они допиливают до сих пор ваху 3, то не понятно вообще когда она выйдет и в каком виде)
А хотелось бы анонс от них по 40к, ходили слухи.
Prescott
Member

Повідомлення

Ну наконец то нормальные игры в серии :super:
vsx
Member

Повідомлення

Total War: Medieval наверно самая удачная серия франшизы, хотя мне больше Rome нравился. Играл еще в школе в первый Medieval, невероятные ощущения были.
skyod69
Member

Повідомлення

Учитывая сколько денег я слил на все ТоталВар Вархамер,начиная с первого...боюсь подумать сколько придется слить на новый Медиевал,особенно если все королевства отдельно продаваться будут.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

proos: 05.12.2025 10:55 Предлагаю обсудить Creative Assembly розробляє середньовічну стратегію Total War: Medieval III

Оно то хорошо, но если посмотреть как они допиливают до сих пор ваху 3, то не понятно вообще когда она выйдет и в каком виде)
А хотелось бы анонс от них по 40к, ходили слухи.
"in early development" - тому вийде не скоро
den888
Member

Повідомлення

Невже ?! Як вже задовбали ці побічки про китайських/єгипетських рахітів, всякі фентезі. Давай нормальний класичний тотал вар!
kairo
Member

Повідомлення

По чуткам, наступна буде по Васі 40К, що логічно, враховуючи успіх Вархаммер серії. Тому думаю, що третій Мідівал вийде досить не скоро.

Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
den888: 05.12.2025 14:31ці побічки про китайських/єгипетських рахітів, всякі фентезі
Три королівства була досить хорошою, її закинули нажаль, бо ДЛЦ погано продавались.
proos
Member

Повідомлення

kairo: 05.12.2025 17:17По чуткам, наступна буде по Васі 40К
на тга от них анонс по старварс будет
cezuc
Junior

Повідомлення

Ну сподіваюсь 3го сьогуна теж зроблять, мені занепад самураїв дуже сподобався
Panasi
Member

Повідомлення

Нарешті випустять total war на глобальній карті і не в фентезі сетингу. Рим, середньовіччя і імперія були улюбленими частинами.
tablestikus
Member

Повідомлення

skyod69: 05.12.2025 11:52 Учитывая сколько денег я слил на все ТоталВар Вархамер,начиная с первого...боюсь подумать сколько придется слить на новый Медиевал,особенно если все королевства отдельно продаваться будут.
ти почекай - вони тіки нове длц до вахи 3 випустили і вже анонсували наступне длц)
Відповісти