Новини
Останні статті і огляди
Новий компактний корпус Chieftec Cube нагадує сабвуфер
-
unique-neon
Member
Предлагаю обсудить Новий компактний корпус Chieftec Cube нагадує сабвуфер
Раз стім куб буде по ціні ПК, то і конкуренти під'їхали
Раз стім куб буде по ціні ПК, то і конкуренти під'їхали
-
Georgin
Member
Так це ж минула версія Cube зі зміненою "мордою", а все інше те ж саме.
Але виглядає непогано і така фронт-панель, мабуть, буде трохи кращє для більш ефективної продувки.
Але виглядає непогано і така фронт-панель, мабуть, буде трохи кращє для більш ефективної продувки.
-
Геральт
Member
О, маю такий, тільки морда інша. Саме смачне в ньому ось це:
- спойлер

-
Lekrs
Member
Гарний корпусик, все більше подобаються такі рішення, ніж фуллтауери
-
unique-neon
Member
А це порівняно з іншими mitx чи просто сам формфактор гарячий?Геральт: ↑ 25.11.2025 13:01Ну, але тісненький/гаряченький.
-
Барбарис
Member
Він виглядає краще за попередню версію, взяв би такий якби не треба ссд в псі пхати.
-
Геральт
Member
unique-neon
Інших не мав, тому важко сказати. Але ryzen 5800X3D+6900 було тяжко, знімав кришку. Хоч і натикано там Noctua. 5800X+6700XT політ нормальний
Інших не мав, тому важко сказати. Але ryzen 5800X3D+6900 було тяжко, знімав кришку. Хоч і натикано там Noctua. 5800X+6700XT політ нормальний
-
tornadox
Member
Мав 2 компамтні корпуси під matx обидва були гарячі, від ідеї відмовився і повернувся на фултауер.unique-neon: ↑ 25.11.2025 13:07 А це порівняно з іншими mitx чи просто сам формфактор гарячий?
Для м-itx схожий досвід, але там взагалі корпус форм фактору тонкий клієнт.
А от m-itx корпус Cooler Master Elite 120 - там з обдувом все добре, але компактним його важко назвати.
-
shnok
Member
Виглядає стильно, досить цікаво, врешті-решт це не акваріум знову, а щось відносно нове 
-
TypStar
Member
Steam Machine
-
Васильович
Member
Ну, не знаю - мені він нагадує Xbox Series S на стероїдахНовий компактний корпус Chieftec Cube нагадує сабвуфер
-
LVladislavchik
Member
Збирав якось в такому кейсі зі старою мордою, що в ньому унікального навіть не знаю, місця займає просто вагон і охолодження реалізовано доволі жахливо.
-
Tiufin
Member
А який сенс в подібному форм-факторі? Для ігрової/робочої станції - буде грітися. А для менш потужної збірки- краще вже міні купити- його не видно, не чутно, і з собою можна брати всюдиLekrs: ↑ 25.11.2025 13:04 Гарний корпусик, все більше подобаються такі рішення, ніж фуллтауери
-
alex_sul
Advanced Member
Геральт
розверни 200ку на видув. а 120 вдув. Мав подібний. Був дуже здивований результатом
розверни 200ку на видув. а 120 вдув. Мав подібний. Був дуже здивований результатом
-
daesz
Member
По фотці воно виглядає як матх, а не мітх.unique-neon: ↑ 25.11.2025 13:07А це порівняно з іншими mitx