Silverstone готує до релізу ретро-корпус FLP03 з підтримкою плат microATX

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
afhpwnd
Member

Повідомлення

Лайно, м'яко кажучи.
Вибачте.
Impulse101
Member

Повідомлення

Мммм, 5 дюймовий відсік. Треба обов'язково щоб була кнопка турбо на корпусі і щоб метал жовтів з часом, інакше не зайде :D
Liam
Member

Повідомлення

Сучасних йобликів можна побачити здалеку - "некрасиво", "Лайно", "Ретройобам зайде", "Мммм, 5 дюймовий відсік"... В мої часи, купити корпус - це вже занадто, потім. Тому в багатьох усе лежало прям на столі або в картонній коробці. Шо ви знаєте про ті часи? Джампери на платі для разгону, закреслювання олівцем контактів на Athlon, Duron та резисторів на відеокартах? Як носили HDD один до одного, качали уночі музичні треки MP3 - бо тариф телефона дешевший. Проходили ігри на 15 - 20 FPS, ховали від батьків CD-диски із порнухою, знали напам'ять усі чіт-коди з Doom та Quake. Перши дірки у дерев'яних рамах вікон під локальну мережу, щоб ночами грати у Counter-Strike, а вдень спати на парах? Місцеві чати, ***NaTaShA*** та !!!GOD!!!, перші флірти, палена горілка та бійки на зустрічах... Які там корпуси? Ми жили більш цікавим життям.
leif
Member

Повідомлення

Liam: 17.11.2025 11:36Ми жили більш цікавим життям.
це ви просто молоді роки згадали. так кожне покоління стверджує, невже не помічали?

і зумери через 20 років теж щось подібне казатимуть з поправкою на епоху
ViPo
Member

Повідомлення

Liam: 17.11.2025 11:36Сучасних йобликів можна побачити здалеку - "некрасиво", "Лайно", "Ретройобам зайде", "Мммм, 5 дюймовий відсік"... В мої часи, купити корпус - це вже занадто, потім...
Це ж які такі "твої часи"? Судячи з твого віку, за 10 років до твоїх, у мої часи, ніяких проблем ні з корпусами ні з чимось іншим не було. Правда з IBM PC сумісних компів тоді були лише ХТ та 286. І ще задовго до твоїх "Джампери на платі для разгону, закреслювання олівцем контактів на Athlon, Duron..." (бідненький як ти вижив після такого), ми паяльником збирали різні версії спектрумів і навіть РАДИО-86РК та ОРИОН-128.
І зазнач, при цьому я не називаю молодших людей "Сучасними йобликами". Схоже, йоблик тут тільки ти один.
Liam
Member

Повідомлення

leif: 17.11.2025 11:40 це ви просто молоді роки згадали. так кожне покоління стверджує, невже не помічали?

і зумери через 20 років теж щось подібне казатимуть з поправкою на епоху
Усе "ми" помічаємо та бачимо, з поправкою на зумерів та епохи.
leif
Member

Повідомлення

Liam: 17.11.2025 11:56Усе "ми" помічаємо та бачимо
точно? а по вашому посту і не скажеш. класичне "от були часи, трава зеленіша, дівки гарніші" і в такому дусі :laugh:

виглядає крінжово, скажу прямо
Liam
Member

Повідомлення

ViPo: 17.11.2025 11:54
Liam: 17.11.2025 11:36Сучасних йобликів можна побачити здалеку - "некрасиво", "Лайно", "Ретройобам зайде", "Мммм, 5 дюймовий відсік"... В мої часи, купити корпус - це вже занадто, потім...
Це ж які такі "твої часи"? Судячи з твого віку, за 10 років до твоїх, у мої часи, ніяких проблем ні з корпусами ні з чимось іншим не було. Правда з IBM PC сумісних компів тоді були лише ХТ та 286. І ще задовго до твоїх "Джампери на платі для разгону, закреслювання олівцем контактів на Athlon, Duron..." (бідненький як ти вижив після такого), ми паяльником збирали різні версії спектрумів і навіть РАДИО-86РК та ОРИОН-128.
І зазнач, при цьому я не називаю молодших людей "Сучасними йобликами". Схоже, йоблик тут тільки ти один.
Ооо... Знайшлося! "І зазнач, при цьому я не називаю молодших людей "Сучасними йобликами" - і шо, де медалі за таке неймовірне досягнення? "ми паяльником збирали різні версії спектрумів і навіть РАДИО-86РК та ОРИОН-128" - і шо? Це якось пов'язано з тим, що сучасні голови вважають застарілий дизайн корпусів лайном та можуть називати інших "ретройобами"??? Якщо у когось не має поваги до минулого - то чому в мене повинна бути повага до них? Нехай слідкують за собою.
leif
Member

Повідомлення

Liam: 17.11.2025 12:12Це якось пов'язано з тим, що сучасні голови вважають застарілий дизайн корпусів лайном та можуть називати інших "ретройобами"???
ви, видно, ЛАН для КС кинули на початку нульових, але інтернет вам недавно провели.

ловіть pro-tip, тут в інтернеті з усім так і засрано буде все, абсолютно все) привід знайдеться. але це далеко не аргумент, щоб опускатись до такого ж рівня і кидатись на людей у відповідь) ну, хоча, ви самі собі дивіться, кожен робить, що подобається, за це ми інтернет і любимо :)
BanShee
Member

Повідомлення

Давайте ще згадаємо як подорожники прикладали та лопухами підтирались... Якщо на той час такі речі були звичайними, то зараз це незвичайне та дике. Просто про деякі речі краще згадувати як історію в минулому...
Liam
Member

Повідомлення

leif: 17.11.2025 12:04
Liam: 17.11.2025 11:56Усе "ми" помічаємо та бачимо
точно? а по вашому посту і не скажеш. класичне "от були часи, трава зеленіша, дівки гарніші" і в такому дусі :laugh:

виглядає крінжово, скажу прямо
Ви своє бачення написали? Написали. Я теж своє написав. Кому крінж, кому не крінж. Комусь "трава зеленіша", комусь корпуси лайно, хтось Спектруми збирає.
StTechnik
Member

Повідомлення

Liam: 17.11.2025 12:12Якщо у когось не має поваги до минулого - то чому в мене повинна бути повага до них?
Как то ты фигово ностальгируешь. :lol: Ну слишком театрально.
Лично я - как минимум старше тебя, и как максимум - вот того всего бреда про картонные коробки вместо корпусов не было в помине. И да, дизайн корпусов того времени был ужасный. Абсолютно не приспособленный для беспроблемной сборки и эргономики ровно ноль. Присоединюсь пожалуй к удивлению как ты дожил. :)
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Бачу дивний виріз під БЖ. Цікаво, для чого?
Liam
Member

Повідомлення

leif: 17.11.2025 12:18
Liam: 17.11.2025 12:12Це якось пов'язано з тим, що сучасні голови вважають застарілий дизайн корпусів лайном та можуть називати інших "ретройобами"???
ви, видно, ЛАН для КС кинули на початку нульових, але інтернет вам недавно провели.
Ви, Ми, И, Ы, SЫИ. Шановний, який ЛАН??? Коли я з сусідами мережу робив - RG-58 був у "моді". Усе за мене знаєте, коли й що робив)))
leif
Member

Повідомлення

Liam: 17.11.2025 12:30Ви, Ми, И, Ы, SЫИ
випив -- за кермо не сідай на форум не заходь. чи що це за потік свідомості?
Liam: 17.11.2025 12:30Коли я з сусідами мережу робив - RG-58 був у "моді". Усе за мене знаєте, коли й що робив)))
ви не зрозуміли, що я хотів сказати :)
Liam
Member

Повідомлення

StTechnik: 17.11.2025 12:23
Liam: 17.11.2025 12:12Якщо у когось не має поваги до минулого - то чому в мене повинна бути повага до них?
Как то ты фигово ностальгируешь. :lol: Ну слишком театрально.
Лично я - как минимум старше тебя, и как максимум - вот того всего бреда про картонные коробки вместо корпусов не было в помине. И да, дизайн корпусов того времени был ужасный. Абсолютно не приспособленный для беспроблемной сборки и эргономики ровно ноль. Присоединюсь пожалуй к удивлению как ты дожил. :)
))) Ой блт... "бреда про картонные коробки вместо корпусов не было в помине" - ох уж эти состоятельные студенты "того времени". "Ну слишком театрально." - и что? Задел нежные нейроны твоего великовозростного мозга своими дисками с порнухой и палёной водкой?
Snikard
Member

Повідомлення

почему бп снизу? не по канону!
StTechnik
Member

Повідомлення

Liam: 17.11.2025 12:37Задел нежные нейроны
Ты контакты диллера мне скинь потом. Класные вещества :up:
Liam
Member

Повідомлення

leif: 17.11.2025 12:32
Liam: 17.11.2025 12:30Ви, Ми, И, Ы, SЫИ
випив -- за кермо не сідай на форум не заходь. чи що це за потік свідомості?

Та це гумор, не зважайте уваги.
Liam: 17.11.2025 12:30Коли я з сусідами мережу робив - RG-58 був у "моді". Усе за мене знаєте, коли й що робив)))
ви не зрозуміли, що я хотів сказати :)
Дійсно? От... Ц... Шош тепер робити? Мабуть курси якісь, щоб усіх розуміти.

Отправлено спустя 3 минуты 47 секунд:
StTechnik: 17.11.2025 12:41
Liam: 17.11.2025 12:37Задел нежные нейроны
Ты контакты диллера мне скинь потом. Класные вещества :up:
Фармацевт. Нормальные люди говорят - фармацевт.
Відповісти