Для ARC Raiders вийшло оновлення з новою мапою Stella Montis

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Pushkinyan
Junior

Повідомлення

Предлагаю обсудить Для ARC Raiders вийшло оновлення з новою мапою Stella Montis

Вчора купив цю гру, через 10 хвилин видалив і зробив заявку на повернення коштів - причина відсутність вібрації на контроллере через пк, 2025 рік, перший раз таке бачу взагалі, і як показав пошук не один я так зробив, на пс5 все нормально, Xbox та pc така ситуація...
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Pushkinyan: 14.11.2025 09:11 Предлагаю обсудить Для ARC Raiders вийшло оновлення з новою мапою Stella Montis

Вчора купив цю гру, через 10 хвилин видалив і зробив заявку на повернення коштів - причина відсутність вібрації на контроллере через пк, 2025 рік, перший раз таке бачу взагалі, і як показав пошук не один я так зробив, на пс5 все нормально, Xbox та pc така ситуація...
Бідолашний, правильно зробив!
MqM
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 14.11.2025 09:37
Pushkinyan: 14.11.2025 09:11 Предлагаю обсудить Для ARC Raiders вийшло оновлення з новою мапою Stella Montis

Бідолашний, правильно зробив!
Для вібрації треба було підключити вібратор це ж логічно :D
Пс о то в людей проблеми, що без вібрацій немає занурення в атмосферу. Наскільки знаю не в усіх пк іграх реалізована вібрація з консольних версій
mult
Member

Повідомлення

Хтось в шутери на ПК грає геймпадом.... ну кожному своє як то кажуть :)
Я в шутери на геймпаді неможу грати.
Адже для цього треба вмикати Aim Assist, в моєму розумінні це вже не я гратиму, а сама гра за мене.
Суто мені так не цікаво, я хочу сам грати, сам цілитись і сам промазувати, а не що там за мене примагнітить.
Завжди вимикаю це налаштування.
І кросплатформу в іграх якщо є, теж вимикаю.
В цій грі також, щоб не зустрічатись з консольними гравцями.
Voozy
Member

Повідомлення

del
Pushkinyan
Junior

Повідомлення

Тут питания не в тому якого коліру фломастери, чи до чого потрібно підключати вібратор, питання в тому що розробники поклали болт на базовий функціонал, який для прикладу на пс5 працює. Не всі люди грають для спортивного результату, а гра через контроллер це трохи інший навик та рівень відчуттів, диванний геймінг перед телевізором відрізняється від скрюченної спини біля миша-клави, кожен вибирає собі
7mindfields
Member

Повідомлення

Найтупіша причина для рефанду
Kib
Member

Повідомлення

7mindfields: 15.11.2025 13:25

Найтупіша причина для рефанду
Справедливості заради, якщо відкинути вібрацію, адаптація під геймпад в гри така собі, що стосується менеджменту інвентарю на поверхні.
Відповісти