Новини
Останні статті і огляди
Продано вже понад чотири мільйони копій ARC Raiders
-
hohlid19
Member
Пропоную обговорити Продано вже понад чотири мільйони копій ARC Raiders
Есть смысл вкатываться, или дождаться лучше 15 числа?
-
Enjthesilence
Member
Цикл вайпів в цій гри працює таким чином, що можна «вкатуватись» будь коли.hohlid19: ↑ 11.11.2025 12:27 Пропоную обговорити Продано вже понад чотири мільйони копій ARC Raiders
-
Pushkinyan
Junior
Можна за цією гроші купити нову до фаллаут
-
Afit
Member
Чому в мене не виникло бажання купити фолаут, а цю я купив в перший день і залишився задоволеним?Pushkinyan: ↑ 11.11.2025 13:54 Можна за цією гроші купити нову до фаллаут
-
korea
Member
Читанку купиPushkinyan: ↑ 11.11.2025 13:54 Можна за цією гроші купити нову до фаллаут
-
tornadox
Member
Що не день то пост про цю гру, відділ маркетингу працює на задавлення успіху BF6 вправно.
-
OldGoodGames
Member
продовжуйте вести спостереження та тримати нас у курсіПродано вже понад чотири мільйони копій ARC Raiders
-
Prescott
Member
Со стороны, если честно, выглядит не так чтобы интересно, неужели играя самому ситуация кардинально иная?
-
Джон_Иваныч
Member
Так наче у БФ6 піковий онлайн був вищий, щось біля 750к гравців. Чи мб малось на увазі поточний онлайн бф6, але тоді таке собі порівняння.У минулі вихідні вона показала в Steam піковий онлайн понад 460 тисяч одночасних гравців, обігнавши навіть Battlefield 6.
-
Vpupkin
Member
Та ми вже зрозуміли що в цю гру хтось грає і комусь там навіть сподобалося, але я якось без грінділок проживу.
-
evgeniyproweb
Member
когда смотрел стрим беты, 2-3 мес назад, было так себе визуально, потом скачал и поиграл перед релизом когда 2 дня давали и не понял нравится или нет, на релизе купил и играл с рандомами, начал втягиваться и реально понравилась, кенты сказали фу, но затем один таки купил, начали играть вдвоем, потом 3ий увидел что мы играем и много кто с его кентов, решил попробовать, вот уже играем фул патькой втроем))) смотреть стрим и играть оказалось сильно разные ощущения, по крайней мере для этой игры. Думаю чтобы сделать вывод нравится или нет нужно сыграть каток 30-50, видосы посмотреть тоже не помешает, бо по началу хрен пойми что надо а что нет, ну и когда шарящие типы попадались то я бегал за ними и смотрел что делают, когда играю с рандомами то в основном(95%) попадаются иностранцы, очень редко неадекватыPrescott: ↑ 11.11.2025 16:30 Со стороны, если честно, выглядит не так чтобы интересно, неужели играя самому ситуация кардинально иная?
-
Siferatus
Member
Мне вот наоборот больше залипать в стримы нравится. На вкус и цвет как говорится.....evgeniyproweb: ↑ 11.11.2025 21:18когда смотрел стрим беты, 2-3 мес назад, было так себе визуально, потом скачал и поиграл перед релизом когда 2 дня давали и не понял нравится или нет, на релизе купил и играл с рандомами, начал втягиваться и реально понравилась, кенты сказали фу, но затем один таки купил, начали играть вдвоем, потом 3ий увидел что мы играем и много кто с его кентов, решил попробовать, вот уже играем фул патькой втроем))) смотреть стрим и играть оказалось сильно разные ощущения, по крайней мере для этой игры. Думаю чтобы сделать вывод нравится или нет нужно сыграть каток 30-50, видосы посмотреть тоже не помешает, бо по началу хрен пойми что надо а что нет, ну и когда шарящие типы попадались то я бегал за ними и смотрел что делают, когда играю с рандомами то в основном(95%) попадаются иностранцы, очень редко неадекватыPrescott: ↑ 11.11.2025 16:30 Со стороны, если честно, выглядит не так чтобы интересно, неужели играя самому ситуация кардинально иная?
Наверное закидаете сейчас помидорами, но в упор не вижу в этом проекте ничего такого, что заставило бы выложить кровные и пойти гасать: зачем если есть, например, бесплатный Once Human?
-
daesz
Member
Ніби різна ЦА.tornadox: ↑ 11.11.2025 15:36 відділ маркетингу працює на задавлення успіху BF6 вправно.
-
Kib
Member
Може комусь допоможе, але гра по дефолту на радеон картах врубає опції які критично шкодять. Нвідівський ртх якщо не в положені "статік" приводить до крашів, анті лаг 2 (аналог рефлекса) також по дефолту увімкнений, навіть на поколінні яке його не підтримує, вимкнув і нарешті вирішив проблему постійної появи іконки високого пінгу, втрати пакетів і тп.
-
Enjthesilence
Member
на 9070хт нормально працює той ретрейсинг, тому що карта має чим його обробляти, бо це хардвейр рт, а не програмний.Kib: ↑ 12.11.2025 06:08 Може комусь допоможе, але гра по дефолту на радеон картах врубає опції які критично шкодять. Нвідівський ртх якщо не в положені "статік" приводить до крашів, анті лаг 2 (аналог рефлекса) також по дефолту увімкнений, навіть на поколінні яке його не підтримує, вимкнув і нарешті вирішив проблему постійної появи іконки високого пінгу, втрати пакетів і тп.
і продуктивність твого заліза не впливає на втрату пакетів з пінгом.
а проблема скоріше за все в цьому:
- спойлер
- 1)"9070xt user here.
Experiencing persistent crashes in Arc Raiders.
Was using 25.10.2 before. Rolled back to 25.9.2. Crashes became less frequent but were not resolved.
Other games The Finals and BF6 crashes too."
2)"9070 XT
i7 12700f
32GB DDR4
I got random frame drops with 25.10.2,
After downgrading to 25.9.2 im fine."