Вийшло перевидання Fallout 4: Anniversary Edition, в якому немає нічого нового

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
proos
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Вийшло перевидання Fallout 4: Anniversary Edition, в якому немає нічого нового

Сьогодні виходить останнє длс для кінгдом кам 2 :super:
Кому не пофіг що там перевипустив Тодік)
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

с вас 1200 грн :rotate:
photo_2025-11-10_19-10-41.jpg
Sashr
Member

Повідомлення

За що Бетзесда взагалі живе? Звідки в них гроші? На одних ремастерах ремастерів багато не заробиш. З власного хіба що ТЕС онлайн, але не знаю наскільки воно успішне та чи покриває провал Starfield.
Як видавець вони теж не дуже. Лише Дум вартий уваги. Усі інше провал, особливо Reddall.
Polyaan
Member

Повідомлення

Sashr: 11.11.2025 10:38 За що Бетзесда взагалі живе? Звідки в них гроші? На одних ремастерах ремастерів багато не заробиш. З власного хіба що ТЕС онлайн, але не знаю наскільки воно успішне та чи покриває провал Starfield.
Як видавець вони теж не дуже. Лише Дум вартий уваги. Усі інше провал, особливо Reddall.
Ну там Скайрим в 25 регулярно был в топе продаж на разных площадках. Количество не гуглил, но так и живут.
Устроят распродажу и новое поколение приобщается к классике :D
MqM
Member

Повідомлення

Я от чекав появи, щоб дізнатися, а яка ж буде ціна?
І я ніяк не можу зрозуміти чим аргументована така ціна за доданий лончер модів в самій грі, і за включений в гру пак тих самих модів, що були у майстерні
Бетесда ще й підвищила ціни на стару версію Fallout 4: Game of the Year Edition з 649 грн до 1199 грн :facepalm:
О це подарунок гравцям на річницю недолугий апдейт за відчутну суму, а ще й підвищення ціни на стару версію гри, це в той час коли інші компанії роблять максимальні знижки, додають безкоштовно якийсь контент, або взагалі роздають гру безкоштовно)
В одному з регіонів світу зростання ціни на на ГОТІ до +131%, ох і казкові *****
Востаннє редагувалось 11.11.2025 11:10 користувачем MqM, всього редагувалось 2 разів.
1234waltz
Member

Повідомлення

Також ця версія отримає поліпшення з Next-Gen оновлення, яке вийшло у 2024 році для консолей.
Хто писав чи рерайтив цю новину? Повний Next-Gen Update зі всіма патчами на ПК виходив, як і на консолі, в 2024 році. Anniversary Edition в буквальному сенсі немає нічого корисного, вона аналогічна Fallout 4: Game of the Year Edition, в неї тільки відсипали неюзабельного шлаку для майнкрафтошизів, які користуються Creation Club і злам сумісності з модами (яку вже ломали при Next-Gen Update, через що Fallout London бажано ставити на оригіналку).
https://store.steampowered.com/news/app ... =ukrainian
Matumba92
Member

Повідомлення

Когда раньше Скайрим продавали по 5 раз выглядело забавно. Сейчас же понимаешь что это тупо доение игроков, пока люди будут покупать они ничего нового не сделают.
Самое большее на что они способны это выпустить ремастер старой игры.
Lekrs
Member

Повідомлення

Ну, це певно для нових геймерів, або для відбитих фанатів.
mult
Member

Повідомлення

Такий апдейт ще можна було б зрозуміти, аби вони виправили основні проблеми гри, на які вони забили.
Типу довгі переходи з будівель, падіння фпс в містах і тп.
Щоб вийшло перевидання з великим списком виправдення багів і проблем.
Ото було б нормально.
А так, добавили купу нікому не потрібного хламу і назвали це якийсь там едішн :)
Це повне розчарування в компанії.
Я коли побачив як вони в своїх іграх забивають на виправлення проблем і багів, тупо їх ігноруючи.
При цьому випускаючи патчі, які просто додають всякий хлам, часто платний.
То зарікся купувати їх ігри.
MaxZema
Member

Повідомлення

Купи Fallout! :lol:
Grey_ukr
Member

Повідомлення

они совсем сума сошли
1200 за апдейт до аниверсари эдишн
который для ГОТУ дает только скинчики.
да за меньшую сумму покупается БГ3 на сотню часов.
Но тут ясно. Пока одни возмущаются, кто-то это таки купит
и компания заработает лишние деньги.
Надеюсь, что когда-то люди это брать перестанут.
Huanantop
Member

Повідомлення

Ахахаха, жду когда микрософт с ними наиграется и сбагрит китайцам за четверть цены, хоть с гача-фолаут на анрилэнджине в егс покайфуем :gigi:
Больше в этих импотентов не верю.
Tetronga
Member

Повідомлення

Sashr: 11.11.2025 10:38 За що Бетзесда взагалі живе? Звідки в них гроші? На одних ремастерах ремастерів багато не заробиш. З власного хіба що ТЕС онлайн, але не знаю наскільки воно успішне та чи покриває провал Starfield.
Якраз на продажу старих ігор вони і живуть. Нового нічого нормального не зробили з часів Ф4 (10 років минуло, Карл)
proos
Member

Повідомлення

Sashr: 11.11.2025 10:38За що Бетзесда взагалі живе?
Беседка?
MqM
Member

Повідомлення

mult: 11.11.2025 11:25 Такий апдейт ще можна було б зрозуміти, аби вони виправили основні проблеми гри, на які вони забили.
Типу довгі переходи з будівель, падіння фпс в містах і тп.
Щоб вийшло перевидання з великим списком виправдення багів і проблем.
Ото було б нормально.
А так, добавили купу нікому не потрібного хламу і назвали це якийсь там едішн :)
Це повне розчарування в компанії.
Я коли побачив як вони в своїх іграх забивають на виправлення проблем і багів, тупо їх ігноруючи.
При цьому випускаючи патчі, які просто додають всякий хлам, часто платний.
То зарікся купувати їх ігри.
Довгі перезоди з будівель це явно обмеження їхнього рушія. Взагалі переходи з будівель це такий архаїзм. Це би точно не правили би. А от падінням фпс могли би щосб зробити, але скажу, що однаково різниця між містами та пусткою буде, бо банально деталізація міст вища і щільніша.
А от не фіксити відомі баги це дійсно сором.
Взагалі викатувати таке оноалення просто сором.
Он творці Dying Light досі випускають безкоштовні оновлення до першої гри!
І вони куди серйозніші ніж о це непорозуміння.
А продавати колись безкоштовні моди включивши у нове видання - це якась геніальна шахрайська схема :weep:
Conqistador
Member

Повідомлення

Такого наглого кэшграба ещё не выпускали
kairo
Member

Повідомлення

З перепродажу своїх ігор по десятому колу. Крім того, TESO + F76. По Старфілд, ніякого провалу там не було. Гра підірвала й без того слабку репутацію Бєсєдкі, але в продажах явно добре себе показала.

По сабжу
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 11.11.2025 13:31 користувачем kairo, всього редагувалось 2 разів.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

MqM: 11.11.2025 12:15А от падінням фпс могли би щосб зробити, але скажу, що однаково різниця між містами та пусткою буде, бо банально деталізація міст вища і щільніша.
Нет, тут нужно просто сделать нормальную многопоточность на 32+ потока, после чего все проблемы исчезнут.
mult
Member

Повідомлення

MqM
Є моди на пришвидшення виходу з будівель.
Розробники могли хоча б на їх основі щось зробить.
Бо з середини гри, грати тупо не можливо.
Зайшов в будівлю, чекаєш чорний екран, потім щоб вийти теж чекаєш, тільки вже реальних декілька хвилин.
І це просто вибішує.
Бо фолич це про дослідження, будівель багато, їх хочеться досліджувать.
А тут навіть в якийсь момент думаєш, чи заходить кудись, бо знаєш що знову чекати і це ламає весь інтерес до гри.
Я коли грав, то в один момент тупо не витримав і поліз на нексус шукати моди для цього.
Інакше грати не можливо.
В мене завжди лежав поряд телефон.
Коли чорний екран пару хвилин, то дивлюсь щось в телефоні, щоб не втикати в чорний монітор :)
Так неповинно бути.
NUN4AG
Member

Повідомлення

Як це нічого нового?
Невже Creations Bundle для вас - якийсь жарт? Мова ж іде біше ніж про 150 предметів з Creation Club лише за 600 грн (~ пів ціни від KCD2 чи Clair Obscur - таких собі претендентів на GOTY 2025)...
Але більше нахабності Беседки/Майків не дивує лише тупість людей, які знаючи вміст цього Layno Edition не пошкодували на нього 15-20$ щоб розповісти всім довкола володарями яких скарбів вони стали. І рішуче загнали рейтинг позитивних відгуків Creations Bundle нижче 30%. Тодд та Філ дивляться на нього і витирають свої скупі чоловічі сльози 100$ купюрами.
Відповісти