Сьогодні виходить останнє длс для кінгдом кам 2
Кому не пофіг що там перевипустив Тодік)
Ну там Скайрим в 25 регулярно был в топе продаж на разных площадках. Количество не гуглил, но так и живут.Sashr: ↑ 11.11.2025 10:38 За що Бетзесда взагалі живе? Звідки в них гроші? На одних ремастерах ремастерів багато не заробиш. З власного хіба що ТЕС онлайн, але не знаю наскільки воно успішне та чи покриває провал Starfield.
Як видавець вони теж не дуже. Лише Дум вартий уваги. Усі інше провал, особливо Reddall.
Хто писав чи рерайтив цю новину? Повний Next-Gen Update зі всіма патчами на ПК виходив, як і на консолі, в 2024 році. Anniversary Edition в буквальному сенсі немає нічого корисного, вона аналогічна Fallout 4: Game of the Year Edition, в неї тільки відсипали неюзабельного шлаку для майнкрафтошизів, які користуються Creation Club і злам сумісності з модами (яку вже ломали при Next-Gen Update, через що Fallout London бажано ставити на оригіналку).Також ця версія отримає поліпшення з Next-Gen оновлення, яке вийшло у 2024 році для консолей.
Якраз на продажу старих ігор вони і живуть. Нового нічого нормального не зробили з часів Ф4 (10 років минуло, Карл)Sashr: ↑ 11.11.2025 10:38 За що Бетзесда взагалі живе? Звідки в них гроші? На одних ремастерах ремастерів багато не заробиш. З власного хіба що ТЕС онлайн, але не знаю наскільки воно успішне та чи покриває провал Starfield.
Як видавець вони теж не дуже. Лише Дум вартий уваги. Усі інше провал, особливо Reddall.
Беседка?Sashr: ↑ 11.11.2025 10:38За що Бетзесда взагалі живе?
Довгі перезоди з будівель це явно обмеження їхнього рушія. Взагалі переходи з будівель це такий архаїзм. Це би точно не правили би. А от падінням фпс могли би щосб зробити, але скажу, що однаково різниця між містами та пусткою буде, бо банально деталізація міст вища і щільніша.mult: ↑ 11.11.2025 11:25 Такий апдейт ще можна було б зрозуміти, аби вони виправили основні проблеми гри, на які вони забили.
Типу довгі переходи з будівель, падіння фпс в містах і тп.
Щоб вийшло перевидання з великим списком виправдення багів і проблем.
Ото було б нормально.
А так, добавили купу нікому не потрібного хламу і назвали це якийсь там едішн![]()
Це повне розчарування в компанії.
Я коли побачив як вони в своїх іграх забивають на виправлення проблем і багів, тупо їх ігноруючи.
При цьому випускаючи патчі, які просто додають всякий хлам, часто платний.
То зарікся купувати їх ігри.
З перепродажу своїх ігор по десятому колу. Крім того, TESO + F76. По Старфілд, ніякого провалу там не було. Гра підірвала й без того слабку репутацію Бєсєдкі, але в продажах явно добре себе показала.Sashr: ↑ 11.11.2025 10:38 За що Бетзесда взагалі живе? Звідки в них гроші? На одних ремастерах ремастерів багато не заробиш. З власного хіба що ТЕС онлайн, але не знаю наскільки воно успішне та чи покриває провал Starfield.
Нет, тут нужно просто сделать нормальную многопоточность на 32+ потока, после чего все проблемы исчезнут.MqM: ↑ 11.11.2025 12:15А от падінням фпс могли би щосб зробити, але скажу, що однаково різниця між містами та пусткою буде, бо банально деталізація міст вища і щільніша.