ARC Raiders оновила рекорд популярності — понад 460 тисяч гравців у Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Grava
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити ARC Raiders оновила рекорд популярності — понад 460 тисяч гравців у Steam
соло-режимі немає жорсткого протистояння, що дає змогу спокійно полювати за ресурсами
Ага, бажаю успіхів у нічному соло рейді :D
VovaII
Member

Повідомлення

Читаю повідомлення і все більше зацікавлює.
Варто спробувати?
Цікавить соло.
Яку версію(у Стімі) варто обрати?
Дякую.
karokum
Member

Повідомлення

VovaII
Соло режим більш чіловий. В паті всі стріляють без розбору, завжди. Звісно є виключення, це загальна тенденція
Все що поверх базового видання - косметика
mycolaevich
Member

Повідомлення

Награв вже 30 годин виключно соло.
Граю з пріоритетом в пве.
Більшість гравців спокійні і в пвп не лізуть (гра по суті не дає нічого за перемогу в пвп). Але це сильно залежить від локації: в місцях з топовим лутом все якраз навпаки.
Більшість пвп граців не комунікують а одразу стріляють.
Виходжу завжди пізно, в останні хвилини кемперів на виходах сильно менше, я взагалі жодного не зустрів.
VovaII
Member

Повідомлення

А що за розмови по вихід? Там якесь обмеження на «катку»?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

mycolaevich: 10.11.2025 14:11 Награв вже 30 годин виключно соло.
Граю з пріоритетом в пве.
Більшість гравців спокійні і в пвп не лізуть (гра по суті не дає нічого за перемогу в пвп). Але це сильно залежить від локації: в місцях з топовим лутом все якраз навпаки.
Більшість пвп граців не комунікують а одразу стріляють.
Виходжу завжди пізно, в останні хвилини кемперів на виходах сильно менше, я взагалі жодного не зустрів.
всіх вбиваю, нема довіри) особливо, коли докине в кату з 10 хвилин відставанням, тоді шнирів прям добре фармити, кур'єри. коопируюсь виключно, якщо занадто добрий хабар несу під зав'язку, або квест геморний. B-)
Вкладення
пвп.png
karokum
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 10.11.2025 14:28 всіх вбиваю, нема довіри) особливо, коли докине в кату з 10 хвилин відставанням, тоді шнирів прям добре фармити, кур'єри. коопируюсь виключно, якщо занадто добрий хабар несу під зав'язку, або квест геморний. B-)
:tomat:
Чому я не здивований що саме ти так по пацючи граєш :lol: Ще й так гордо про це розписав :laugh:
mycolaevich
Member

Повідомлення

VovaII: 10.11.2025 14:14 А що за розмови по вихід? Там якесь обмеження на «катку»?
Обмеження по часу. Якщо не вийти до завершення таймера - рейд провалений, весь лут, спорядження втрачено.
Є пацюки що сидять на виходах чекають інших, від таких як правило страждають ті хто приходить на вихід першими.
Ну і окрема каста нехороших обітатєлів планети земля єдина ціль яких - підісрати іншим.
Earanak
Member

Повідомлення

Ну, в этом и суть мультиплеерных экстракшенов. Кто-то бегают кричат - френдли-френдли, кто-то как 'паскудные-паскуды' - обманывают/крысят на выходах, кто-то как 'прямолинейные дуболомы' сразу шмаляют во все что движется. Игра не наказывает за разные варианты поведения, каждый выбирает по своему вкусу геймплей а дело осуждать или нет, это уже дело комьюнити. Мне показалось комьюнити этой игры слишком уж соевым и нежным.

Я если играю в 3x-Скваде с друганами, мы рубимся со всеми подряд и подсасываемся к файтам соседним.
Если я в соло играю, то делаю квестики, и если кого-то вижу то по возможности игнорирую его, только если он не начал стрелять.
Благо ТТК в игре позволяет словить лицом 100500 пулек, даже в средний щит, вальяжно отойти за укрытие и отожраться по фасту.
Разумеется я говорю за большую часть пушек, не про легендарные всякие там снайперки и прочее что отрывает лицо.
Востаннє редагувалось 10.11.2025 15:15 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
Telcontar
Member

Повідомлення

Earanak
Бо зайшло багато людей не знайомих з жанром.
STARL1GHT
Member

Повідомлення

VovaII: 10.11.2025 12:39 Читаю повідомлення і все більше зацікавлює.
Варто спробувати?
Цікавить соло.
Яку версію(у Стімі) варто обрати?
Дякую.
100 годин награв, взяв 75 рівень відповідно, зробив всі квести та підготовив Експедицію(підготовка до самовайпу), трахнув королеву в соло та паті. Бігаю пвп/е в залежності від к-сті припасів в схроні, тому..

За 1.1к за базове видання — гра того точно варта. Візуально вона супер, звук також на висоті. Оптимізон в наявності. Гемплейно нормально, але є проблеми: всього 50 квестів, одна експедиція та тріалси, (періодичні) з реєстрацією влучань та матчмейкінгом (на якій хвилині спавнить та кого куди підбирає).

Також зустрів всі категорії людей: від притомних чуваків з великими яйцями до придурків, які витворяють всяку фейспальму.

Потенціал у гри є, якщо розробники будуть вчасно реагувати на ті проблеми, які виникли та тримати к-сть контенту на достатньому рівні — житиме вона довго. Правда це універсальне твердження. :gigi:
Vpupkin
Member

Повідомлення

Боюся що воно скоро всім набридне і буде сильне падіння онлайну, массовий гравець повернеться до звичних оверглядів та іншого сміття.
VovaII
Member

Повідомлення

mycolaevich
Дякую. Щось перехотілося.

STARL1GHT
Так на цей рік анонсували вже два великих доповнення.
mult
Member

Повідомлення

Пограв тільки на стартовій локі, годин до 10, поле битви.
Ні в кого поки не довелось вистрілити :)
Тільки приготуюсь шмалять, чую донт шут :)
Не можу я стріляти в того хто просить миру.
Якісь всі не агресивні це капець.
Бувало навпаки мені допомагали в бою з роботами, самі підбігали і починали теж стрілять в них.
Не раз нас чоловік 5 чи більше, всі відстрілювали роботів поки чекали ліфта, всі люди ліві, прибіг хто звідки.
Як писали вище, мабуть на цій карті тусуються одні новачки, то не сильно агресують, а вивчають гру.
Думаю, що на більш складніших картах там заруба вже йде масова.
Vadizu
Junior

Повідомлення

Симулятор збирача сміття. Нащо люди в це грають? :-/
mult
Member

Повідомлення

Vadizu
Я б не сказав що прямо збирачі сміття.
Тут атмосфера цікава і геймплей, просто сам процес.
Я сам не великий любитель онлайн ігор.
Більше полюбляю сингли, але в онлайн ігри заходжу час від часу щоб переключитись і відпочити від синглів чи дарк соулсів :)
Весь час в них не сиджу.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Vadizu: 10.11.2025 18:21Симулятор збирача сміття. Нащо люди в це грають?
Напевно воно дарує людям якісь свіжі або забуті емоції.
Ймовірно гра помре коли оця свіжість мене і всім набридне бігати туди сюди за мотлохом.
mycolaevich
Member

Повідомлення

mult: 10.11.2025 18:21 Як писали вище, мабуть на цій карті тусуються одні новачки, то не сильно агресують, а вивчають гру.
Думаю, що на більш складніших картах там заруба вже йде масова.
Походіть на диспетчерську вежу, там ситуація трохи інша.
На Блакитних Воротах так само: окраїни спокійні, народ спілкується, допомагає один одному, а в підземному комплексі в крилі охорони де найжирніший лут - 99% прилетить.
mult
Member

Повідомлення

mycolaevich
Вірю :) треба спробувати з безкоштовною снарягою :)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

karokum: 10.11.2025 14:42
Enjthesilence: 10.11.2025 14:28 всіх вбиваю, нема довіри) особливо, коли докине в кату з 10 хвилин відставанням, тоді шнирів прям добре фармити, кур'єри. коопируюсь виключно, якщо занадто добрий хабар несу під зав'язку, або квест геморний. B-)
:tomat:
Чому я не здивований що саме ти так по пацючи граєш :lol: Ще й так гордо про це розписав :laugh:
Я вбиваю всіх, абсолютно. А коли мені потрібно, що буває зрідка, то кооплюсь, що тут пацючного?) Все логічно) Мені так цікаво грати, ніж бігати пвешити роботів. Якби всі грали, виключно в «донт шут», це був би дуже сумний експіріанс, а так завжди є гостринка) я кайфую, коли помираю після гарної перестрілки. В таких іграх пвп - основний економічний фактор, якщо будуть бігати виключно пвє додіки, вони за 30 годин пройдут всі квести і закінчать "проект", а це й так просто робиться, через кінський ттк, смоки і фрі лодаути без кд, що вони після цього будуть місяць робити до вайпу, як гадаєш? лівнуть з гри, або почнуть активно пвпшитись, що вже починається і це чудово, тому так, треба фармити шнирів. Тай в приницпі - це стосується виключно сольних лобі, в паті я ще не разу не чув "донт шут", там мужицькі заруби
Відповісти