Ага, бажаю успіхів у нічному соло рейдісоло-режимі немає жорсткого протистояння, що дає змогу спокійно полювати за ресурсами
Новини
Останні статті і огляди
ARC Raiders оновила рекорд популярності — понад 460 тисяч гравців у Steam
-
Grava
Member
Пропоную обговорити ARC Raiders оновила рекорд популярності — понад 460 тисяч гравців у Steam

-
VovaII
Member
Читаю повідомлення і все більше зацікавлює.
Варто спробувати?
Цікавить соло.
Яку версію(у Стімі) варто обрати?
Дякую.
Варто спробувати?
Цікавить соло.
Дякую.
-
karokum
Member
VovaII
Соло режим більш чіловий. В паті всі стріляють без розбору, завжди. Звісно є виключення, це загальна тенденція
Все що поверх базового видання - косметика
Соло режим більш чіловий. В паті всі стріляють без розбору, завжди. Звісно є виключення, це загальна тенденція
Все що поверх базового видання - косметика
-
mycolaevich
Member
Награв вже 30 годин виключно соло.
Граю з пріоритетом в пве.
Більшість гравців спокійні і в пвп не лізуть (гра по суті не дає нічого за перемогу в пвп). Але це сильно залежить від локації: в місцях з топовим лутом все якраз навпаки.
Більшість пвп граців не комунікують а одразу стріляють.
Виходжу завжди пізно, в останні хвилини кемперів на виходах сильно менше, я взагалі жодного не зустрів.
Більшість гравців спокійні і в пвп не лізуть (гра по суті не дає нічого за перемогу в пвп). Але це сильно залежить від локації: в місцях з топовим лутом все якраз навпаки.
Виходжу завжди пізно, в останні хвилини кемперів на виходах сильно менше, я взагалі жодного не зустрів.
-
VovaII
Member
А що за розмови по вихід? Там якесь обмеження на «катку»?
-
Enjthesilence
Member
всіх вбиваю, нема довіри) особливо, коли докине в кату з 10 хвилин відставанням, тоді шнирів прям добре фармити, кур'єри. коопируюсь виключно, якщо занадто добрий хабар несу під зав'язку, або квест геморний.mycolaevich: ↑ 10.11.2025 14:11 Награв вже 30 годин виключно соло.
- Вкладення
-
-
karokum
Member
Enjthesilence: ↑ 10.11.2025 14:28 всіх вбиваю, нема довіри) особливо, коли докине в кату з 10 хвилин відставанням, тоді шнирів прям добре фармити, кур'єри. коопируюсь виключно, якщо занадто добрий хабар несу під зав'язку, або квест геморний.![]()
Чому я не здивований що саме ти так по пацючи граєш
-
mycolaevich
Member
Обмеження по часу. Якщо не вийти до завершення таймера - рейд провалений, весь лут, спорядження втрачено.VovaII: ↑ 10.11.2025 14:14 А що за розмови по вихід? Там якесь обмеження на «катку»?
Є пацюки що сидять на виходах чекають інших, від таких як правило страждають ті хто приходить на вихід першими.
Ну і окрема каста нехороших обітатєлів планети земля єдина ціль яких - підісрати іншим.
-
Earanak
Member
Ну, в этом и суть мультиплеерных экстракшенов. Кто-то бегают кричат - френдли-френдли, кто-то как 'паскудные-паскуды' - обманывают/крысят на выходах, кто-то как 'прямолинейные дуболомы' сразу шмаляют во все что движется. Игра не наказывает за разные варианты поведения, каждый выбирает по своему вкусу геймплей а дело осуждать или нет, это уже дело комьюнити. Мне показалось комьюнити этой игры слишком уж соевым и нежным.
Я если играю в 3x-Скваде с друганами, мы рубимся со всеми подряд и подсасываемся к файтам соседним.
Если я в соло играю, то делаю квестики, и если кого-то вижу то по возможности игнорирую его, только если он не начал стрелять.
Благо ТТК в игре позволяет словить лицом 100500 пулек, даже в средний щит, вальяжно отойти за укрытие и отожраться по фасту.
Разумеется я говорю за большую часть пушек, не про легендарные всякие там снайперки и прочее что отрывает лицо.
Я если играю в 3x-Скваде с друганами, мы рубимся со всеми подряд и подсасываемся к файтам соседним.
Если я в соло играю, то делаю квестики, и если кого-то вижу то по возможности игнорирую его, только если он не начал стрелять.
Благо ТТК в игре позволяет словить лицом 100500 пулек, даже в средний щит, вальяжно отойти за укрытие и отожраться по фасту.
Разумеется я говорю за большую часть пушек, не про легендарные всякие там снайперки и прочее что отрывает лицо.
Востаннє редагувалось 10.11.2025 15:15 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
-
Telcontar
Member
Earanak
Бо зайшло багато людей не знайомих з жанром.
Бо зайшло багато людей не знайомих з жанром.
-
STARL1GHT
Member
100 годин награв, взяв 75 рівень відповідно, зробив всі квести та підготовив Експедицію(підготовка до самовайпу), трахнув королеву в соло та паті. Бігаю пвп/е в залежності від к-сті припасів в схроні, тому..VovaII: ↑ 10.11.2025 12:39 Читаю повідомлення і все більше зацікавлює.
Варто спробувати?
Цікавить соло.
Дякую.
За 1.1к за базове видання — гра того точно варта. Візуально вона супер, звук також на висоті. Оптимізон в наявності. Гемплейно нормально, але є проблеми: всього 50 квестів, одна експедиція та тріалси, (періодичні) з реєстрацією влучань та матчмейкінгом (на якій хвилині спавнить та кого куди підбирає).
Також зустрів всі категорії людей: від притомних чуваків з великими яйцями до придурків, які витворяють всяку фейспальму.
Потенціал у гри є, якщо розробники будуть вчасно реагувати на ті проблеми, які виникли та тримати к-сть контенту на достатньому рівні — житиме вона довго. Правда це універсальне твердження.
-
Vpupkin
Member
Боюся що воно скоро всім набридне і буде сильне падіння онлайну, массовий гравець повернеться до звичних оверглядів та іншого сміття.
-
VovaII
Member
mycolaevich
Дякую. Щось перехотілося.
STARL1GHT
Так на цей рік анонсували вже два великих доповнення.
Дякую. Щось перехотілося.
STARL1GHT
Так на цей рік анонсували вже два великих доповнення.
-
mult
Member
Пограв тільки на стартовій локі, годин до 10, поле битви.
Ні в кого поки не довелось вистрілити
Тільки приготуюсь шмалять, чую донт шут
Не можу я стріляти в того хто просить миру.
Якісь всі не агресивні це капець.
Бувало навпаки мені допомагали в бою з роботами, самі підбігали і починали теж стрілять в них.
Не раз нас чоловік 5 чи більше, всі відстрілювали роботів поки чекали ліфта, всі люди ліві, прибіг хто звідки.
Як писали вище, мабуть на цій карті тусуються одні новачки, то не сильно агресують, а вивчають гру.
Думаю, що на більш складніших картах там заруба вже йде масова.
Ні в кого поки не довелось вистрілити
Тільки приготуюсь шмалять, чую донт шут
Не можу я стріляти в того хто просить миру.
Якісь всі не агресивні це капець.
Бувало навпаки мені допомагали в бою з роботами, самі підбігали і починали теж стрілять в них.
Не раз нас чоловік 5 чи більше, всі відстрілювали роботів поки чекали ліфта, всі люди ліві, прибіг хто звідки.
Як писали вище, мабуть на цій карті тусуються одні новачки, то не сильно агресують, а вивчають гру.
-
Vadizu
Junior
Симулятор збирача сміття. Нащо люди в це грають? 
-
mult
Member
Vadizu
Я б не сказав що прямо збирачі сміття.
Тут атмосфера цікава і геймплей, просто сам процес.
Я сам не великий любитель онлайн ігор.
Більше полюбляю сингли, але в онлайн ігри заходжу час від часу щоб переключитись і відпочити від синглів чи дарк соулсів
Весь час в них не сиджу.
Я б не сказав що прямо збирачі сміття.
Тут атмосфера цікава і геймплей, просто сам процес.
Я сам не великий любитель онлайн ігор.
Більше полюбляю сингли, але в онлайн ігри заходжу час від часу щоб переключитись і відпочити від синглів чи дарк соулсів
Весь час в них не сиджу.
-
Vpupkin
Member
Напевно воно дарує людям якісь свіжі або забуті емоції.Vadizu: ↑ 10.11.2025 18:21Симулятор збирача сміття. Нащо люди в це грають?
Ймовірно гра помре коли оця свіжість мене і всім набридне бігати туди сюди за мотлохом.
-
mycolaevich
Member
Походіть на диспетчерську вежу, там ситуація трохи інша.mult: ↑ 10.11.2025 18:21 Як писали вище, мабуть на цій карті тусуються одні новачки, то не сильно агресують, а вивчають гру.
На Блакитних Воротах так само: окраїни спокійні, народ спілкується, допомагає один одному, а в підземному комплексі в крилі охорони де найжирніший лут - 99% прилетить.
-
mult
Member
mycolaevich
Вірю
треба спробувати з безкоштовною снарягою 
Вірю
-
Enjthesilence
Member
Я вбиваю всіх, абсолютно. А коли мені потрібно, що буває зрідка, то кооплюсь, що тут пацючного?) Все логічно) Мені так цікаво грати, ніж бігати пвешити роботів. Якби всі грали, виключно в «донт шут», це був би дуже сумний експіріанс, а так завжди є гостринка) я кайфую, коли помираю після гарної перестрілки. В таких іграх пвп - основний економічний фактор, якщо будуть бігати виключно пвє додіки, вони за 30 годин пройдут всі квести і закінчать "проект", а це й так просто робиться, через кінський ттк, смоки і фрі лодаути без кд, що вони після цього будуть місяць робити до вайпу, як гадаєш? лівнуть з гри, або почнуть активно пвпшитись, що вже починається і це чудово, тому так, треба фармити шнирів. Тай в приницпі - це стосується виключно сольних лобі, в паті я ще не разу не чув "донт шут", там мужицькі зарубиkarokum: ↑ 10.11.2025 14:42Enjthesilence: ↑ 10.11.2025 14:28 всіх вбиваю, нема довіри) особливо, коли докине в кату з 10 хвилин відставанням, тоді шнирів прям добре фармити, кур'єри. коопируюсь виключно, якщо занадто добрий хабар несу під зав'язку, або квест геморний.![]()
Чому я не здивований що саме ти так по пацючи граєшЩе й так гордо про це розписав
![]()