Rx6600xt температури

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Veaster03
Junior

Повідомлення

Всім привіт, я хочу купити в друга його rx6600xt в виконанні msi mech oc, але мене бентежить те, що коли він запустив фурмарк, в нього температури піднялись до 80°C, HotSpot 110°C і обороти куллерів на 90%, ось тепер думаю чи варто купляти цю відеокарту, чи ні
1000004115.jpg
oh_boy
Member

Повідомлення

Ще й дві хвилини так коптили :eek:
Дивлячись, яка ціна. Бо треба буде міняти термоінтерфейси.
Dremjke
Member

Повідомлення

Так це стрес-тест. Перевіряйте в іграх безпосередньо. Також потрібно зважати на те, як організовано охолодження в корпусі.
Попередньо - нічого критичного, як для стрес-тесту.
Veaster03
Junior

Повідомлення

oh_boy
Ну він сказав що за 6000 віддасть
destructX
Member

Повідомлення

Виглядає гарячє. В мене правда нітро+, то хотспот вище 95 в сток налаштуваннях курви вертушок не піднімався, з налаштуванням кривої по хотспоту завжди 75-80~
Але й правду, то всьо сінтетіка :gigi: спробуйте шось на UE5 запустити та перевірте там
Евгений King
Member

Повідомлення

Просто замінити пасту і прокладки. З картою теоретично все ОК, це не надто гаряча пічка, щоб їй від такого щось було.
evenmore
Member

Повідомлення

У них не очень ровный чип + охлаждение с прямым контактом.
Использовал на этих картах DOW TC-5550 на чип и Honeywell HT7000 на память (не уверен что оптимальная конфигурация, но результат ок). Одно точно - тут нужна вязкая паста/жидкие прокладки.
спойлер
Зображення
Veaster03
Junior

Повідомлення

Також хотів запитати, можливо хтось знає скільки буде приблизно коштувати заміна термопрокладок і термопасти на відеокарті в сервісі, бо сам я чесно побоююсь міняти, бо в мене до цього були тільки HD7750 і gt1030, і практичних навичок я у цій справі не маю
lowskill
Member

Повідомлення

Veaster03, внутри на бекплейте и радиаторе размечены размеры производителем, вырезать ножом или ножницами нет ничего сложного. Самостоятельно выйдет 400-500-600 в зависимости от качества купленного, некоторое количество прокладок и больше половины термопасты останется. Сколько там в сервисе насчитают - зависит от сервиса
big_bang
Member

Повідомлення

мав колись у користуванні msi mech 5700xt
дуже ! дуже ! дуже ! гаряча карта
пасту / прокладки змінював і їй все не почому
андервольтив і теж не супер результати

короче, це виконання таке
якшо 70-80 по чіпу і 75-95 по хот споту не бентежить, то можна брати
в інших випадках - ліпше обійти стороною

Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
ага, є купа відео де люди з ними мучаються.

зрештою, як я писав вище, якшо зможете забити на температурні показники, то можна брати)

а, якщо хочеться брати саме amd, то вам треба розглядати SAPPHIRE
Відповісти